Object
Verhuurd

Eekwal 14, Zwolle 8011 LD Zwolle

8011 LD Zwolle

Omschrijving

Op een absolute toplocatie in de binnenstad van Zwolle staat deze karakteristieke en sfeervolle kantoorvilla met parkeren op eigen terrein.

Deze fraaie kantoorvilla komt wegens verhuizing van de gebruiker in zijn geheel voor verhuur beschikbaar. Van origine bestaat het geheel uit twee fraaie panden, die aan elkaar verbonden zijn.
Het geheel betreft circa 900 vierkante meter kantoor en...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Op een absolute toplocatie in de binnenstad van Zwolle staat deze karakteristieke en sfeervolle kantoorvilla met parkeren op eigen terrein.

Deze fraaie kantoorvilla komt wegens verhuizing van de gebruiker in zijn geheel voor verhuur beschikbaar. Van origine bestaat het geheel uit twee fraaie panden, die aan elkaar verbonden zijn.
Het geheel betreft circa 900 vierkante meter kantoor en aanverwante ruimte, verdeeld over 3 lagen. Hierin is een appartement van ca. 68 m² inbegrepen (het appartement is separaat verhuurd en behoort niet tot het gehuurde).

De prachtige raampartijen, hoge plafonds, mooie entree aan de voorzijde, tweede fraaie entree en het voorzieningenniveau maken deze villa compleet en geschikt voor een diversiteit aan gebruikers.

Het huren van een deel van de villa behoort tevens tot de mogelijkheden. Door de aanwezigheid van twee entrees en eigen voorzieningen is dit zeer goed realiseerbaar, waarbij iedere gebruiker zijn eigen uitstraling kan hebben.

Mocht u als gebruiker aanpassingen is het pand willen doen, is verhuurder bereid om deze aanpassingen, op juiste voorwaarden, te verzorgen.

De bestemming laat een combinatie van wonen en werken toe.

Locatie / ligging
Deze fraaie kantoorvilla is gelegen aan de Eekwal. De omliggende panden zijn voornamelijk in gebruik bij zakelijke en financiële dienstverleners zoals advocatenkantoren, notarissen en andere dienstverleners.
Voorzieningen zoals winkels, grand cafés, pleinen met terrassen, bioscoop, theater en vele restaurants bevinden zich op korte loopafstand.
De bereikbaarheid zowel met openbaar vervoer als met eigen vervoer ie goed te noemen. De bushalte 'Eekwal' is voor het object gelegen, het treinstation is op 10 minuten loopafstand gelegen. Parkeerplein Potgietersingel, en Q-park garage Maagjesbolwerk zijn op minder dan 5 minuten loopafstand gelegen.

Metrage
Het verhuurbaar metrage is als volgt onderverdeeld:
Eekwal 14
Souterrain: ca. 105 m²
Begane grond: ca. 107 m²
1e verdieping: ca. 104 m²
2e verdieping: Appartement ter grootte van ca. 68 m² welke is verhuurd.

Eekwal 16
Souterrain: ca. 148 m²
Begane grond: ca. 147 m²
1e verdieping: ca. 148 m²
2e verdieping: ca. 73 m²

Totaal ca. 900 m²

Parkeren
Circa 9 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Opleveringsniveau
Het kantoorgebouw beschikt onder andere over de navolgende voorzieningen:
- Fraaie entrees
- Vloerbedekking
- Cv-ketel met radiatoren
- deels voorzien van airconditioning
- Pantry
- het appartement is separaat verhuurd en behoort niet tot het gehuurde.

Huurprijs
Huurprijs kantoorruimte: € 150,00 per vierkante meter
Huurprijs parkeerplaatsen: € 900,-- per parkeerplaats per jaar
Indien er sprake is van deelverhuur zal er een afspraak moeten worden gemaakt over de kosten van het gebruik van gas, water en elektra.

Betalingen
Huur, BTW en servicekosten per maand vooruit.

Aanvaarding
Op korte termijn mogelijk

Huurtermijn
Verhuurder opteert voor een vijfjarige huurtermijn met een opzegtermijn van 12 maanden

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform de Consumentenprijsindex reeks Alle Huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

BTW
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Volgens het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld in januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur, incl. BTW en servicekosten.

Overige condities
Een huurovereenkomst komt slechts tot stand na definitieve goedkeuring van de eigenaar. Genoemde randvoorwaarden vormen één geheel en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Slechts afspraken opgenomen in een huurovereenkomst en door beide partijen ondertekend zijn rechtsgeldig

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Eekwal 14
Plaats Zwolle
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Kantoor
Oppervlakte 878 m²
Oppervlakte in units vanaf 330 m²
Verdiepingen 3
Voorzieningen toiletpantry
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.