Boogschutterstraat 1 43 HNK*, Apeldoorn 7324 AE Apeldoorn

7324 AE Apeldoorn huurprijs € 135 m² p.j.

Omschrijving

Ondernemen in een inspirerende en representatieve omgeving? Dit kan in Het Nieuwe Kantoor (HNK) in Apeldoorn. Het HNK biedt moderne kantoorruimte aan, waarbij er op maat wordt gekeken wat u als huurder nodig heeft. In het kantoor zijn verschillende voorzieningen aanwezig, zoals een grand café en vergaderfaciliteiten. HNK Apeldoorn omvat circa 14.029 m² kantoorruimte en is 21 verdiepingen hoog....

Brochure

Download de brochure van Boogschutterstraat 1 43 HNK*, Apeldoorn.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Apeldoorn

Uitgebreide omschrijving

Ondernemen in een inspirerende en representatieve omgeving? Dit kan in Het Nieuwe Kantoor (HNK) in Apeldoorn. Het HNK biedt moderne kantoorruimte aan, waarbij er op maat wordt gekeken wat u als huurder nodig heeft. In het kantoor zijn verschillende voorzieningen aanwezig, zoals een grand café en vergaderfaciliteiten. HNK Apeldoorn omvat circa 14.029 m² kantoorruimte en is 21 verdiepingen hoog. Het markante gebouw is gesitueerd direct aan de afslag Apeldoorn van de rijksweg A50 en beschikt over uitstekende parkeervoorzieningen.

Locatie
HNK Apeldoorn ligt aan de Oost-Veluwe weg, de toegangsweg voor Apeldoorn Noord vanaf de A50 (afslag 25). Het object is al zichtbaar vanaf de snelweg. In de directe omgeving zijn meerdere kantoorgebruikers gevestigd zoals, KPN, PinkRoccade, Waterschap Vallei en Veluwe. In het gebouw zijn onder meer de volgende gebruikers reeds gevestigd: BDO Accountants, Thinkwise Software, VNO-NCW Midden, AWVN, Bouwend Nederland Regio Oost, FME Oost-Nederland en MKB-Nederland Midden.

Bereikbaarheid
Per auto
Uitstekend bereikbaar. Binnen enkele autominuten is afslag 25 van de A50 Apeldoorn-Noord te bereiken.
Per OV
Er bevindt zich een bushalte op korte afstand van het gebouw. De buslijnen 201 en 203 geven in circa 12 min. een directe verbinding met Apeldoorn Centraal.

Vloeroppervlakte
Huren in HNK Apeldoorn is mogelijk vanaf 1 ingerichte werkplek tot circa 5.000 m². Dus zowel voor de kleine als de grote huurder is er geschikte ruimte te vinden.
Voor de kleine huurder zijn er managed offices (tot 150 m²) te huur. Dit zijn volledig ingerichte kantoren (inclusief meubilair, schoonmaak van unit, energie, receptie etc.) voor een vast all-in bedrag te huur vanaf een dagdeel tot één jaar. Prijzen zijn op aanvraag beschikbaar. Voor de grotere huurder wordt gebruik gemaakt van 'het kantoor op maat' concept.
Kort samengevat houdt dit in dat er voor iedere klant op maat wordt gekeken hoe groot de ruimtebehoefte is. Hierdoor hoeft u niet meer meters te huren dan nodig. In het HNK is er zowel plaats voor kleine als grote metrages. Momenteel is er circa 4.048 m² beschikbaar voor de verhuur.

Huurprijs
Managed offices (all-in):
Vanaf EUR 225,- per werkplek per maand.
Vanaf EUR 450,- per tweepersoons kantoor per maand.
Kantoor op Maat (casco plus):
EUR 135,- per m² per jaar, o.b.v. een 5-jarig huurcontract.
Alle prijzen zijn te vermeerderen met BTW.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 135 m² p.j.
Huur BTW belast ja
Aangeboden sinds 5 maanden, 2 weken, 2 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Boogschutterstraat 1 43 HNK*
Plaats Apeldoorn
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 11768 m²
Kantoor
Oppervlakte 3800 m²
Oppervlakte in units vanaf 25 m²
Verdiepingen 20
Voorzieningen inbouwarmaturenliftenkabelgotensysteemplafondtoiletpantryverwarmingkamerindeling
Energie
Energielabel A
Energielabel einddatum 2021-07-21
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Is dit uw nieuwe werkplek? 

Afspraak maken

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.