Object
Verkocht

Parkweg 4, Deventer 7411 SH Deventer

7411 SH Deventer

Omschrijving

Object
Vrijstaande karakteristieke kantoorvilla gelegen in parkachtige omgeving aan de rand van de Deventer binnenstad op loopafstand van o.a. het fraaie stadscentrum met al haar voorzieningen, de IJssel met haar uiterwaarden en het NS-station.

De kantoorvilla is gelegen op een royaal perceel met fraaie tuin en beschikt over voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Het geheel is gelegen op...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

Object
Vrijstaande karakteristieke kantoorvilla gelegen in parkachtige omgeving aan de rand van de Deventer binnenstad op loopafstand van o.a. het fraaie stadscentrum met al haar voorzieningen, de IJssel met haar uiterwaarden en het NS-station.

De kantoorvilla is gelegen op een royaal perceel met fraaie tuin en beschikt over voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Het geheel is gelegen op een unieke plek in het centrum van Deventer, plaatselijk bekend als Parkweg 4 te Deventer.

Kadastrale informatie
Gemeente Deventer
Sectie E
Nummer 12859
Groot 17 a en 52 ca

Bestemming
Bij de gemeente Deventer valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Binnenstad. De bestemming van het perceel is: Kantoor.

Opleveringsniveau
In de huidige staat, met o.a. de navolgende voorzieningen:
-Netwerkbekabeling
-WIFI
-Keuken
-Toiletten
-Fraaie plafonds
-Authentieke haard
-Vloerbedekking

Parkeergelegenheid
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Huurbetaling
Per maand vooruit te betalen.

Huurtermijn
In overleg.

Omzetbelasting
Er is sprake van een BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast overeenkomstig de maandprijsindexering volgens de CBS-cijfers ‘’alle huishoudens’’, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 is vastgesteld en op 17-2-2015 is gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20 tevens gepubliceerd op de website www.roz.nl, met aanvullende bepalingen door verhuurder.

Tevens te koop!
De bestemming van de villa is “wonen” met de aanvullende functie “kantoor”. Met andere woorden: wonen is ook zonder meer toegestaan!
Landelijk wonen en/of werken, maar dan in de stad. Om te ervaren wat we hiermee bedoelen nodigen we u graag uit om de villa van binnen en buiten te bezichtigen. Wij nemen er graag de tijd voor.
Kijk op Funda voor meer informatie!

Voorbehoud
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1924
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Parkweg 4
Plaats Deventer
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrumin woonwijk
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 1752 m²
Kantoor
Oppervlakte in units vanaf 570 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.