Object
Verhuurd

Oranjelaan 79, Diepenveen 7431 AB Diepenveen

7431 AB Diepenveen

Omschrijving

Object/ligging
Op een fraaie zichtlokatie aan het begin van het kernwinkelgebied van Diepenveen is dit markante pand gelegen. De voor verhuur beschikbare commerciële ruimte is gelegen op de begane grond heeft een totale oppervlakte van ca. 95 m² en beschikt over een royale berging in de onderbouw.

Het geheel heeft een speelse indeling en beschikt naast de commerciële ruimte over een keuken,...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Object/ligging
Op een fraaie zichtlokatie aan het begin van het kernwinkelgebied van Diepenveen is dit markante pand gelegen. De voor verhuur beschikbare commerciële ruimte is gelegen op de begane grond heeft een totale oppervlakte van ca. 95 m² en beschikt over een royale berging in de onderbouw.

Het geheel heeft een speelse indeling en beschikt naast de commerciële ruimte over een keuken, toilet en magazijn c.q. kantoorruimte. Met een frontbreedte van bijna 12 meter en een buitenruimte aan de voorzijde van het pand kan men zich als ondernemer op deze locatie uitstekend profileren.

Het dorp Diepenveen behoort sinds de gemeentelijke herindeling van 1999 tot de gemeente Deventer. Daarvoor was het een zelfstandige gemeente met ruim 10.000 inwoners en 3.775 woningen. Diepenveen, dat ten noorden van Deventer ligt, is met de nieuwbouw van luxe vrijstaande woningen in de wijk het Eikendal fraai uitgebreid. Het dorp heeft zijn eigen winkelvoorzieningen, een eigen kern, een mooi historisch kerkplein en horeca. Verder zijn er twee basisscholen, een dorpshuis, een bibliotheek, sportvelden, een tennisbaan en een golfclub.

Oppervlakte
Kelder ca. 10 m²
Begane grond ca. 95 m²

Kadastrale informatie
Gemeente Diepenveen
Sectie A
Nummer 4877
Groot 181 m²

Bestemming
Bij de gemeente Deventer valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan ‘Kom Diepenveen’. De bestemming van het perceel is: ‘Centrum’. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

Opleveringsniveau
In de huidige staat, met o.a. de navolgende voorzieningen:
Pantry
Toilet
CV-ketel met radiatoren

Parkeergelegenheid
Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Huurprijs
€ 1.000,00 per maand, vrij van BTW.

Huurbetaling
Per maand, vooruit te betalen.

Huurtermijn
In overleg.

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast overeenkomstig de maandprijsindexering volgens de CBS-cijfers ‘’alle huishoudens’’, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt met als basis het model dat door de Raad v.an Onroerende Zaken is vastgesteld in 2 oktober 2012, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 59/2012.

Voorbehoud
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Oranjelaan 79
Plaats Diepenveen
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 95 m²
Horeca toegestaan ja
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.