Object
Object
Object
Object
Object
Object

Faradaystraat 17, Zwolle 8013 PH Zwolle

8013 PH Zwolle koopprijs € 121.900 v.o.n.

Omschrijving

Ligging
In dit compleet nieuw gerenoveerde bedrijfspand hebben wij 7 bedrijfsunits beschikbaar op de begane grond. Het object is gelegen op bedrijventerrein Marslanden C te Zwolle. Dit gedeelte van het grootste bedrijventerrein van Overijssel kenmerkt zich door de goede ontsluiting naar de Ceintuurbaan en de IJsselallee. Deze ringwegen hebben een directe verbinding met de Rijksweg A-28. Vlak...

Brochure

Download de brochure van Faradaystraat 17, Zwolle.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Zwolle

Uitgebreide omschrijving

Ligging
In dit compleet nieuw gerenoveerde bedrijfspand hebben wij 7 bedrijfsunits beschikbaar op de begane grond. Het object is gelegen op bedrijventerrein Marslanden C te Zwolle. Dit gedeelte van het grootste bedrijventerrein van Overijssel kenmerkt zich door de goede ontsluiting naar de Ceintuurbaan en de IJsselallee. Deze ringwegen hebben een directe verbinding met de Rijksweg A-28. Vlak onder Zwolle is knooppunt Hattemerbroek gesitueerd welke zorgt voor een verbinding met de A50 richting Eindhoven en de N50 richting Kampen. Tevens zijn de bedrijfsunits nabij gelegen bij de woonwijken Zwolle zuid en Assendorp.

Object
De bedrijfsunits komen voort uit een bestaand bedrijfspand. Hierdoor blijven oorspronkelijke elementen zoals de fundering, begane grondvloer, verdiepingsvloer, staalconstructie, wanden en dakconstructie zoveel mogelijk gehandhaafd. De bedrijfsunits zijn onderdeel van een bedrijfspand waar verschillende ondernemers zich hebben gevestigd waardoor er een diversiteit en dynamiek aan activiteiten is. Het geheel bevindt zich achter een afgesloten buitenterrein welke enkel toegankelijk is voor de nieuwe eigenaren.

Technische gegevens
De technische gegevens zijn opgenomen in de bijlage.

Oppervlakte
Units vanaf 138 m²

Kadastrale informatie
Gemeente Zwolle
Sectie L
Nummer 6164

Bestemming
Bij de gemeente Zwolle valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan 'Marslanden'. De bestemming van het perceel is: Bedrijfsruimte. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

Opleveringsniveau
De units krijgen de beschikking over de volgende elementen:
- elektra aansluiting;
- water aansluiting;
- gas aansluiting;
- afvoer 110 mm;
- sectionaaldeur (minimale afmeting 2600 mm breed x 3075 hoog).

Parkeergelegenheid
Voldoende parkeergelegenheid op gezamenlijk terrein.

Koopprijs
€ 121.900,00 vrij op naam, te vermeerderen met BTW.

In deze prijzen zijn inbegrepen:
- de totale (ver)bouwkosten;
- de kosten van de grond;
- de notariskosten;
- de kosten van de architect en de constructeur;
- kadastrale splitsing;
- bouwvergunning;
- aansluitkosten nutsvoorzieningen.

Niet inbegrepen zijn:
- de BTW (21%) over de totale koopsom;
- hypotheekkosten.

Omzetbelasting
Er is sprake van een BTW-belaste verkoop.

Vereniging van eigenaars
Er zal een vereniging van eigenaars worden opgericht voor het onderhoud en toekomstige vervangingen van het gezamenlijke aandeel.
Op ons kantoor is een overzicht van de kosten aanwezig.

Aanvaarding
In overleg, de verwachte oplevering zal in het vierde kwartaal van 2018 zijn. Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen uiterlijk 4 weken na koopovereenstemming te voldoen op derdengeldrekening van projectnotaris Het Notarieel te Zwolle.

Voorbehoud
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend. Deze projectdocumentatie is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van de gegevens en de tekeningen verstrekt door gemeentelijke diensten, nutsbedrijven, architect, constructeur en adviseurs van het plan. Desondanks moeten wij een voorbehoud maken ten aanzien van geringe architectonische kleur-, bouwtechnische en constructieve wijzigingen, alsmede eventuele afwijkingen die voort kunnen komen uit nadere eisen en wensen van overheden, welstandcommissie en/of nutsbedrijven. Tevens behouden wij ons het recht voor wijzigingen aan te brengen in toegepaste materialen en afwerking, welke geen afbreuk doen aan de kwaliteit. Alle werkzaamheden voldoen aan de wettelijk geldende eisen en de eisen als welke in de bouwvergunning staan vermeld.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs koopprijs € 121.900 v.o.n.
Koop BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1956
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Faradaystraat 17
Plaats Zwolle
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 4980 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 183 m²
Oppervlakte in units vanaf 17 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.