Object
Verhuurd

Grote Overstraat 29, Deventer 7411 JA Deventer

7411 JA Deventer

Omschrijving

Object/ligging

Fraaie royale winkelruimte, totaal groot ca. 215 m², gelegen op de begane grond van een karakteristiek en monumentaal pand aan de Grote Overstraat te Deventer. Het object is zeer representatief en beschikt over een uitnodigende gevel met een frontbreedte van 11 m¹. Aan de achterzijde grenst de winkelruimte aan een fraaie binnentuin, welke onderdeel uitmaakt van een nog nader uit...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Object/ligging

Fraaie royale winkelruimte, totaal groot ca. 215 m², gelegen op de begane grond van een karakteristiek en monumentaal pand aan de Grote Overstraat te Deventer. Het object is zeer representatief en beschikt over een uitnodigende gevel met een frontbreedte van 11 m¹. Aan de achterzijde grenst de winkelruimte aan een fraaie binnentuin, welke onderdeel uitmaakt van een nog nader uit te werken ontwikkeling “De Stadshof”.

De aangeboden winkelunit is gelegen aan de Grote Overstraat, één van de sfeervolle Overstraten welke gesitueerd is tussen de Brink (markt- en horecaplein) en de winkelstraat Lange Bisschopstraat (hoofdwinkelstraat) te Deventer.

‘De Stadshof’
Dit binnencarré, omringd door de Korte en Lange Bisschopstraat, De Grote Overstraat en de Spijkerboorsteeg, heeft de potentie om een grote bijdrage te leveren aan het verbeteren van het verblijfs-, woon-, winkel- en werkklimaat in de Deventer binnenstad. Op dit moment is het gebied een functieloze clustering van overwoekerde achtertuinen. Het heeft echter de potentie om een zeer aantrekkelijk en functioneel gebied te worden met een mix van groen, horeca en winkels. Een oase van rust in de bruisende binnenstad, een plek voor kleinschalige evenementen of verrassende horecaconcepten, een prachtige groene ruimte voor de mogelijk 80 tot 100 te realiseren woningen rondom. Een legio aan mogelijkheden dus om waarde toe te voegen aan de binnenstad, waarbij zowel de gebruiker van de binnenstad, de ondernemer, de vastgoedeigenaar als de bewoner belang heeft. Het pand aan de Grote Overstraat 17 zal gaan dienen als entree naar dit gebied.

Oppervlakte
ca. 215 m²

Kadastrale informatie
Gemeente Deventer
Sectie E
Nummer 11048
Groot 228 centiare

Bestemming
Bij de gemeente Deventer valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Binnenstad. De bestemming van het perceel is: “Centrum-Kernwinkelgebied 2”. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

Opleveringsniveau
In de huidige staat, met o.a. de navolgende voorzieningen:
- pantry
- toilet
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen
- verwarmingssysteem
- pui met entreedeur
- meterkast met nutsvoorzieningen
- brandslanghaspel

Huurprijs
€ 27.500,00 per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurbetaling
Per maand, vooruit te betalen.

Huurtermijn
In overleg.

Omzetbelasting
Er is sprake van een BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast overeenkomstig de maandprijsindexering volgens de CBS-cijfers ‘’alle huishoudens’’, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt met als basis het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld in 2 oktober 2012, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 59/2012.

Voorbehoud
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Nadere informatie
Voor nadere informatie en/of bezichtigingen kunt u een afspraak maken met:
Rodenburg Bedrijfsmakelaars
Mr. H.F. de Boerlaan 32, 7417 DB DEVENTER
Telefoon: 0570-745 245
E-mail: deventer@rodenburg.nl
Internet: www.rodenburg.nl

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1893
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Grote Overstraat 29
Plaats Deventer
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 215 m²
Oppervlakte in units vanaf 215 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.