Beleggingen

Bedrijven

Beleggingen

Beleggingen

Bedrijfsmatig onroerend goed heeft zich door de jaren heen bewezen als een solide belegging en een gewaardeerd onderdeel van een beleggingsportefeuille. De verwerving of verkoop van beleggingsonroerend goed is een strategische beslissing die vraagt om een grondige kennis van de markt. Rodenburg Bedrijfsmakelaars is een zeer actieve partner op het gebied van beleggingsmakelaardij. Wij begeleiden zowel institutionele als particuliere beleggers. Door jarenlange ervaring zijn wij in staat succesvolle transacties tot stand te brengen of het nu gaat om kantoren, bedrijfscomplexen of winkelruimten. Door de nauwe samenwerking tussen de makelaars van de partners in Dynamis hebben wij een uitstekend beeld van de totale onroerend goedmarkt.

1029509_1029401_BeleggingenV.jpg

Wij begeleiden en adviseren institutionele en particuliere beleggers bij de aan- en verkoop van vastgoedbeleggingen, initiëren en begeleiden verkopen via inschrijving en adviseren onze relaties over de samenstelling van de vastgoedportefeuille. Daarnaast lokaliseren wij (her)ontwikkelingslocaties voor met name onze relaties in de projectontwikkeling en corporatiewereld en taxeren wij de onderliggende waarde van uw beleggingsportefeuille.

Een breed scala van activiteiten die wij u kunnen bieden dankzij onze kennis, ervaring en ons netwerk. Door de nauwe samenwerking tussen alle specialisten binnen Rodenburg Bedrijfsmakelaars en met onze partners in Dynamis hebben wij een uitstekend beeld van de totale onroerend goedmarkt zowel nationaal als internationaal. Hierdoor kunnen wij bijdragen aan de optimale performance van uw vastgoedportefeuille.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.