Wij hebben passie voor wonen

Waarom kiezen voor Rodenburg?

Waarom kiezen voor Rodenburg?

Wij hebben passie voor wonen

Jouw huis verkopen Een huis kopen Een huis taxeren Een huis huren Nieuwbouw kopen Gratis waardebepaling

Woningmakelaardij in Zwolle en Apeldoorn

Het verkopen of aankopen van een huis is een belangrijk moment in je leven. Wij staan voor je klaar om je erbij te helpen. Wij kennen de woningmarkt in Zwolle en Apeldoorn als onze broekzak; we kopen en verkopen in deze regio’s dagelijks woningen voor onze klanten. Uiteraard zijn wij ook thuis in de dorpen er omheen, zoals Twello, Warnsveld, Hattem, Dalfsen, Nieuwleusen, Wezep, Teuge, Wenum Wiesel en Vaassen.

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod van woningen, we helpen je met het selecteren van woningen of juist met het presenteren van je eigen woning. We taxeren woningen en berekenen hoeveel het huis in kwestie kan opbrengen. De onderhandelingen nemen we je graag uit handen.

Wonen

Kopen, huren, nieuwbouw of toch bestaande bouw?

Het kopen of verkopen van een huis is een ingrijpende, emotionele en zeker geen dagelijkse gebeurtenis waar het nodige bij komt kijken. Jij en jouw huis verdienen daarom een doortastende aanpak. Een makelaar met verstand van zaken die rekening houdt met uw specifieke wensen en alleen jouw belangen behartigt. Die zorgt voor een professionele onderscheidende marketing en dankzij jarenlange ervaring weet wat de verkoper en koper beweegt en zo zorgt voor het beste resultaat.

Dankzij onze lokale kennis van Apeldoorn, Zwolle en de dorpen er omheen, zoals Twello, Warnsveld, Hattem, Dalfsen, Nieuwleusen, Wezep, Teuge, Wenum Wiesel, Vaassen kunnen wij dit als geen ander.

Makelaar of Taxatie nodig in Apeldoorn of Zwolle? Rodenburg Makelaars - al 90 jaar ervaring! - Rodenburg Makelaars
Woningverkopen nemen sterk af door gebrek aan aanbod
Uitgelicht

Woningverkopen nemen sterk af door gebrek aan aanbod

Geschreven door Alexander Dekker Bekijk bericht

15 woningen

Verkocht / verhuurd
Afgelopen 30 dagen

297 woningen

Verkocht / verhuurd
Afgelopen 12 maanden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie