Aankoopbegeleiding

U heeft het huis van uw dromen gezien bij een andere makelaar.

Maar ja … hoe nu verder?

Wat is de bouwkundige staat? Zijn er dingen die ik over het hoofd zie? De vraagprijs is bekend, maar wat is nou een reële aankoopprijs? En vooral … wat moet ik bieden?

Vragen die je moeilijk aan de makelaar van de verkoper kunt stellen. Hij behartigt immers de belangen van uw tegenpartij.

Met een Dynamis aankoopmakelaar bespaart u veel geld en zorgen

Bij de aankoop van een huis in het exclusieve segment is veel geld gemoeid. Daarom is het verstandig om een aankoopmakelaar in de hand te nemen die thuis is in deze markt en woningen in dit segment op de juiste waarde weet te taxeren.

Bij Dynamis vindt u die specialisten. Zij kennen als geen ander de markt voor exclusief wonen en zijn ervaren onderhandelaars. Door onze kennis van de exclusieve markt halen wij voor u het onderste uit de kan in de onderhandelingen met de verkopende partij en lukt het ons vaak om een (veel) lagere aankoopprijs te realiseren dan kopers die op eigen houtje een exclusief huis kochten.

Betaal niet te veel, geen verrassingen achteraf.

Kortom, met een aankoopmakelaar van Dynamis betaalt u niet te veel voor het huis.

Ook koopt u geen ‘kat in de zak’ voor wat betreft bouwkundige gebreken, erfdienstbaarheden of (bodem)vervuiling.

Zo nodig laten we gespecialiseerd onderzoek uitvoeren, zoals een bouwtechnische keuring, bodemonderzoek, asbestinventarisatie of een zwamkeuring.