Gratis waardebepaling van jouw huis -  38760

Gratis waardebepaling van jouw huis

Wil jij je huis verkopen? Dan is dit hét moment. De lage hypotheekrente en de blijvend aantrekkende woningmarkt zorgen voor een ideaal moment om jouw huis in de verkoop te zetten. Bovendien kan jouw huis zomaar meer waard zijn dan je denkt.

Laat je goed voorlichten

Hoe vaak heb je jezelf de vraag al gesteld: “Hoeveel is mijn huis waard?”

Laat je goed voorlichten en begin met een gratis en vrijblijvende waardebepaling door Rodenburg Makelaars. Je weet dan snel wat jouw woning waard is en wij vertellen je meteen over onze speciale en persoonlijke aanpak. Onze makelaars, vanuit een vestiging in Apeldoorn of Zwolle , komen graag bij jou thuis om je te ontmoeten.

In gesprek met een van onze makelaars?

Wanneer bent u van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Gratis waardebepaling

Het verschil

Wat is het verschil tussen een vrijblijvende waardebepaling en een taxatie?

Een waardebepaling door Rodenburg Makelaars is iets anders dan een taxatie van jouw huis. Bij een taxatie maakt één van onze makelaars een uitgebreid schriftelijk rapport op, waar een geldverstrekker een hypotheek op baseert. Bij onze gratis en vrijblijvende waardebepaling gaat het om een bepaling voor een eventuele verkoopopdracht. Zo haal je samen met Rodenburg Makelaars het maximale uit de verkoop van jouw huis.

Waarderapport

Een waarderapport door Rodenburg Makelaars is iets anders dan een taxatie of een waardebepaling van jouw huis. Een waarderapport genereren wij automastisch en geeft je een indicatie over de waarde van jouw huis. misschien helpt dit jou om te beslissen of je wel of niet gaat verkopen.

Onze kracht is persoonlijk contact

Wij houden van persoonlijk contact met onze klanten

Neem contact met ons op

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie