Huis verkopen? Vraag een gratis waardebepaling aan!

Huis verkopen? Vraag een gratis waardebepaling aan!

Ben je van plan je huis te verkopen? Dan is dit hét moment! De lage hypotheekrente en de blijvend aantrekkende woningmarkt zorgen voor een ideaal moment om je woning in de verkoop te zetten. En, mooi meegenomen, je huis zou weleens meer waard kunnen zijn dan je denkt.

Waardebepaling

Hoe vaak heb je jezelf de vraag al gesteld: ‘Hoeveel is mijn huis waard?’ Laat je goed voorlichten en begin met een gratis en vrijblijvende waardebepaling.

Voor het afgeven van een indicatie van de waarde komt een makelaar bij je thuis op bezoek. Hij of zij kijkt onder andere naar het soort woning, de oppervlakte, de ligging van het perceel, de locatie in Apeldoorn, voorzieningen in de buurt, het niveau van afwerking en de staat van onderhoud. Na een waardebepaling weet je wat jouw woning waard is en kan een makelaar van Rodenburg je meteen advies geven hoe je de verkoop verder aanpakt.

Voordelen

Goed om te beseffen is dat een waardebepaling iets anders is dan een taxatie van je huis. Bij een taxatie maakt een makelaar een uitgebreid schriftelijk rapport op, waar de bank of een andere geldverstrekker een hypotheek op baseert.

Bij de gratis en vrijblijvende waardebepaling gaat het om een bepaling voor een eventuele verkoopopdracht. Het geeft je inzicht in de marktwaarde van je woning en kan je helpen bij je verkoopstrategie. Zo haal je samen met ons het maximale uit de verkoop van jouw huis!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie