Wij hebben passie voor wonen

Waarom kiezen voor Rodenburg?

Waarom kiezen voor Rodenburg?

Wij hebben passie voor wonen

Woningmakelaardij in Zwolle en Apeldoorn

Het verkopen of aankopen van een huis is een belangrijk moment in je leven. Wij staan voor je klaar om je erbij te helpen. Wij kennen de woningmarkt in Zwolle en Apeldoorn als onze broekzak; we kopen en verkopen in deze regio’s dagelijks woningen voor onze klanten. Uiteraard zijn wij ook thuis in de dorpen er omheen, zoals Twello, Warnsveld, Hattem, Dalfsen, Nieuwleusen, Wezep, Teuge, Wenum Wiesel en Vaassen.

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod van woningen, we helpen je met het selecteren van woningen of juist met het presenteren van je eigen woning. We taxeren woningen en berekenen hoeveel het huis in kwestie kan opbrengen. De onderhandelingen nemen we je graag uit handen.

  • Kwaliteit in plaats van kwantiteit
  • Integriteit en oprechte aandacht
  • Zeer ervaren makelaars
  • Goede bereikbaarheid
  • Een groot netwerk
Wonen

Kopen, huren, nieuwbouw of toch bestaande bouw?

Het kopen of verkopen van een huis is een ingrijpende, emotionele en zeker geen dagelijkse gebeurtenis waar het nodige bij komt kijken. Jij en jouw huis verdienen daarom een doortastende aanpak. Een makelaar met verstand van zaken die rekening houdt met uw specifieke wensen en alleen jouw belangen behartigt. Die zorgt voor een professionele onderscheidende marketing en dankzij jarenlange ervaring weet wat de verkoper en koper beweegt en zo zorgt voor het beste resultaat.

Dankzij onze lokale kennis van Apeldoorn, Zwolle en de dorpen er omheen, zoals Twello, Warnsveld, Hattem, Dalfsen, Nieuwleusen, Wezep, Teuge, Wenum Wiesel, Vaassen kunnen wij dit als geen ander.

Interview in de Regiolokaal
Uitgelicht

Interview in de Regiolokaal

Geschreven door Redactie Rodenburg Bekijk bericht

27 woningen

Verkocht / verhuurd
Afgelopen 30 dagen

306 woningen

Verkocht / verhuurd
Afgelopen 12 maanden
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 112 reviews

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Klanttevredenheid
Kiesebrink

Helaas hebben wij geen aankoop kunnen doen op een woning. Helaas is dit voor de 2e keer, dat een huis voor onze neus in de straat verkocht wordt. Echter hebben wij wel positieve ervaringen in het contact met Ronald Visser en Hugo omtrent de bezichtiging, voorkennis en advies. Hopende dat het er wel een keer van mag komen, wij blijven positief. Mvg Kiesebrink

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Hartelijk dank voor de goede rondleiding!

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

-

9,0 10 1
Geschreven op
L mulder

8

9,0 10 1
Geschreven op
Lucienne Ciere

Wij hebben een prima rondleiding gekregen van dhr. Visser, met bijbehorende deskundige informatie. Het was heel prettig dat hij ons rustig de tijd gaf om het huis goed te bezichtigen en "aan te voelen". Nogmaals, met dank.Vriendelijke groet,Lucienne Ciere & Arnoul Courant

8,0 10 1
Geschreven op
Natasja Heerema

Prima geen aanvullingen of opmerkingen

8,0 10 1
Geschreven op
marlot

Allereerst in het algemeen: tot nu toe is ons niet eerder door makelaars uit andere regio's om feedback gevraagd, en we zijn al een tijdje aan het zoeken. Dus bijzonder dat jullie je kwetsbaar durven opstellen! We hebben Alexander als prettig ervaren. Hij gaf ons ruimte om rustig rond te kijken en beantwoorde vragen die wij hadden. Daarnaast gaf hij ons de indruk dat hij objectief en eerlijk was over de woningen. Het feit dat hij 10 minuutjes te laat was werd

9,0 10 1
Geschreven op
Zorgdrager W

Mijn achternaam is niet goed gespeld en ook het doorgegeven mail-adres was niet juist genoteerd tijdens ons telefoongesprek. Dit kan zorgvuldiger. Rondleiding prima!

8,0 10 1
Geschreven op
W. Van Es

De makelaar gaf een goed beeld van Apeldoorn in het algemeen en de huizen in de Parken in het bijzonder.

8,0 10 1
Geschreven op
W. Van Es

De makelaar gaf een reëel beeld van het pand tijdens de rondgang.

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 112 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,4 Op basis van 936 reviews
Rodenburg Makelaars
8.4 10 1 629

Neem nu contact op

voor de aan- of verkoop van een woning of bedrijfspand

Neem contact met ons op

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie