Object
Verhuurd

Beekstraat 30, Apeldoorn 7311 LG Apeldoorn

7311 LG Apeldoorn

Omschrijving

Object/ligging
Monumentaal winkelpand gelegen in het centrum van Apeldoorn. Het betreft een ruimte op de begane grond, welke laatstelijk in gebruik is geweest als restaurant. Het pand is gelegen aan de Beekstraat op loopafstand van het kernwinkelgebied. De Beekstraat is een zijstraat van de hoofdwinkelstraat van Apeldoorn. In de omgeving bevinden zich winkels uit verschillende branches en...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Object/ligging
Monumentaal winkelpand gelegen in het centrum van Apeldoorn. Het betreft een ruimte op de begane grond, welke laatstelijk in gebruik is geweest als restaurant. Het pand is gelegen aan de Beekstraat op loopafstand van het kernwinkelgebied. De Beekstraat is een zijstraat van de hoofdwinkelstraat van Apeldoorn. In de omgeving bevinden zich winkels uit verschillende branches en diverse horecagelegenheden.

De Beekstraat en de Marktstraat worden opgeknapt door de gemeente Apeldoorn. De afgelopen maanden is er al veel gebeurd, zoals de komst van lunchroom en wijnbar Rembrandt en winkel WAAR en het pand van Leger Des Heils wordt eveneens opgeknapt. Het gele asfalt wordt vervangen door rode klinkers, zodat de Marktstraat en Beekstraat meer betrokken worden bij de rest van het centrum.

Het pand is recent opgeknapt en zal als casco ruimte verhuurd worden, maar wordt geleverd in de huidige staat met enkele voorzieningen zoals toiletten, systeemplafond met verlichting en een nieuwe vloer met vloerverwarming.

Oppervlakte
De winkelruimte bedraagt 83 m² en heeft een frontbreedte van ca. 5,5 meter.

Bestemming
Conform het vigerende bestemmingsplan is de bestemming van dit perceel Centrumdoeleinden 2. Dat wil zeggen dat detailhandel, horeca in de categorie 1, publieksgerichte dienstverlening en maatschappelijke doeleinden op de begane grond zijn toegestaan. Tevens laat het perceel horeca in de categorie 2 toe. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

Parkeergelegenheid
In de omgeving zijn betaalde parkeervoorzieningen aanwezig.

Huurprijs
€ 1.500,- per maand, te vermeerderen met btw.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Beekstraat 30
Plaats Apeldoorn
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 83 m²
Oppervlakte in units vanaf 83 m²
Horeca toegestaan ja
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.