Oude Apeldoornseweg, Apeldoorn 7333 NR Apeldoorn

7333 NR Apeldoorn koopprijs € 180 k.k.

Omschrijving

Object/ligging
Een eigen kantoorgebouw met een eigen identiteit in een parkachtige setting met een hoog serviceniveau? Dat kan vanaf nu op het FizzionParc!

Op het voormalig Philipsterrein in Apeldoorn-Zuid krijgen twee nieuwe bedrijvenparken van Merin vorm. Op het 16,5 hectare grote terrein heeft 5,5 hectare al plaatsgemaakt voor kantoorlocatie FizzionParc, terwijl ernaast en deels erachter...

Brochure

Download de brochure van Oude Apeldoornseweg, Apeldoorn.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Apeldoorn

Uitgebreide omschrijving

Object/ligging
Een eigen kantoorgebouw met een eigen identiteit in een parkachtige setting met een hoog serviceniveau? Dat kan vanaf nu op het FizzionParc!

Op het voormalig Philipsterrein in Apeldoorn-Zuid krijgen twee nieuwe bedrijvenparken van Merin vorm. Op het 16,5 hectare grote terrein heeft 5,5 hectare al plaatsgemaakt voor kantoorlocatie FizzionParc, terwijl ernaast en deels erachter de eerste bedrijven hun intrek hebben genomen op bedrijventerrein Ruimte op Malkenschoten.

Het FizzionParc wordt dus ontwikkeld tot een uniek bedrijvenpark in Apeldoorn. De combinatie van bestaande bouw, Oak Building en Sequoia Building, samen met de ontwikkeling van nieuwe kantoorpaviljoens zorgen voor een divers aanbod in kantoorruimte en bedrijfsruimte. Ook de parkachtige setting maakt dit tot een unieke locatie.

In Oak Building zijn voorzieningen die het hele park bedienen. Zoals een goed restaurant voor lunch, borrel en diner, vergaderfaciliteiten en een workshopruimte. FizzionParc is echt een ontmoetingsplaats waar zakelijke ambities sámen meer mogelijk maken.

FizzionParc ligt vlak bij de A1, dichtbij het knooppunt met de A50. De bereikbaarheid en nabijheid van uitvalswegen is daardoor zeer goed. FizzionParc wordt ontsloten door de Laan van Malkenschoten en de Oude Apeldoornseweg.

Nieuwsgierig geworden? Vraag direct de uitgebreide brochure aan bij ons kantoor!

Oppervlakte
Op FizzionPark koop u geen kavel, maar een footprint. Deze footprints hebben geen vaste afmetingen en kunnen naar wens worden bepaald. Op deze manier neemt u precies af wat u nodig heeft.

De totale uitgifte bedraagt nog ca. 12.000 m² en de minimale oppervlakte bedraagt 1.200 m² B.V.O, welke verdeeld kan worden over meerdere bouwlagen (min. 2, max. 4).

Bestemming
Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Malkenschoten-Kayersmolen. De bestemming van het perceel is: Gemengd. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

Parkeergelegenheid
Naast de foortprint koopt u, het door u gewenste aantal parkeerrechten. Het parkeerterrein wordt kadastraal uitgemeten en overgedragen aan de vereniging. Op de gemeenschappelijke ruimte rondom de gebouwen wordt een erfdienstbaarheid gevestigd. Op basis van de grootte van het gebouw, het bruto vloeroppervlak (B.V.O.) wordt een minimum (1 op 33,33 m² per BVO) en maximum aantal parkeerplaatsen per gebruiker/eigenaar bepaald. Ook de huidige bebouwing krijgt op dezelfde basis een aantal parkeerplaatsen toebedeeld, zodat het parkeren voor nu en de toekomst goed geregeld is op het FizzionParc.

Parkmanagement
De kavels worden dus volledig bebouwd en er komt geen groen of bestrating op. Merin zorgt voor de invulling van de gemeenschappelijke ruimte rondom de gebouwen. Het gebruik, beheer en onderhoud van de ruimte rondom de kavels wordt na oplevering van de gebouwen geregeld door het parkmanagement. Als koper participeert u automatisch in de parkmanagementregeling. Na oplevering van de kavels wordt het gemeenschappelijk gebied overgedragen aan de beheervereniging. Met een (verplichte) financiële bijdrage wordt u lid van deze vereniging. De vereniging richt zich onder meer op onderhoud van de gemeenschappelijke (buiten)ruimte, straatmeubilair (parkinrichting, bewegwijzeringen bebording), beveiliging, afvalstations, schoonmaak, etc.

Merin draagt zorg voor de aanleg van de navolgende zaken:
-Fietsenstallingen
-Aanleg van het groen
-Inrichting van het park
-Parkeerplaatsen
-Aanleg van voetpaden
-Waterinfiltratiesysteem d.m.v. kratten per kantoorpaviljoen
-Kabels en leidingen gelegd tot footprint
-Bewegwijzering en bebording
-Verlichting
-Afvalpunt

De eenmalige kosten voor het Parkmanagement bedraagt € 19,- euro per m² B.V.O., te vermeerderen met BTW.
De jaarlijkse (service-)kosten bedragen € 5,00 per m² B.V.O. per jaar alsmede € 47,50 per parkeerplaats, te vermeerderen met BTW.

Koopsom
€ 180 euro per m² B.V.O., te vermeerderen met BTW (k.k.)*

* kosten koper wil zeggen dat de kosten van de notaris voor rekening van koper is. Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd voor de aan te kopen vierkantemeters B.V.O., mogelijk wel voor de parkeerplaatsen welke worden geleverd.

€ 5.000,- per parkeerplaats, te vermeerderen met BTW/of overdrachtsbelasting. Tevens is er een mogelijkheid om parkeerplaatsen bij te huren voor € 500,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huren?
Niet kopen, maar liever huren op FizzionParc? Samen met Merin is het mogelijk om onder nader overeen te komen condities een nieuw object te realiseren en te huren.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs koopprijs € 180 k.k.
Koop BTW belast
Aangeboden sinds 1 jaar, 10 maanden, 3 weken, 4 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bouwgrond
Bouwvorm n.v.t.
Locatie
Adres Oude Apeldoornseweg ong
Plaats Apeldoorn
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 12000 m²

Is dit uw nieuwe werkplek? 

Afspraak maken

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.