Rodenburg Horecamakelaars -  42023

Rodenburg Horecamakelaars

Het taxeren, (ver-)huren of verkopen van een horecabedrijf vergt specifieke kennis van de bedrijfstak. Rodenburg Horecamakelaars is met haar netwerk en deskundigheid voor u de juiste partner voor taxaties en bemiddeling van horecabedrijven.

Rodenburg Horecamakelaars maakt onderdeel uit van Rodenburg Bedrijfsmakelaars en is NVM-lid en partner in Dynamis Nederland, een samenwerkingsverband van landelijk opererende makelaars. Hiermee zijn wij verzekerd van een landelijke dekking in alle facetten van het werken met onroerend goed en bedrijfsexploitaties.

Taxatie of bemiddeling?

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Horeca

Horeca

Taxaties

De taxateurs van Rodenburg Horecamakelaars beoordelen aan de hand van een beproefde methodiek de (huur)waarde van horeca objecten & exploitaties. Vanzelfsprekend voldoet deze methodiek aan de geldende nationale en internationale richtlijnen. Rodenburg Horecamakelaars geeft advies in brede zin over de steeds veranderende horecamarkt.


Rodenburg Horecamakelaars verzorgt o.a. taxaties ten behoeve van:

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Huurprijsherziening

De getaxeerde waarden omvatten:

  • Huurwaarde
  • Onroerend goed waarde
  • Goodwill & inventaris.
  • Aankoop Horeca

Rodenburg Horecamakelaars kan u begeleiden bij het vinden van een horecabedrijf. Op basis van uw criteria gaan wij actief op zoek naar het juiste bedrijf of object. Is er een passende locatie gevonden dan begeleiden wij u gedurende het hele proces van de onderhandelingen tot aan de financiële afhandeling. Wij werken op basis van “no cure no pay” dus er is alleen courtage verschuldigd bij een onvoorwaardelijke overeenkomst.

Verkoop Horecabedrijf

Overweegt u uw horecabedrijf en/of onroerend goed te verkopen dan bent u bij Rodenburg Horecamakelaars aan het juiste adres.

Alvorens wij u een concurrerend voostel kunnen doen nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek zodat wij inzicht in uw bedrijfssituatie krijgen.

Procesbeschrijving:

Intake gesprek
U kunt uw toelichting geven over uw wensen en bedrijfssituatie. Er kan wellicht een indicatie van de waarde bepaald worden. Naar aanleiding van dit gesrpek kunnen wij u een concurrerend bemiddelingsvoorstel doen.

Verkoopadvies
Aan de hand van de door u aangeleverde informatie en een bezichtiging op locatie kan een verkoopadvies opgesteld worden. In samenspraak met u kan vervolgens de vraagprijs bepaald worden.

Verkoopproces
Er wordt een marketingstrategie bepaald worden om het bedrijf zo effectief mogelijk in de verkoop te zetten. Alle contacten, bezichtigingen en onderhandelingen worden door ons verzorgd.

Overeenkomst
Indien er een geschikte kandidaat is gevonden dan verzorgen wij voor u de opstelling en ondertekening van de overeenkomst, het contact met de verhuurder, de betaling en de oplevering.

Contact

Rodenburg Bedrijfsmakelaars

Mobiel: 06 20958412
E-mail: jaspervunderink@rodenburg.nl

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om u te woord te staan.

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie