Woning verkopen Zwolle -

Woning verkopen Zwolle

Een woning verkopen in Zwolle doe je niet elke dag, wij ook niet, maar wel bijna elke dag! Wanneer je jouw woning wilt verkopen in Zwolle en omstreken is een plaatselijke makelaar die de omgeving goed kent een pré. Rodenburg woningmakelaars kent de Zwolse woningmarkt door en door. Naast de traditionele Zwolse woningmakelaar, met een bord in de tuin en de woning op Funda, doen wij meer. Namelijk door een online marketingcampagne is het bereik van Rodenburg Makelaars nog groter. Maar dit alles begint met een Gratis waardebepaling van uw woning in Zwolle. Een waardebepaling van uw huis is iets anders dan een taxatie. De waardebepaling is belangrijk voor uw vraagprijs van het huis. Een taxatie is nodig voor de financiering van de woning en moet aan veel eisen voldoen..

Verkoop makelaar in Zwolle

Rodenburg Makelaars heeft in Apeldoorn en Zwolle een vestiging voor de woningmarkt, waardoor wij een ruim bereik hebben. Maar het online bereik gaat natuurlijk veel verder. Door goede marketingcampagnes, specifiek op de doelgroep gericht van de verkoopprijs behalen wij hoge resultaten. Deze combi van fysieke en online zichtbaarheid is de kracht van Rodenburg Makelaars.

Uw woning verkopen in Zwolle

Wanneer bent u van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Wat komt er kijken bij de verkoop van je woning?

Dit begint vrijwel altijd met een gesprek in de woning voor de waardebepaling. De makelaar bekijkt de woning uitvoerig en zal met een inschatting van de vraagprijs komen. Wanneer we tot een opdrachtbevestiging komen zal de vraagprijs uiteraard in overleg concreet worden.

Wij typen een leuke verkoop tekst over de woning, doen kadastraal onderzoek en checken het op juridische beperkingen. Vervolgens begint de professionele woning presentatie. Wij zullen foto’s laten maken, net als 3D- en hoogte foto’s en een video. Daarnaast laten wij de woning helemaal inmeten en plattegronden maken. Wanneer dit alles door jou als verkoper wordt goedgekeurd beginnen de online marketingcampagnes te draaien.

Zodra de bezichtiging aanvragen binnen komen, plannen wij deze in en clusteren dit zoveel mogelijk. Maar wij plannen geen groepsbezichtigingen. Rodenburg gunt ieder minstens een half uur de tijd om rustig rond te kijken met de makelaar.

Op zoek naar een makelaar in Zwolle?

Voor een makelaar in Zwolle zit je bij Rodenburg makelaars goed. Rodenburg is zowel woningmakelaar als bedrijfsmakelaar en wij hebben vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer waardoor wij de regio heel goed kennen.

Wanneer je een woning wilt kopen in Zwolle en omgeving, kun je ons benaderen als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Een huis kopen is immers een grote stap die je niet dagelijks doet. Wij kunnen je hier goed bij begeleiden in de aankoop en bij de waardebepaling van je toekomstige droomwoning.

Wanneer je jouw woning wilt verkopen in de omgeving Zwolle, komen wij graag bij je langs voor een waardebepaling van de woning. Je wilt immers wel een indicatie van de woning waarde voordat je gericht op zoek gaat naar een andere woning. Wanneer er besloten wordt om de woning in de verkoop te doen bij Rodenburg starten wij de uitgebreide verkoopcampagne. Dit bestaat uit het beschrijven van de woning, het maken van foto’s, 3D foto’s, video en hoogtefoto’s. Ook laten wij de woning inmeten en wordt er een plattegrond gemaakt. Wanneer dit alles door jou wordt goedgekeurd plaatsen wij dit op onze aanbodpagina, Social Media en uiteraard op Funda. De bezichtigingen worden verricht door de makelaar die de woning en omgeving uitstekend kent.

Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 16 reviews

Woningmakelaardij in Zwolle en Apeldoorn

Het verkopen of aankopen van een huis is een belangrijk moment in je leven. Wij staan voor je klaar om je erbij te helpen. Wij kennen de woningmarkt in Zwolle en Apeldoorn als onze broekzak; we kopen en verkopen in deze regio’s dagelijks woningen voor onze klanten. Uiteraard zijn wij ook thuis in de dorpen er omheen, zoals Twello, Warnsveld, Hattem, Dalfsen, Nieuwleusen, Wezep, Teuge, Wenum Wiesel en Vaassen.

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod van woningen, we helpen je met het selecteren van woningen of juist met het presenteren van je eigen woning. We taxeren woningen en berekenen hoeveel het huis in kwestie kan opbrengen. De onderhandelingen nemen we je graag uit handen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie