1935 EM, Egmond-Binnen

Sint Adelbertusweg 31, 1935 EM, Egmond-Binnen

€ 1.750 p.m.

Omschrijving

Horeca object met bedrijfswoning te huur aangeboden Sint Adelbertusweg 31 1935 EM, Egmond-Binnen (Gemeente Bergen NH) Dit karakteristieke vrijstaande pand is idyllisch gelegen aan de Duinrand van Egmond-Binnen. Het ligt aan de weg waar met name in het seizoen vele...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 140 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Rodenburg Makelaars Apeldoorn
Rodenburg Makelaars Apeldoorn

Download de Brochure

Download Dynamis brochure

Bedrijfstakken in Bergen (NH.)

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 1.750 p.m.
Huur BTW belast nee
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie horeca
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Sint Adelbertusweg 31
Plaats Egmond-Binnen
Land NL
Horeca
Totaal bechikbare oppervlakte 140 m²
Verkoop vloer oppervlakte 80 m²

Uitgebreide omschrijving

Horeca object met bedrijfswoning te huur aangeboden
Sint Adelbertusweg 31 1935 EM,
Egmond-Binnen (Gemeente Bergen NH)

Dit karakteristieke vrijstaande pand is idyllisch gelegen aan de Duinrand van Egmond-Binnen. Het ligt aan de weg waar met name in het seizoen vele fietsers en wandelaars voorbijkomen die het nabijgelegen strand en duinen bezoeken. Het pand ligt naast de beroemde Sint-Adelbertusakker.

Het betreft een gelegenheid die geschikt is voor diverse horeca concepten.
Het restaurant is gevestigd in een vrijstaand pand op een ruim erf met aan twee kanten een zonnig terras. Het restaurant gedeelte bevindt zich op de begane grond. Boven het restaurant bevindt zich een eenvoudige bedrijfswoning van 80m2 verdeeld over twee verdiepingen die zowel intern als via het achtererf is te bereiken. De woning is voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan deze te verhuren. Het restaurant kan worden voorzien van circa 50 a 60 zitplaatsen afhankelijk van het meubilair en opstelling. Er is thans een prominente bar aanwezig. Aan de achterzijde van het restaurant gedeelte treft men gescheiden toilet. Tevens is er een ruime keukenruimte met een opslag- en spoelgedeelte. De keuken is helaas wat gedateerd. De benedenverdieping is totaal 140m2. Tegenover het riante terras ligt een ingerichte kinderspeelplaats van het naastgelegen bungalowpark. Die kan tegen een kleine vergoeding gebruikt worden. Er bestaat ook een bescheiden parkeermogelijkheid met circa 10 plaatsen.

Naast het pand ligt een vakantiepark met 79 huisjes. De eigenaar van het park, is ook de verhuurder van de horeca-gelegenheid. De huisjes zijn vooral in het seizoen bewoond. Zowel het recreatie-terrein als de horecagelenheid bestaan ruim zestig jaar.

De gemeente Bergen, Noord Holland, waar Egmond-Binnen deel van uitmaakt telt op dit moment circa 30.000 inwoners. De gemeente is erg populair onder dagjestoeristen bij zowel binnenlandse als buitenlandse toeristen vooral vanwege het strand. In de directe omgeving bevinden zich een variëteit aan campings o.a. Camping Bakkum, Qurios en Boerderijcamping de Sleutelhoeve.

Egmond-Binnen is een karakteristiek dorp. In de volksmond wordt het ook wel Akeloren genoemd. Egmond-Binnen, waartoe ook het dorp Egmond aan den Hoef behoorde, was tot 1 juli 1978 een zelfstandige gemeente, en is op die datum met de gemeente Egmond aan Zee samengevoegd tot Egmond.
Sinds 1 januari 2001 is de gemeente Egmond gefuseerd met de gemeenten Schoorl en Bergen tot de gemeente Bergen.
Egmond-Binnen is vooral bekend van het klooster en de abdij van Egmond, de Sint-Adelbertabdij. Dit is de oudste abdij van Nederland, opgericht in de tiende eeuw.

Bebouwde oppervlakte: circa 140m2
begane grond circa 80m2 bedrijfswoning (over 2 lagen)

Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor het verkrijgen en behouden van alle voor de exploitatie van zijn onderneming noodzakelijke vergunningen en ontheffingen.

Huurtermijn: 5 plus 5 jaar

Vraaghuurprijs bedraagt € 1.750,00 onbelast van BTW per maand Bijdrage voor de kinderspeelplaats bedraagt € 67,50 per maand

Huurovereenkomst: De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt met als basis het model Winkelruimte door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2008, met bijbehorende Algemene Bepalingen. Aangevuld met (bijzondere) voorwaarden van verhuurder.

Zekerheidstelling: een bankgarantie of waarborgsom ter waarde van 3 huurmaanden inclusief BTW en servicekosten. Deze zekerheidsstelling dient voor aanvang van de huurovereenkomst te zijn ontvangen door verhuurder.

Aanvaarding: In overleg. Bij overeenstemming op korte termijn te aanvaarden.

Oplevering: Het object wordt leeg en bezemschoon in huidige staat opgeleverd en in casco staat verhuurd. Het gebouw is aangesloten op de gebruikelijke nutsvoorzieningen zoals gemeentelijke riolering, elektriciteit, water en gas.
Het is toegestaan de (eventueel) door vorige huurder achtergelaten, installaties en voorzieningen om niet te gebruiken. De noodzakelijke vervangingen, onderhoud,.c.q. reparaties alsmede alle al dan niet verplichte keuringen zijn voor rekening van huurder. Gebreken en/of onvolledigheden worden voor rekening en risico van huurder vervangen en/of verholpen.
Gebreken van de inventaris, installaties en voorzieningen gelden niet als een gebrek als bedoeld in artikel 7:204 BW.

Voorbehoud: Eventuele transacties dienen ter goedkeuring en/of gunning voorgelegd te worden aan eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring en/of gunning verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van de informatie kan door de makelaar echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een aanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Alle media

Alle afbeeldingen

Bedrijfstakken in Bergen (NH.)

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

Brochure Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie