Object
Verkocht

Dr Anton Philipsstraat 7, Hoogeveen 7903 AL Hoogeveen

7903 AL Hoogeveen

Omschrijving

Object/ligging
Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit 10 units variërend van 110 m² tot 440 m². Het totale object meet totaal 3.000 m² en is gesitueerd op een perceel van ruim 5.000 m². De bedrijfsunits hebben een vrije hoogte van 5,7 meter. De beukmaat telt 4.9 meter. De units lenen zich uitstekend voor de lokale ondernemer of hobbyist. Het is eveneens mogelijk een verdiepingsvloer (entresol)...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Object/ligging
Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit 10 units variërend van 110 m² tot 440 m². Het totale object meet totaal 3.000 m² en is gesitueerd op een perceel van ruim 5.000 m². De bedrijfsunits hebben een vrije hoogte van 5,7 meter. De beukmaat telt 4.9 meter. De units lenen zich uitstekend voor de lokale ondernemer of hobbyist. Het is eveneens mogelijk een verdiepingsvloer (entresol) aan te brengen of de bedrijfsruimte te voorzien van een kantoor, toilet of pantryblok.

Op het bedrijventerrein “de Wieken” is een gezonde mix van bedrijven gevestigd. Variërend van multinationals als BCS Steel en Arcelor Mittal tot kleine zelfstandigen. Door de centrale ligging van het bedrijventerrein ten opzichte van de Rijksweg A28 en de A37 richting Duitsland zijn steden als Meppel, Assen en Emmen snel bereikbaar.

Oppervlakte
De beschikbare bedrijfsunits hebben een oppervlakte vanaf 330 m² tot en met 880 m².

Kadastrale informatie
Gemeente Hoogeveen
Sectie B
Nummer 5990 - 6001
Groot vanaf 220 m²

Beschikbaarheid
Unit 7E: 330 m² met eigen buiten terrein € 117.000,-- k.k.

Servicekosten
De bijdrage aan de beheersvereniging bedraagt circa € 4,50 per m² per jaar. Hierin zijn de volgende punten opgenomen:
- onderhoud en restaureren dak;
- onderhoud gezamenlijk buitenterrein.

Bestemming
Bij de gemeente Hoogeveen valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan de Wieken. De bestemming van het perceel is: bedrijfsmatig. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

Opleveringsniveau
De bedrijfsunits worden casco opgeleverd. De bedrijfshal is opgetrokken uit een staalconstructie voorzien van geprofileerde dakplaten. De binnenwanden zijn- evenals de voorzieningen voor g/w/e- en de betonvloer vernieuwd. De buitenwanden zijn vervangen door nieuwe gevel elementen welke zorgen voor een optimale isolatie en een hoogwaardige uitstraling. Elke unit is voorzien van tussen meters t.b.v. gas en elektra, een overheaddeur en krachtstroom.

Parkeergelegenheid
Voldoende parkeergelegenheid op mandelig terrein.

Koopprijs
Koopsom € 117.000,-- kosten koper.

Omzetbelasting
Er is sprake van een BTW-belaste verkoop. Dit is van toepassing op 25% van het aankoop bedrag. Over de overige 75% van de aankoopsom is 6% overdrachtsbelasting van toepassing

Aanvaarding
In overleg.

Zekerheid
Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen uiterlijk 4 weken na koopovereenstemming te voldoen op derdengeldrekening van praktiserend notaris.

Voorbehoud
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1975
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Dr Anton Philipsstraat 7
Plaats Hoogeveen
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 5385 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 1210 m²
Oppervlakte in units vanaf 330 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed tot uitstekend
Onderhoud buiten goed tot uitstekend

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.