Gratis waardebepaling van uw woning in Zwolle -

Gratis waardebepaling van uw woning in Zwolle

Een woning of Appartement in Zwolle verkopen? Dan is dit hét moment.

Er is krapte op de Zwolse woningmarkt, dit samen met de lage hypotheekrente zorgen voor gigantische prijsstijgingen van de woningen en appartementen in Zwolle. Een ideaal moment om jouw huis in de verkoop te zetten. Bovendien kan jouw huis zomaar meer waard zijn dan je denkt.

Vraag nu een gratis en vrijblijvende waardebepaling van jouw woning of appartement aan. Je weet dan snel wat jouw woning waard is en wij vertellen je meteen over onze persoonlijke aanpak bij de verkoop. Onze makelaars wonen zelf ook in Zwolle en kennen de Zwolse wijken goed. Wij komen graag bij jou thuis om je te ontmoeten en de woning te bezichtigingen. De waarde bepalen wij natuurlijk het beste als wij de woning ook daadwerkelijk van binnen hebben gezien. Zo zien wij hoe het onderhoud is en wat de laatste investeringen zijn geweest.

Benieuwd naar onze aanpak en de waardebepaling van je huis?

Neem dan snel contact op via het formulier.

Gratis waardebepaling van uw woning in Zwolle

Wanneer bent u van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Op zoek naar een makelaar in Zwolle?

Voor een makelaar in Zwolle zit je bij Rodenburg makelaars goed. Rodenburg is zowel woningmakelaar als bedrijfsmakelaar en wij hebben vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer waardoor wij de regio heel goed kennen.

Wanneer je een woning wilt kopen in Zwolle en omgeving, kun je ons benaderen als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Een huis kopen is immers een grote stap die je niet dagelijks doet. Wij kunnen je hier goed bij begeleiden in de aankoop en bij de waardebepaling van je toekomstige droomwoning.

Wanneer je jouw woning wilt verkopen in de omgeving Zwolle, komen wij graag bij je langs voor een waardebepaling van de woning. Je wilt immers wel een indicatie van de woning waarde voordat je gericht op zoek gaat naar een andere woning. Wanneer er besloten wordt om de woning in de verkoop te doen bij Rodenburg starten wij de uitgebreide verkoopcampagne. Dit bestaat uit het beschrijven van de woning, het maken van foto’s, 3D foto’s, video en hoogtefoto’s. Ook laten wij de woning inmeten en wordt er een plattegrond gemaakt. Wanneer dit alles door jou wordt goedgekeurd plaatsen wij dit op onze aanbodpagina, Social Media en uiteraard op Funda. De bezichtigingen worden verricht door de makelaar die de woning en omgeving uitstekend kent.

Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 16 reviews
Waardebepaling Zwolle

Jouw huis verkopen

Het is vaak spannend om uw huis te verkopen. Wij vinden het belangrijk jou hierin goed te adviseren en uitgebreid de tijd hiervoor te nemen.

Wat komt er kijken bij de verkoop van je woning?

Dit begint vrijwel altijd met een gesprek in de woning voor de waardebepaling. De makelaar bekijkt de woning uitvoerig en zal met een inschatting van de vraagprijs komen. Wanneer we tot een opdrachtbevestiging komen zal de vraagprijs uiteraard in overleg concreet worden.

Wij typen een leuke verkoop tekst over de woning, doen kadastraal onderzoek en checken het op juridische beperkingen. Vervolgens begint de professionele woning presentatie. Wij zullen foto’s laten maken, net als 3D- en hoogte foto’s en een video. Daarnaast laten wij de woning helemaal inmeten en plattegronden maken. Wanneer dit alles door jou als verkoper wordt goedgekeurd beginnen de online marketingcampagnes te draaien.

Zodra de bezichtiging aanvragen binnen komen, plannen wij deze in en clusteren dit zoveel mogelijk. Maar wij plannen geen groepsbezichtigingen. Rodenburg gunt ieder minstens een half uur de tijd om rustig rond te kijken met de makelaar.

Vestiging Zwolle

Rodenburg Makelaars Zwolle

Rodenburg Makelaars Zwolle

Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie