Wij hebben passie voor wonen

Waarom kiezen voor Rodenburg?

Waarom kiezen voor Rodenburg?

Wij hebben passie voor wonen

Woningmakelaardij in Zwolle en Apeldoorn

Het verkopen of aankopen van een huis is een belangrijk moment in je leven. Wij staan voor je klaar om je erbij te helpen. Wij kennen de woningmarkt in Zwolle en Apeldoorn als onze broekzak; we kopen en verkopen in deze regio’s dagelijks woningen voor onze klanten. Uiteraard zijn wij ook thuis in de dorpen er omheen, zoals Twello, Warnsveld, Hattem, Dalfsen, Nieuwleusen, Wezep, Teuge, Wenum Wiesel en Vaassen.

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod van woningen, we helpen je met het selecteren van woningen of juist met het presenteren van je eigen woning. We taxeren woningen en berekenen hoeveel het huis in kwestie kan opbrengen. De onderhandelingen nemen we je graag uit handen.

Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 117 reviews
  • Kwaliteit in plaats van kwantiteit
  • Integriteit en oprechte aandacht
  • Zeer ervaren makelaars
  • Goede bereikbaarheid
  • Een groot netwerk
Wonen

Kopen, huren, nieuwbouw of toch bestaande bouw?

Het kopen of verkopen van een huis is een ingrijpende, emotionele en zeker geen dagelijkse gebeurtenis waar het nodige bij komt kijken. Jij en jouw huis verdienen daarom een doortastende aanpak. Een makelaar met verstand van zaken die rekening houdt met uw specifieke wensen en alleen jouw belangen behartigt. Die zorgt voor een professionele onderscheidende marketing en dankzij jarenlange ervaring weet wat de verkoper en koper beweegt en zo zorgt voor het beste resultaat.

Dankzij onze lokale kennis van Apeldoorn, Zwolle en de dorpen er omheen, zoals Twello, Warnsveld, Hattem, Dalfsen, Nieuwleusen, Wezep, Teuge, Wenum Wiesel, Vaassen kunnen wij dit als geen ander.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Klanttevredenheid
Anoniem

Spontane man welke realistisch is en de punten weet weer te geven welke van belang zijn. Daarnaast degelijk advies welke naar de toekomst van belang is.A

8,0 10 1
Geschreven op
Jan Willem van den Brink

Prima gedaan Alexander met de uitmundende assistentie van Jur en met jullie uiterst vriendelijke en behulpzame Marijke vanuit jullie kantoor! Een kopje koffie met een 'echo-putje' in de woonkeuken aan de 'Tuut' wat niet kan vanwege de huidige maatregelen dromen we er gewoon bij :-)

9,0 10 1
Geschreven op
Martijn van aperlo

Er vriendelijke makelaars Ze zijn erg duidelijk als je vraag hebt En erg netjes Dikke 10 wat mij betreft

9,0 10 1
Geschreven op
Jolanda Werkmeester

geachte heer, mevrouw,ik ben vandaag wezen kijken naar de woning . Het verraste mij zeer en ik wil daarom ook graag reageren op de woning.Graag kom ik in aanmerking om de woning te huren.Met vriendelijke groet,Jolanda WerkmeesterVoor meer info : insta LLOOKKNOW

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

We hebben een hele prettige rondleiding gekregen met voldoende tijd en kennis van zaken. Verder zijn er geen afspraken gemaakt. Het huis en locatie bieden goede mogelijkheden. Voor ons moeten de puzzelstukjes nog in elkaar passen.

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Laurens was vriendelijk, kundig en in staat om onze vragen goed te beantwoorden.

9,0 10 1
Geschreven op
Gerard Janson

Rondleiding was goed. We vonden het wel raar dat wij nog in huis waren en dat Nicole al met nieuwe kijkers in de tuin verder ging. Helaas een domper op de bezichtiging.

9,0 10 1
Geschreven op
Jelle Heinsma

In de plattegrond van de kelder ontbrak de deur naar de tuin. Daarnaast vonden wij de staat van onderhoud wat tegenvallen. In onze visie was er helaas nagenoeg geen mogelijkheid om de woning levensloop bestendig te maken.De locatie van de woning voldeed wel aan onze verwachtingen.Al met al een bezichtiging waar wij met plezier naar terugkijken maar geen vervolg zal hebben.

8,0 10 1
Geschreven op
Christine vd Hoeven

Makelaar was iets later maar daar werd keurig over gebeld dus geen probleem! Fijn dat vragen na bezichtiging per ommegaande werden beantwoord.

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

wanneer ik weer en makelaar zoek of nodig heb zou ik u kantoor weer bellen

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 117 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,3 Op basis van 913 reviews
Rodenburg Makelaars
8.4 10 1 683

Neem nu contact op

voor de aan- of verkoop van een woning of bedrijfspand

Neem contact met ons op

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie