Object
Verhuurd

Hanzeweg 5, Deventer 7418 AW Deventer

7418 AW Deventer

Omschrijving

Hanzeweg 5 te Deventer, duurzaam Kantoorgebouw “Waterfront” (A-label)

Object/ligging

In het laatste kwartaal van 2012 is kantoorgebouw “Waterfront” opgeleverd. “Waterfront” is de laatste van 3 kantoren die op de voormalige Tedeco locatie is gebouwd.
De eerste twee kantoren zijn inmiddels verhuurd cq. verkocht aan een belegger. “Waterfront” is een zeer courant kantoorgebouw, gebouwd in 2012...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Hanzeweg 5 te Deventer, duurzaam Kantoorgebouw “Waterfront” (A-label)

Object/ligging

In het laatste kwartaal van 2012 is kantoorgebouw “Waterfront” opgeleverd. “Waterfront” is de laatste van 3 kantoren die op de voormalige Tedeco locatie is gebouwd.
De eerste twee kantoren zijn inmiddels verhuurd cq. verkocht aan een belegger. “Waterfront” is een zeer courant kantoorgebouw, gebouwd in 2012 en gelegen op uitstekende zichtlocatie aan de belangrijkste doorgaande weg in Deventer, de Hanzeweg.
Het kantoorgebouw “Waterfront” maakt deel uit van een complex van drie vrijstaande kantoorgebouwen. Deze drie gebouwen verspringen ten opzichte van elkaar door middel van verschillende hoogten. Op deze manier vormen zij een mooi geheel maar heeft elk gebouw een eigen, unieke uitstraling.

Kantoorgebouw “Waterfront” is gebouwd op basis van de eisen en normen Energie Prestatie Advies - Utiliteit (EPA-U) en wordt opgeleverd met een “energie-prestatielabel A”, met als doel een, voor de gebruikers, zo hoog mogelijke energiebesparing te bewerkstelligen.

Het kantoorgebouw is onder andere voorzien van een luchtgekoelde warmtepomp, hetgeen tot forse energiebesparing leidt. Het principe: Lucht bevat veel lage temperatuur energie. Met het warmtepomp principe kan men de energie die hierin opgeslagen ligt exploiteren en gebruiken om bijvoorbeeld water benodigd voor koeling en verwarming voor te koelen of voor te verwarmen. Dit scheelt uiteindelijk gas en/of electriciteitsverbruik.

Bereikbaarheid

Kantoorgebouw “Waterfront” is gelegen aan de Hanzeweg, direct aan dé belangrijkste in- en uitvalsweg van/naar het centrum van Deventer, omliggende plaatsen en de rijksweg A1 (op 1 autominuut afstand!)
Hanzestad Deventer ligt centraal in het land op slechts een klein uurtje van de Randstad. Alle belangrijke steden zijn eenvoudig en snel te bereiken.
Ook met het openbaar vervoer is “Waterfront” uitstekend te bereiken. Op loopafstand is een bushalte gelegen. Hierdoor zijn ook het N.S.-station van Deventer en haar mooie oude centrum binnen enkele minuten bereikbaar.

Oppervlakte

Kantoorgebouw “Waterfront” heeft een totale verhuurbare oppervlakte van ca. 4.400 m², verdeeld over 8 bouwlagen, inclusief 1 bouwlaag (begane grond) ten behoeve van parkeerruimte.

1e verdieping: 521 m² VERHUURD
2e verdieping: 617 m² VERHUURD
3e verdieping: 615 m² VERHUURD
4e verdieping: 645 m² VERHUURD
5e verdieping: 645 m² VERHUURD
6e verdieping: 645 m² VERHUURD
7e verdieping: 652 m² BESCHIKBAAR
Totaal 4.383 m²

De beschikbare ruimte in het gebouw is te huur vanaf ca. 250 m² v.v.o..

Parkeergelegenheid

De parkeergelegenheid behorende tot de beschikbare kantoorruimten, is gelegen op "maaiveld" niveau, en bestaat totaal uit 20 parkeerplaatsen

Huurprijs

€ 89,-- per m² per jaar

Servicekosten

€ 29,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW, op basis van voorschot en nacalculatie als vergoeding voor de door verhuurder verzorgde leveringen en diensten, zoals verbruik van water, elektra, glasbewassing, onderhoud groenvoorziening en gebouwgebonden installaties, schoonmaak algemene ruimten, enz.

Huurbetaling

Per kwartaal, vooruit te betalen.

Huurtermijn

Nader overeen te komen.

Omzetbelasting

Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Aanvaarding

In overleg, doch kan spoedig.

Huurprijsaanpassing

De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast overeenkomstig de maandprijsindexering volgens de CBS-cijfers ‘’alle huishoudens’’, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

Zekerheidsinstelling

Bankgarantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 1 kwartaalverplichting inclusief servicekosten en BTW.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2012
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Hanzeweg 5
Plaats Deventer
Land NL
Ligging kantorenpark
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 16000 m²
Kantoor
Oppervlakte in units vanaf 250 m²
Energie
Energielabel A
Energielabel einddatum 2022-01-01
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.