Wij hebben passie voor wonen

Waarom kiezen voor Rodenburg?

Waarom kiezen voor Rodenburg?

Wij hebben passie voor wonen

Woningmakelaardij in Zwolle en Apeldoorn

Het verkopen of aankopen van een huis is een belangrijk moment in je leven. Wij staan voor je klaar om je erbij te helpen. Wij kennen de woningmarkt in Zwolle en Apeldoorn als onze broekzak; we kopen en verkopen in deze regio’s dagelijks woningen voor onze klanten. Uiteraard zijn wij ook thuis in de dorpen er omheen, zoals Twello, Warnsveld, Hattem, Dalfsen, Nieuwleusen, Wezep, Teuge, Wenum Wiesel en Vaassen.

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod van woningen, we helpen je met het selecteren van woningen of juist met het presenteren van je eigen woning. We taxeren woningen en berekenen hoeveel het huis in kwestie kan opbrengen. De onderhandelingen nemen we je graag uit handen.

  • Kwaliteit in plaats van kwantiteit
  • Integriteit en oprechte aandacht
  • Zeer ervaren makelaars
  • Goede bereikbaarheid
  • Een groot netwerk
Wonen

Kopen, huren, nieuwbouw of toch bestaande bouw?

Het kopen of verkopen van een huis is een ingrijpende, emotionele en zeker geen dagelijkse gebeurtenis waar het nodige bij komt kijken. Jij en jouw huis verdienen daarom een doortastende aanpak. Een makelaar met verstand van zaken die rekening houdt met uw specifieke wensen en alleen jouw belangen behartigt. Die zorgt voor een professionele onderscheidende marketing en dankzij jarenlange ervaring weet wat de verkoper en koper beweegt en zo zorgt voor het beste resultaat.

Dankzij onze lokale kennis van Apeldoorn, Zwolle en de dorpen er omheen, zoals Twello, Warnsveld, Hattem, Dalfsen, Nieuwleusen, Wezep, Teuge, Wenum Wiesel, Vaassen kunnen wij dit als geen ander.

Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 117 reviews

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Klanttevredenheid
Drenth

Vakkundig maar zeker ook met oprechte menselijk interesse geholpen!

9,0 10 1
Geschreven op
G. Loois

Wij bezochten het appartement Loseweg 224 te Apeldoorn met makelaar R. Visser.Naar aanleiding van deze rondleiding heb ik de heer Visser een mail gezonden met mijn bevindingen en feedback.Een korte samenvatting van deze mail luidt als volgt:Geachte heer Visser,Het appartement is mooi gesitueerd in het goed onderhouden en monumentale domein Berghorst.Een prima woonomgeving voor privacy zoekende senioren zoals ondergetekende.De bezochte woning is goed afgewerkt maar

8,0 10 1
Geschreven op
Mulder

Wij hebben een super goed beeld gekregen van de woning en in zeer korte tijd waren we volledig geïnformeerd! Wij zijn DIK tevreden.

10 10 1
Geschreven op
Teun van Zwolle

De makelaar kwam duidelijk en zeker over. Gaf goede informatie en gaf ons voldoende tijd en ruimte om de woning goed te bezichtigen.

10 10 1
Geschreven op
Lisette

Ik vind Ronald sympathiek. Hij is eerlijk over problemen binnen het huis wat ik bezichtigd heb, dit geeft mij vertrouwen

9,0 10 1
Geschreven op
Donald de Leeuw

Ronald was erg prettig tijdens de rondleiding , had zeker kennis van zaken , en was bovendien geinteresseerd in hetgeen ik deed !

9,0 10 1
Geschreven op
ina noordewier-banninga

Was naar verwachting

8,0 10 1
Geschreven op
Pieter van der Nat

Niets op aan te merken. Vriendelijk bedoelde opmerking: foutje in de bijgaande mail: dan wijzen wij.. (4e alinea)

9,0 10 1
Geschreven op
C.M.Wit

Ik ben blijvend geïnteresseerd in een flat op dezelfde locatie, maar liever voor minder geld/niet gerenoveerd. 289.000 euro voor 60 m2 is mijns inziens geen reele prijs voor een dergelijk object, zelfs niet als de markt dit blijkbaar bereid is te betalen. Graag schrijf ik mij in voor nieuwe opties in de gemeente Hattem of omstreken in de prijsklasse tussen 2 á 3 ton.

8,0 10 1
Geschreven op
Dop Deurloo

Geen bijzonderheden

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 117 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,3 Op basis van 880 reviews
Rodenburg Makelaars
8.4 10 1 692

Neem nu contact op

voor de aan- of verkoop van een woning of bedrijfspand

Neem contact met ons op

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie