Aangeboden bord van Rodenburg makelaars gezien aan de Boerendanserdijk? -

Aangeboden bord van Rodenburg makelaars gezien aan de Boerendanserdijk?

Wij bieden hiermee niet de woning aan de Boerendanserdijk aan, maar wij bieden Rodenburg woningmakelaars aan als jouw makelaar. Gezien je zoekopdracht ben je blijkbaar geïnteresseerd in de woning of ben je al langer op zoek naar een woning.

Rodenburg Makelaar biedt zich graag aan als jouw makelaar in Berkum

Wellicht was je gewoon nieuwgierig naar het verbouwde Tolhuisje aan de Boerendanserdijk in Berkum, maar wellicht ben je al langere tijd aan het oriënteren op de Zwolse woningmarkt. Rodenburg makelaars biedt zich graag aan als jouw makelaar. Dit start vaak met een vrijblijvend gesprek in jouw woning, waarbij wij een waardebepaling doen van de woning.

Makelaar aangeboden in Berkum

Rodenburg heeft zijn wortels al jaren diep in Zwolle genesteld en wegens het uitbreiden van ons team groeien deze wortels nu ook aan de Boerendanserdijk in Berkum. Wanneer je wilt verhuizen naar/uit of binnen Berkum, dan wil je een makelaar die de omgeving kent. Vandaar dat wij extra reclame maken in de wijken waar onze makelaars en taxateurs wonen. Zij kunnen je uit eigen ervaring vertellen wat er in de wijk speelt, wat de historie van de woning is en wat de ontwikkelingen in de nabije toekomst zijn op de woningmarkt in de wijk.

Gratis waardebepaling van uw woning

Wanneer bent u van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Woning taxatie Zwolle

Het verschil tussen waardebepaling en taxatie

Een waardebepaling door Rodenburg Makelaars is iets anders dan een taxatie van jouw huis. Bij een taxatie maakt een van onze makelaars een uitgebreid schriftelijk rapport op, waar een geldverstrekker een hypotheek op baseert. Bij onze gratis en vrijblijvende waardebepaling gaat het om het bepalen van een eventuele verkoopprijs van je woning.

Op zoek naar een makelaar in Zwolle?

Voor een makelaar in Zwolle zit je bij Rodenburg makelaars goed. Rodenburg is zowel woningmakelaar als bedrijfsmakelaar en wij hebben vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer waardoor wij de regio heel goed kennen.

Wanneer je een woning wilt kopen in Zwolle en omgeving, kun je ons benaderen als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Een huis kopen is immers een grote stap die je niet dagelijks doet. Wij kunnen je hier goed bij begeleiden in de aankoop en bij de waardebepaling van je toekomstige droomwoning.

Wanneer je jouw woning wilt verkopen in de omgeving Zwolle, komen wij graag bij je langs voor een waardebepaling van de woning. Je wilt immers wel een indicatie van de woning waarde voordat je gericht op zoek gaat naar een andere woning. Wanneer er besloten wordt om de woning in de verkoop te doen bij Rodenburg starten wij de uitgebreide verkoopcampagne. Dit bestaat uit het beschrijven van de woning, het maken van foto’s, 3D foto’s, video en hoogtefoto’s. Ook laten wij de woning inmeten en wordt er een plattegrond gemaakt. Wanneer dit alles door jou wordt goedgekeurd plaatsen wij dit op onze aanbodpagina, Social Media en uiteraard op Funda. De bezichtigingen worden verricht door de makelaar die de woning en omgeving uitstekend kent.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie