Research

Bedrijven

Research

Research

Als partner in Dynamis, staat Rodenburg Bedrijfsmakelaars zo dicht bij de markt dat zij als geen ander adviezen kunnen geven over de vastgoedmarkt in al haar aspecten. Heldere en praktische adviezen over complexe markten worden uitgewerkt en gepresenteerd, waarbij met name vanuit toekomstperspectief wordt geoordeeld. Dat is mogelijk door goed gevulde databanken met historische reeksen en door continue contacten met gebruikers en eigenaren van vastgoed.

De unieke combinatie van makelaardij (beleggingsmakelaardij, bedrijfsmakelaardij en woningmakelaardij), taxatie & consultancy, vastgoedmanagement en vastgoedonderzoek dragen zorg voor een breed en diepgaand antwoord op vastgoedvraagstukken. De research afdeling van Dynamis publiceert periodiek 'Sprekende Cijfers' rapportages, te weten Sprekende Cijfers Kantorenmarkten, Sprekende Cijfers Bedrijfsruimtemarkten en Sprekende Cijfers Woningmarkten.

Sprekende Cijfers Kantorenmarkt

Dynamis brengt ieder jaar een rapport uit over de ontwikkelingen op de Nederlandse kantorenmarkt, ieder kwartaal gevolgd door een update. Deze rapporten geven een transparant beeld van de ontwikkelingen in aanbod, opname en huurprijzen in de belangrijkste kantoorgebieden in Nederland.

Rodenburg verzorgt de research voor de regio Deventer, Apeldoorn en Zwolle.

Sprekende Cijfers Bedrijfsruimtemarkt

Middels de rapportages Sprekende Cijfers houdt de researchafdeling van Rodenburg Bedrijfsmakelaars, in samenwerking met Dynamis, u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de Nederlandse vastgoedmarkt. Periodiek verschijnen rapportages over de kantorenmarkt, de bedrijfsruimtemarkt en de woningmarkt. Door in het menu hiernaast een deelmarkt te selecteren heeft u de mogelijkheid deze rapportages te downloaden.

Rodenburg Makelaars verzorgt de research voor de regio Deventer, Apeldoorn en Zwolle.

Dynamis Research

Dynamis Research onderzoekt de Nederlandse vastgoedmarkt en legt de bevindingen vast. Door onze data durven we de markt onderbouwd en vaak eerder dan anderen te duiden. Daarnaast creëren we transparantie voor het vakgebied. Bezoek ook ons jaarlijkse Symposium met een actueel thema om van deze kennis te profiteren en te netwerken.

Naast deze openbare publicaties helpt Dynamis Research haar opdrachtgevers graag bij (strategische) vastgoedkeuzes. Dit kan zijn door:

  • monitoring
  • concurrentie-analyses
  • due diligence
  • haalbaarheidsanalyses
  • benchmark-analyses

Benieuwd wat Dynamis Research voor u kan betekenen? Of heeft u vragen over de vastgoedmarkt? Neem dan contact op met onze researchmanager Rick van Zwet.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.