Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Waltorenpad 3, Deventer 7411 GZ Deventer

7411 GZ Deventer prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Object/ligging:

Recent gebouwde winkelruimte ter grootte van ca. 53 m² VVO.

De winkelruimte maakt onderdeel uit van een inbreidingslocatie, welke ligt op het grensvlak van de middeleeuwse binnenstad aan de rand van het historisch Bergkwartier en de 19e eeuwse stadsring. Een unieke locatie waar met veel aandacht voor de historie, ca. 1.750 m2 winkelruimte, 24 appartementen, 5 stadswoningen...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Deventer

Uitgebreide omschrijving

Object/ligging:

Recent gebouwde winkelruimte ter grootte van ca. 53 m² VVO.

De winkelruimte maakt onderdeel uit van een inbreidingslocatie, welke ligt op het grensvlak van de middeleeuwse binnenstad aan de rand van het historisch Bergkwartier en de 19e eeuwse stadsring. Een unieke locatie waar met veel aandacht voor de historie, ca. 1.750 m2 winkelruimte, 24 appartementen, 5 stadswoningen alsmede bijbehorende parkeeraccommodatie is gerealiseerd.

De winkelruimten in de directe nabijheid zijn verhuurd aan o.a. Ziengs, Van der Wal - Jonlink, Schaap Optiek, Simit Sarayi, Kapsalon Rebel, 100% Voetbal, Shoeby, Wilma’s Linnenshop en Moos.

De locatie van het project in de binnenstad van Deventer heeft o.a. via de Walstraat en het Waltorenpad een directe toegang tot de oude monumentale binnenstad (kernwinkelgebied) van Deventer, en ligt op ca. 5 minuten loopafstand van het NS-station en busstation. Met eigen vervoer is de locatie ook goed bereikbaar vanuit alle windstreken. In de kelder van de nieuwbouwontwikkeling achter het kazernegebouw is een parkeergarage gesitueerd (Q-park) met 660 parkeerplaatsen. De aanwezigheid van grote winkelformules rond het Boreelplein (geopend in 2007), waaronder Mediamarkt, Jumbo, Blokker, Kruidvat, van Haren en Telstar, zorgt voor een grote aantrekkingskracht en toeloop van winkelend publiek van en naar de oude binnenstad (kernwinkelgebied) en Boreelplein en vice versa, te midden waarvan de winkelruimten aan de Houtmarkt en Pikeursbaan zijn gelegen.

Opleveringsniveau:

De winkelruimte wordt casco opgeleverd.

Parkeergelegenheid:

Betaald parkeren in de directe omgeving.

Huurprijs:

Nader overeen te komen

Servicekosten:

€ 3,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW (voorschotbasis).

Winkeliersvereniging:

Huurder verplicht zich lid te worden van de winkeliersvereniging, waarbij sprake zal zijn van promotiekosten á € 10,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW (voorschotbasis).

Warmte- en koudelevering:

De units worden allen voorzien van warmte en koude-installatie waarbij huurder zich verplicht een leveringsovereenkomst te sluiten bij Ennatuurlijk. De ruimte is in de basis dus niet voorzien van een gasaansluiting.

Huurbetaling:

Per maand, vooruit te betalen.

Huurtermijn:

In overleg.

Bijzonderheden:

Huurder verplicht zich lid te worden van de winkeliersvereniging, waarbij sprake zal zijn promotiekosten á € 10,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW (voorschotbasis)

Naast deze winkelruimte zijn er in de directe omgeving nog meer winkelunits beschikbaar, te weten:

Waltorenpad 2, groot ca. 142,5 m², huurprijs: € 22.500,--
Houtmarkt 12, groot ca. 140 m², huurprijs: € 22.500,--

Omzetbelasting:

Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Aanvaarding:

In overleg.

Huurprijsaanpassing:

De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast overeenkomstig de maandprijsindexering volgens de CBS-cijfers ‘’alle huishoudens’’, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

Zekerheidsinstelling:

Bankgarantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Voorbehoud:

Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs prijs n.o.t.k.
Huur BTW belast nee
Status beschikbaar
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 2013
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Waltorenpad 3
Plaats Deventer
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 53 m²
Oppervlakte in units vanaf 53 m²
Bijdrage winkeliersvereniging ja
Energie
Energielabel A
Energielabel einddatum 2028-01-01
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed tot uitstekend

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.