Wij hebben passie voor wonen

Waarom kiezen voor Rodenburg?

Waarom kiezen voor Rodenburg?

Wij hebben passie voor wonen

Wij hebben passie voor wonen

Waarom kiezen voor Rodenburg?

Waarom kiezen voor Rodenburg?

Wij hebben passie voor wonen

Woningmakelaardij in Zwolle en Apeldoorn

Het verkopen of aankopen van een huis is een belangrijk moment in je leven. Wij staan voor je klaar om je erbij te helpen. Wij kennen de woningmarkt in Zwolle en Apeldoorn als onze broekzak; we kopen en verkopen in deze regio’s dagelijks woningen voor onze klanten. Uiteraard zijn wij ook thuis in de dorpen er omheen, zoals Twello, Warnsveld, Hattem, Dalfsen, Nieuwleusen, Wezep, Teuge, Wenum Wiesel en Vaassen.

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod van woningen, we helpen je met het selecteren van woningen of juist met het presenteren van je eigen woning. We taxeren woningen en berekenen hoeveel het huis in kwestie kan opbrengen. De onderhandelingen nemen we je graag uit handen.

  • Kwaliteit in plaats van kwantiteit
  • Integriteit en oprechte aandacht
  • Zeer ervaren makelaars
  • Goede bereikbaarheid
  • Een groot netwerk
Wonen

Kopen, huren, nieuwbouw of toch bestaande bouw?

Het kopen of verkopen van een huis is een ingrijpende, emotionele en zeker geen dagelijkse gebeurtenis waar het nodige bij komt kijken. Jij en jouw huis verdienen daarom een doortastende aanpak. Een makelaar met verstand van zaken die rekening houdt met uw specifieke wensen en alleen jouw belangen behartigt. Die zorgt voor een professionele onderscheidende marketing en dankzij jarenlange ervaring weet wat de verkoper en koper beweegt en zo zorgt voor het beste resultaat.

Dankzij onze lokale kennis van Apeldoorn, Zwolle en de dorpen er omheen, zoals Twello, Warnsveld, Hattem, Dalfsen, Nieuwleusen, Wezep, Teuge, Wenum Wiesel, Vaassen kunnen wij dit als geen ander.

Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9 Op basis van 401 reviews

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Klanttevredenheid
Musicalstraat 76

Nicole van Rodenburg Makelaars heeft voor ons de verkoop gedaan. Vanaf het eerste contactmoment verliep het heel prettig. We hadden een goed beeld van wat we konden verwachten en daarmee ook een goed gevoel. Er werden mooie en realistische foto's gemaakt en binnen korte tijd kon ons huis de verkoop in. Zij heeft dit op zeer enthousiaste wijze gedaan, waardoor het heel snel en naar tevredenheid verkocht was. Dit enthousiasme werd zelfs door de kopers van

10 10 1
Geschreven op
Loolaan 27 20

Goed geholpen door Ronald! Snel, vriendelijk en alles zoals van te voren besproken. Een absolute aanrader!

10 10 1
Geschreven op
Kayersbeekhof 63

Fijne service en advies over alles rondom de verkoop (en koop)! Ook m.b.t. contact naar kopers. Super bedankt Nicole en collega's!

10 10 1
Geschreven op
Mr. Van Hasseltlaan 32

Goede heldere afspraken, persoonlijke aandacht, full-service, top foto's/video's en natuurlijk een prachtig en zeker resultaat. Uit het boekje!

10 10 1
Geschreven op
Jupiterlaan 27

Contacten met de makelaar, Ronald Visser, verliepen bijzonder goed! Zeer betrokken en slagvaardig! Alle vertrouwen in hem!

8,0 10 1
Geschreven op
Van Zuylenware 35

We hebben een erg goed contact met Oscar van Schavenbeke ondervonden. Wij bevelen deze makelaar zeker aan.

10 10 1
Geschreven op
Arnhemseweg 190

Goed advies voor wat betreft de verkoopprijs waardoor er voldoende animo was.Snelle reactie op alle vragen van onze kant.Altijd bereikbaar of er werd snel terug gebeld.Prima begeleiding.

9,0 10 1
Geschreven op
Kwikstraat 36

Prettig en vriendelijk contact met de makelaar en overige medewerkers. Je kan met allerlei vragen bij hun terecht en geven goed advies. Hielp ons goed bij ons nieuwbouw project. En heeft ons op een prettige manier geholpen met de verkoop van ons appartement.

10 10 1
Geschreven op
Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan 129

Prima contact met de makelaar. Hij heeft een juiste inschatting gemaakt in de waardebepaling.Na een paar bezichtigingen op juiste wijze verkocht.

10 10 1
Geschreven op
Oude Beekbergerweg 190

Vriendelijke en professionele mensen. Je kunt ze altijd bellen als je vragen hebt. Zeker aan te raden.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9 Op basis van 401 reviews
Rodenburg Makelaars
9.3 10 1 20

Neem nu contact op

voor de aan- of verkoop van een woning of bedrijfspand

Neem contact met ons op

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie