Meidoornpassage 1, Wezep 8091 KS Wezep

8091 KS Wezep huurprijs € 20.000 p.j.

Omschrijving

Object/ligging
Aan de rand van de Veluwe is het esdorp Wezep gelegen. Het dorp heeft een inwoneraantal van circa 15.000 inwoners en heeft als meest nabije grotere stad Zwolle op slechts 10 auto minuten afstand.
Te midden in het royaal opgezette centrum bevinden supermarkten Lidl en Plus, landelijke retailers, Expert, Intertoys, Hema, Kruidvat, Ter Stal, Trekpleister, Mitra en de DA...

Brochure

Download de brochure van Meidoornpassage 1, Wezep.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Oldebroek

Uitgebreide omschrijving

Object/ligging
Aan de rand van de Veluwe is het esdorp Wezep gelegen. Het dorp heeft een inwoneraantal van circa 15.000 inwoners en heeft als meest nabije grotere stad Zwolle op slechts 10 auto minuten afstand.
Te midden in het royaal opgezette centrum bevinden supermarkten Lidl en Plus, landelijke retailers, Expert, Intertoys, Hema, Kruidvat, Ter Stal, Trekpleister, Mitra en de DA Drogisterij. De toevoeging van de lokale ondernemers maken dit aanbod zeer compleet en zorgen ervoor dat het verzorgingsgebied vele malen groter is dan het aantal inwoners.

De winkel is gesitueerd aan de Meidoornpassage en heeft als direct buren Expert, Cigo, Ter Stal en de groenteboer 'De Goudreinet'. Het object heeft eveneens uitzicht op het plein waar de weekmarkt plaats vindt alsmede de parkeerplaats. Al met al een ideale ligging voor een detaillist.

Momenteel is het object opgedeeld in twee huurdelen. Huurdeel A is beschikbaar en huurdeel B is momenteel (op tijdelijke basis) verhuurd aan modezaak James Dean.
Tevens zijn er mogelijkheden om het geheel te verbouwen tot een winkel van 125 m², waarbij de hoofdentree aan de parkeerplaatszijde gesitueerd zal worden. Neem contact met ons op voor nadere informatie en daarbij behorende voorwaarden.

Oppervlakte
Huurdeel A
Begane grond: 84 m² VVO
1e verdieping: 31 m² VVO
Huurdeel B
Begane grond / Souterrain: 37 m² VVO

Bij verbouwing is het mogelijk om circa 125 m² winkelruimte te creëren, waarbij alle meters op de begane grond zijn gesitueerd.

Bestemming
Bij de gemeente Oldebroek valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan 'Wezep Oost 2010'. De bestemming van het perceel is: detailhandel. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

Opleveringsniveau
In de huidige staat, met o.a. de navolgende voorzieningen:
- toiletunit;
- CV-installatie;
- tevens is het mogelijk om de huidige inboedel te gebruiken.

Parkeergelegenheid
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Huurprijs geheel
€ 20.000,00 per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurbetaling
Per maand, vooruit te betalen.

Huurtermijn
In overleg.

Omzetbelasting
Er is sprake van een BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast overeenkomstig de maandprijsindexering volgens de CBS-cijfers ‘’alle huishoudens’’, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt met als basis het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld in 2 oktober 2012, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 59/2012.

Voorbehoud
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 20.000 p.j.
Huur BTW belast ja
Aangeboden sinds 1 jaar, 2 weken, 3 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Meidoornpassage 1
Plaats Wezep
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 125 m²
Oppervlakte in units vanaf 114 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed