Woning verkopen in Zwolle -

Woning verkopen in Zwolle

Een woning verkopen doe je niet elke dag, wij ook niet, maar wel bijna elke dag! Wanneer je jouw woning wilt verkopen in Zwolle en omstreken is een plaatselijke makelaar die de omgeving goed kent een pré. Rodenburg woningmakelaars kent de Zwolse woningmarkt door en door. Naast de traditionele Zwolse woningmakelaar, met een bord in de tuin en de woning op Funda, doen wij meer. Namelijk door een online marketingcampagne is het bereik van Rodenburg Makelaars nog groter.

Verkoop makelaar in Zwolle

Rodenburg Makelaars heeft in Apeldoorn en Zwolle een vestiging voor de woningmarkt, waardoor wij een ruim bereik hebben. Maar het online bereik gaat natuurlijk veel verder. Door goede marketingcampagnes, specifiek op de doelgroep gericht van de verkoopprijs behalen wij hoge resultaten. Deze combi van fysieke en online zichtbaarheid is de kracht van Rodenburg Makelaars.

Wanneer bent u van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Wat komt er kijken bij de verkoop van je woning?

Dit begint vrijwel altijd met een gesprek in de woning voor de waardebepaling. De makelaar bekijkt de woning uitvoerig en zal met een inschatting van de vraagprijs komen. Wanneer we tot een opdrachtbevestiging komen zal de vraagprijs uiteraard in overleg concreet worden.

Wij typen een leuke verkoop tekst over de woning, doen kadastraal onderzoek en checken het op juridische beperkingen. Vervolgens begint de professionele woning presentatie. Wij zullen foto’s laten maken, net als 3D- en hoogte foto’s en een video. Daarnaast laten wij de woning helemaal inmeten en plattegronden maken. Wanneer dit alles door jou als verkoper wordt goedgekeurd beginnen de online marketingcampagnes te draaien.

Zodra de bezichtiging aanvragen binnen komen, plannen wij deze in en clusteren dit zoveel mogelijk. Maar wij plannen geen groepsbezichtigingen. Rodenburg gunt ieder minstens een half uur de tijd om rustig rond te kijken met de makelaar.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie