Object
Verkocht

Ceintuurbaan 30, Zwolle 8024 AA Zwolle

8024 AA Zwolle

Omschrijving

Te Koop: luxe garage- / opslagboxen van 33 m² gelegen aan de Ceintuurbaan te Zwolle.

Object/ligging
Op een toplocatie aan de Ceintuurbaan zijn deze luxe, nieuwe garage- / opslagboxen gerealiseerd. De Ceintuurbaan is de hoofdverkeersader, welke kantorenpark Oosterenk en bedrijventerrein Marslanden verbindt met de rijksweg A-28. De boxen zijn centraal gelegen op 2 autominuten van de snelweg en...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Te Koop: luxe garage- / opslagboxen van 33 m² gelegen aan de Ceintuurbaan te Zwolle.

Object/ligging
Op een toplocatie aan de Ceintuurbaan zijn deze luxe, nieuwe garage- / opslagboxen gerealiseerd. De Ceintuurbaan is de hoofdverkeersader, welke kantorenpark Oosterenk en bedrijventerrein Marslanden verbindt met de rijksweg A-28. De boxen zijn centraal gelegen op 2 autominuten van de snelweg en woonwijken Berkum, Aa-landen, Diezerpoort, Wipstrik en het Centrum. Bedrijven in de directe omgeving zijn KPN Business Center, Mini, Yourhosting, Staples Office Centre, Rebound en Fit For Free.

Deze garage-/ opslagboxen zijn compleet nieuw en kenmerkend is de hoge mate van veiligheid. De boxen zijn gelegen op de eerste etage. De verdieping is bereikbaar door middel van een trappenhuis alsmede via een zeer ruime heflift. Deze heflift heeft een breedte van 2,5 meter, een lengte van 12,5 meter en een maximale hefcapaciteit van 8675 kg. Ruim genoeg voor een combinatie auto met aanhanger of caravan danwel camper.
De lift brengt u met uw voertuig automatisch naar boven, waar de etage voldoende breed is en er volop manoeuvreerruimte is.
Het gezamenlijke toilet en wasruimte met aan- en afvoer van water maken de verdieping compleet.
Kijk op de video op www.fundainbusiness.nl om zelf te zien hoe eenvoudig de garage- / opslagbox te bereiken is.

Oppervlakte
units van circa 33 m²

Kadastrale informatie
Gemeente Zwolle
Sectie B
Nummer 7250 A

Bestemming
Bij de gemeente Zwolle valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Gemengd-1. De bestemming van het perceel is: Bedrijf. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

Opleveringsniveau
In de huidige staat, met o.a. de navolgende voorzieningen:
-Overheaddeur voorzien van loopdeur;
-Mechanische ventilatie.

Parkeergelegenheid
Voldoende (gratis) parkeergelegenheid op omliggend terrein.

VVE en VVE-bijdrage
Als eigenaar van de box wordt je automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars. De bijdrage ten behoeve van de Vereniging bedraagt € 25,38 per maand, te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding
Op korte termijn.

Voorbehoud
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Koopvoorwaarden
Koopsom units 33 m²: € 27.750,- exclusief BTW
Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

Zekerheidsinstelling
10% van de koopsom.

Bijzondere bepaling
Aan verkoper is niet bekend, dat de onroerende zaak enige verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het normale gebruik door de koper of die heeft geleid of naar redelijke verwachting zou kunnen leiden tot een verplichting tot schoning van de onroerende zaak, dan wel het nemen van andere maatregelen. Indien na eigendomsoverdracht blijkt dat er wel sprake is van enige vervuiling, dan aanvaardt verkoper hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2011
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Ceintuurbaan 30
Plaats Zwolle
Land NL
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 33 m²
Oppervlakte in units vanaf 33 m²

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.