Een huis kopen

Wonen

Een huis kopen

Een huis kopen

Dit is het moment om samen met onze makelaars een huis te kopen!

Aankoopbegeleiding, waarom?

Wat moet u bieden, hoe moet u onderhandelen, wat zijn de valkuilen en hoe zet men vervolgens de afspraken in de definitieve overeenkomst op papier? Het kopen van een woning vereist deskundigheid en ervaring. Voor ons is het dagelijks werk, maar voor de meesten een belangrijke stap die maar twee of drie keer in het leven wordt gemaakt.

Dit is het moment om een huis te kopen. Er is voldoende aanbod en in combinatie met de huidige economische situatie zorgt dit er voor dat de aankoopmakelaar voor u een uitstekend onderhandelingsresultaat kan realiseren.


Aankoopbegeleiding duur?......Welnee!
Zeker niet wanneer u kiest voor onze aankoopbegeleiding. Simpelweg omdat u het dagelijks zoeken via internet graag zelf doet! De makelaars van Rodenburg worden door u beloond op basis van het voor u gerealiseerde onderhandelingsresultaat.

U zoekt de bekende speld in een hooiberg, heeft geen tijd om -zoals wij dat voor u kunnen doen- alle hoeken en gaten van de woningmarkt in de gaten te houden. U merkt dat de huizen die u leuk vindt steeds net voor uw neus verkocht zijn? Kies dan voor de aankoopbegeleiding van Rodenburg Makelaars en wij nemen u alle zorg uit handen......

Meer weten? Informeert u naar onze werkwijze en tarieven.


De 10 redenen om Rodenburg Makelaars in te schakelen!

  1. Uitstekende kennis van de markt
  2. Zeker en deskundig
  3. Risicobeperking door expertise
  4. Onderhandelen met als doel de laagste koopsom en de beste voorwaarden
  5. Ervaren makelaars met meer dan 10 jaar ervaring
  6. Tijdswinst door uitbesteden
  7. Scherp tarief op basis van een percentage van het gerealiseerde onderhandelingsresultaat
  8. Snellere koop
  9. Meer panden om uit te kiezen
  10. Procesbegeleiding van A tot Z


Vrijblijvend met ons kennismaken
Vooruitlopend op de Rodenburg Makelaars aankoopbegeleiding kunt u uiteraard kennis met ons maken via onze gratis zoekservice. U kunt zich vrijblijvend inschrijven. Via e-mail houden wij u graag drie maanden kosteloos op de hoogte van het totale actuele NVM-aanbod.

Tenslotte
De jarenlange ervaring op de lokale en regionale woningmarkt en de inbreng van onze deskundige makelaars staat garant voor succesvolle aankoopbegeleiding. Wij hebben als een van de weinige kantoren aankopen tot specialiteit verheven. Daarom zijn onze makelaars altijd bezig alle informatie met betreking tot nieuwe woningen in de markt te vergaren. En dat bij voorkeur voordat deze op Funda en andere sites verschijnen. Sla uw slag nu de markt er klaar voor is!

Geografische wensen

Financieel

Woningkenmerken

Persoonlijke gegevens

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.