Zwols kantoorpand van 3.400 m2 wordt getransformeerd tot woningen

Geschreven door Eva Olde Rikkert op 27 november 2017

Camelot Real Estate heeft een nieuw pand aan de vastgoedportefeuille toegevoegd. Met de aankoop van de Dokter Spanjaardstraat 11 te Zwolle kan de planning voor een nieuw residentieel project van start gaan.

Het aangekochte pand, gelegen op het kantorenpark Oosterenk II, is gebouwd in 1992 en is 3.400 m2 groot, met een grondstuk van 4.250 m2. Het ligt direct naast het Isala ziekenhuis.

Invulling
De exacte invulling van het pand en terrein moet nog vorm krijgen. Wel is duidelijk dat er residentiële oplossingen komen: volledig gemeubileerde en gestoffeerde luxe studio’s en appartementen. De doelgroep zal bestaan uit starters, jongeren en studenten. De bouw begint naar verwachting in het eerste kwartaal van 2019.

Microliving
Eerder ontwikkelde Camelot al vergelijkbare woonproducten in voormalige kantoorpanden in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Delft, Utrecht en Arnhem. In de zomer van 2018 wordt er ook in Enschede een project van 444 studio’s opgeleverd. Camelot is daarmee hard op weg om de grootste particuliere eigenaar van microliving projecten van Nederland te worden.

Bron: Vastgoedjournaal.nl

Zwols kantoorpand van 3.400 m2 wordt getransformeerd tot woningen
Eva Olde Rikkert
Neem contact op met Eva

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Winkelmarkt rapport, de feiten, trends & analyses van 2023

Winkelmarkt rapport, de feiten, trends & analyses van 2023

Voor het sectorrapport van NVM Business is Eva Olde Rikkert namens Rodenburg Bedrijfsmakelaars aan het woord. Eva deelt haar ervaringen en verwachtingen met betrekking tot de winkelruimtemarkt,...
Sponsoring Hockeyclub Zwolle

Sponsoring Hockeyclub Zwolle

Bardienst vrijwilligers herkenbaar in de Rodenburg Makelaars...
Bekijk overzicht