Object
Verhuurd

Runnenbergweg 9 *, Vaassen 8171 MC Vaassen

8171 MC Vaassen

Omschrijving

Object
Gunstig gelegen bedrijfsgebouw met kantoorruimte op bedrijventerrein “Eekterveld” te Vaassen. Het gebouw bestaat uit kantoor- en bedrijfsruimte. De kantoorruimte is verdeeld over twee bouwlagen. De bedrijfshal is in twee fasen gebouwd. In 1989 is een hal gebouwd met een hoogte van 5,50 meter en in 1995 is een tweede hal aangebouwd met een hoogte 7 meter. De bedrijfsruimte is ingedeeld in...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Object
Gunstig gelegen bedrijfsgebouw met kantoorruimte op bedrijventerrein “Eekterveld” te Vaassen. Het gebouw bestaat uit kantoor- en bedrijfsruimte. De kantoorruimte is verdeeld over twee bouwlagen. De bedrijfshal is in twee fasen gebouwd. In 1989 is een hal gebouwd met een hoogte van 5,50 meter en in 1995 is een tweede hal aangebouwd met een hoogte 7 meter. De bedrijfsruimte is ingedeeld in compartimenten.

Locatie
De bebouwing op het bedrijventerrein "Eekterveld" bestaat voornamelijk uit moderne middelgrote bedrijfspanden. Momenteel zijn op dit industrieterrein bedrijven van uiteenlopende, maar vooral regionaal georiënteerde aard gevestigd. Echter zijn er ook nationale en internationale opererende bedrijven gevestigd zoals Wibra, Tempress en TLS.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer. De afstand tot de snelweg (Zwolle-Apeldoorn bedraagt ongeveer 1,5 kilometer, waardoor deze locatie zeer geschikt is voor een bedrijf dat behoefte heeft aan snelle, goede logistieke verbindingen. Het centrum van Vaassen is binnen enkele minuten bereikbaar.

Oppervlakte
Het object heeft een totaal vloeroppervlak (v.v.o.) van ca. 4.828 m², welke als volgt is verdeeld:
Kantoor begane grond 356 m²
Kantoor verdieping 356 m²
Bedrijfshal 1989 2.744 m²
Bedrijfshal 1995 1.372 m²
Totaal 4.828 m²

Kadastrale informatie
Gemeente: Vaassen
Sectie: H
Nummer: 3346
Grootte: 68a 74 ca
Zakelijk recht: volle eigendom

Bestemming
Bij de gemeente Epe valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan “Eekterveld”. De bestemming van het perceel is: bedrijventerrein. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte is eenvoudig maar functioneel. De verwarming van zowel het kantoor als de hal geschiedt door 2 cascade geschakelde c.v. ketels (2014/2015), in de kantoren door middel van radiatoren en in de hal door middel van heaters. In de kantoorruimte zijn zowel op de begane grond als op de 1e verdieping toiletruimte gesitueerd. Op de begane grond is een kantine en op de verdieping een pantry. In de bedrijfsruimte is een wasgelegenheid met toiletten. In de kantoorruimte zijn kabelgoten met UTP{ cat 5e bekabeling. Het pand wordt beveiligd door middel van zonebewaking.

Verdere voorzieningen:
- brandblussers/brandslangen
- gekoelde serverruimte
- mechanische ventilatie
- vloerbedekking/plavuizen/laminaat

Parkeergelegenheid
Het totaal aantaal aangegeven parkeerplaatsen op eigen terrein bij het object is 24. Buiten de aangegeven parkeerplaatsen zijn er op eigen terrein en in de directe omgeving voldoende extra (gratis) parkeermogelijkheden

Koopprijs
€ 1.950.000,00 kosten koper.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Runnenbergweg 9 *
Plaats Vaassen
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 4828 m²
Terrein
Oppervlakte 4910 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 4200 m²
Kantoor oppervlakte 710 m²
Terrein oppervlakte 4910 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.