Gratis waardebepaling van uw huis

Wonen

Gratis waardebepaling van uw huis

Gratis waardebepaling van uw huis

Wilt u uw huis verkopen? Dan is dit hét moment. De lage hypotheekrente en de blijvend aantrekkende woningmarkt zorgen voor een ideaal moment om uw huis in de verkoop te zetten. Bovendien kan uw huis zomaar meer waard zijn dan u denkt.

Hoe vaak heeft u zichzelf de vraag al gesteld: “Hoeveel is mijn huis waard?” Laat u goed voorlichten en begin met een gratis en vrijblijvende waardebepaling door Rodenburg Makelaars. U weet dan snel wat uw woning waard is en wij vertellen u meteen over onze speciale en persoonlijke aanpak. Onze makelaars stappen graag vanuit een vestiging in Apeldoorn of Zwolle in de auto om u thuis te ontmoeten.

Wat is het verschil tussen vrijblijvende waardebepaling en een taxatie?

Een waardebepaling door Rodenburg Makelaars is iets anders dan een taxatie van uw huis. Bij een taxatie maakt één van onze makelaars een uitgebreid schriftelijk rapport op, waar een geldverstrekker een hypotheek op baseert. Bij onze gratis en vrijblijvende waardebepaling gaat het om een bepaling voor een eventuele verkoopopdracht. Zo haalt u samen met Rodenburg Makelaars het maximale uit de verkoop van uw huis.

Gratis waardebepaling?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.