Wij hebben passie voor wonen

Waarom kiezen voor Rodenburg?

Waarom kiezen voor Rodenburg?

Wij hebben passie voor wonen

Wij hebben passie voor wonen

Waarom kiezen voor Rodenburg?

Waarom kiezen voor Rodenburg?

Wij hebben passie voor wonen

Woningmakelaardij in Zwolle en Apeldoorn

Het verkopen of aankopen van een huis is een belangrijk moment in je leven. Wij staan voor je klaar om je erbij te helpen. Wij kennen de woningmarkt in Zwolle en Apeldoorn als onze broekzak; we kopen en verkopen in deze regio’s dagelijks woningen voor onze klanten. Uiteraard zijn wij ook thuis in de dorpen er omheen, zoals Twello, Warnsveld, Hattem, Dalfsen, Nieuwleusen, Wezep, Teuge, Wenum Wiesel en Vaassen.

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod van woningen, we helpen je met het selecteren van woningen of juist met het presenteren van je eigen woning. We taxeren woningen en berekenen hoeveel het huis in kwestie kan opbrengen. De onderhandelingen nemen we je graag uit handen.

  • Kwaliteit in plaats van kwantiteit
  • Integriteit en oprechte aandacht
  • Zeer ervaren makelaars
  • Goede bereikbaarheid
  • Een groot netwerk
Wonen

Kopen, huren, nieuwbouw of toch bestaande bouw?

Het kopen of verkopen van een huis is een ingrijpende, emotionele en zeker geen dagelijkse gebeurtenis waar het nodige bij komt kijken. Jij en jouw huis verdienen daarom een doortastende aanpak. Een makelaar met verstand van zaken die rekening houdt met uw specifieke wensen en alleen jouw belangen behartigt. Die zorgt voor een professionele onderscheidende marketing en dankzij jarenlange ervaring weet wat de verkoper en koper beweegt en zo zorgt voor het beste resultaat.

Dankzij onze lokale kennis van Apeldoorn, Zwolle en de dorpen er omheen, zoals Twello, Warnsveld, Hattem, Dalfsen, Nieuwleusen, Wezep, Teuge, Wenum Wiesel, Vaassen kunnen wij dit als geen ander.

Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9 Op basis van 429 reviews

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Klanttevredenheid
Hoofdstraat 136 C

Er was een goed contact.Nicole heeft het heel correct en met grote tevredenheid afgehandeld,Prima werk.

8,0 10 1
Geschreven op
Wantsnijdershoeve 20

Na een aantal makelaars hebben uitgenodigd sprong Ronald Visser (Rodenburg) er met kop en schouders bovenuit. Ronald communiceert zeer prettig neemt ruim de tijd en speekt reële verkoop verwachtingen uit. Je merkt aan alles dat hij zeer bekwaam en vakkundig is, geeft direct een duidelijk terugkoppeling na elke bezichtiging wat wij zeer prettig hebben ervaren. Tijdens onderhandelingen merk je goed dat Ronald ervaren is doorpakt en zeer goed aanvoelt wanneer de

10 10 1
Geschreven op
Schopenhauerstraat 195

Onze makelaar weet waar zij het over heeft. Ze is goed op de hoogte van lopende zaken in Apeldoorn en heeft oog voor de wensen van koper en verkoper. Dat geeft een fijn gevoel! Wij hebben ervaren dat zij een eerlijk en realistisch beeld geeft wanneer je daarom vraagt.Zowel de firma als de makelaar zelf zijn makkelijk en laagdrempelig te bereiken.Dankzij haar gaan wij onze intrek nemen op een super fijn plekje!

10 10 1
Geschreven op
Van Galenstraat 15

Oscar van Rodenburg Makelaars heeft ons goed geholpen . Hij vertelde van tevoren wat we nog aan de woning moesten doen en dat heeft wel bijgedragen aan de verkoop omdat het al een wat ouder huisje was.Oscar bij deze nogmaals bedankt.Mvg Lida van der Beek

9,0 10 1
Geschreven op
Citroenvlinder 13

De makelaar was steeds beschikbaar voor overleg en advies. Hij toonde veel begrip voor de onzekerheid en de spanning die zo’n verkoop soms met zoveel meebrengt.

9,0 10 1
Geschreven op
Icarusblauwtje 108

Het contact met Ronald liep heel goed. Ronald is een betrokken makelaar met goede kennis van de markt. Ook als het even lastig gaat bewaard Ronald de rust en gaat dan weer verder met een nieuw plan.

10 10 1
Geschreven op
Kanaalstraat 362

Goede informatie vooraf, helder en duidelijk. Bij vragen ook snel een antwoord. Erg tevreden! Aanrader

8,0 10 1
Geschreven op
Boommarter 31

De makelaar is toegankelijk en heeft veel kennis van de lokale markt. Het plannen van de bezichtigingen verliep soepel. Snelle terugkoppeling over de bezichtigingen.

8,0 10 1
Geschreven op
De Wielerbaan 56

We zijn superfijn begeleid door Alexander gedurende het hele proces. Het is allemaal snel en voorspoedig verlopen.

10 10 1
Geschreven op
Muntersdonk 9

Snel en goed contact. Keurige terugkoppeling na bezichtigingen. Makelaar zelfs in het weekend bereikbaar. Doen wat ze beloven!

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9 Op basis van 429 reviews
Rodenburg Makelaars
9.0 10 1 20

Neem nu contact op

voor de aan- of verkoop van een woning of bedrijfspand

Neem contact met ons op

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie