+
-

Rodenburg Bedrijfsmakelaars Deventer

Terug naar locaties +

"Onze stad" met haar unieke kenmerken, zoals het IJsselfront, 540 (!) Rijksmonumenten, de Brink, Go Ahead Eagles, Deventer Koek, Hanzestad.

Deskundig, betrokken en recht door zee. Kenmerken van Rodenburg Bedrijfsmakelaars Deventer onze gecertificeerde bedrijfsmakelaars die de markt in de regio Deventer als geen ander kennen. Of het nu gaat om de verhuur, aanhuur, verkoop of aankoop. Een bedrijfshal van 3.000 m² of een winkel van 50 m². Een kantoorpand in het centrum of een bouwkavel dichtbij uitvalswegen.

Bekijk vestiging

Bezoekadres

Mr. H.F. de Boerlaan 32
7417 DB Deventer

Postadres

Postbus 138
7400 AC Deventer

Social Media

Routebeschrijving

Contact opnemen

E-mailadres is ongeldig.

Voer uw voornaam in.

Rodenburg Makelaars Apeldoorn

Terug naar locaties +

Rodenburg Makelaars Apeldoorn is één van de drie vestigingen van Rodenburg Makelaars. Wij helpen particulieren én bedrijven bij het realiseren van een woonwens danwel zakelijke wens in of nabij het dynamische Apeldoorn. Daarnaast is Rodenburg Makelaars partner in twee vestigingen, waar alleen nieuwbouwwoningen worden verkocht; Nieuwbouwcentrum Apeldoorn en de Woonfabriek Zwolle. Wij maken met trots deel uit van Dynamis en zijn aangesloten bij de NVM.

Onze werkwijze is gebaseerd op jarenlange ervaring en onze uitgebreide educatie, welke jaarlijks wordt bijgehouden. Met ons team behalen wij hoge tevredenheidscores onder onze klanten en onder de bezoekers van onze te koop staande woningen. Een grote stimulans om actief en gedreven te blijven! Wij leveren maatwerk, passend in de Apeldoornse markt.

Bekijk vestiging

Bezoekadres

Paslaan 20
7311 AL Apeldoorn

Postadres

Postbus 10054
7301 GB Apeldoorn

Social Media

Routebeschrijving

Contact opnemen

E-mailadres is ongeldig.

Voer uw voornaam in.

Rodenburg Makelaars Zwolle

Terug naar locaties +

Rodenburg Makelaars Zwolle is één van de drie vestigingen van Rodenburg Makelaars. Wij helpen particulieren én bedrijven bij het realiseren van een woonwens danwel zakelijke wens in of nabij het dynamische Zwolle. Daarnaast is Rodenburg Makelaars partner in twee vestigingen, waar alleen nieuwbouwwoningen worden verkocht; Nieuwbouwcentrum Apeldoorn en de Woonfabriek Zwolle. Wij maken met trots deel uit van Dynamis en zijn aangesloten bij de NVM.

Onze werkwijze is gebaseerd op jarenlange ervaring en onze uitgebreide educatie, welke jaarlijks wordt bijgehouden. Ons team bestaat uit de eigenaar/woningmakelaar en taxateur, een woningmakelaar, twee makelaars voor het bedrijfsmatige onroerend goed, een taxateur van bedrijfsmatig onroerend goed en drie dames in de binnendienst, waaronder tevens een assistent makelaar.

Met dit team behalen wij hoge tevredenheidscores onder onze klanten en onder de bezoekers van onze te koop staande woningen. Een grote stimulans om actief en gedreven te blijven! Wij leveren maatwerk, passend in de Zwolse markt.

Bekijk vestiging

Bezoekadres

Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle

Postadres

Postbus 1015
8001 BA Zwolle

Social Media

Routebeschrijving

Contact opnemen

E-mailadres is ongeldig.

Voer uw voornaam in.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.