8960

Bekend als de Nettenfabriek

Anza locatie Apeldoorn

Anza locatie

Protocol

De verkoop zal geschieden bij inschrijving. Bij belangstelling kunt u uw bod met motivatie, schriftelijk of per e-mail (scan), middels een volledig ingevuld inschrijfformulier uitbrengen.

Kijkdag
Er is de mogelijkheid de locatie en de gebouwen te bezichtigen ten tijde van de vastgestelde kijkdag: woensdag 18 oktober 2017 van 12.30 tot 16.30 uur.

Let op: Buiten deze kijkdag zullen er geen bezichtigingsmogelijkheden zijn!

4263

De locatie

De locatie betreft een royaal perceel met daarop gesitueerd diverse gebouwen, te weten kantoor-/winkel en bedrijfsruimten, een voormalig ketelhuis en schoorsteen (gemeentelijke monumenten) alsmede buitenterrein en parkeerplaatsen. Het perceel is gelegen aan de rand van het stadscentrum in de directe nabijheid van het trein- en busstation. De locatie is omringd door enerzijds woningbouw en anderzijds opleidingscentra.

4311

Het bidbook

De beschikbare commerciële, juridische en technische verkoopdocumentatie, bescheiden en rapporten zijn voor potentiële kopers verzameld en samengebonden in een zogenaamd “bidbook”.

Dit bidbook kan, op verzoek, aan potentiële kopers worden toegezonden. U kunt deze opvragen door een email te sturen naar anza@rodenburg.nl

De informatie in het bidbook is zo volledig mogelijk samengesteld maar zal op geheel vrijblijvende basis en zonder garanties omtrent juistheid of volledigheid worden verstrekt teneinde potentiële kopers in de gelegenheid te stellen nader onderzoek te doen naar de percelen.

4313
4269
4274
4280
4283
4288
4294
4304

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.