Woning taxatie Zwolle -

Woning taxatie Zwolle

Een woning taxatie in Zwolle heb je meestal nodig wanneer je een huis hebt gekocht of omdat je de woning wilt verbouwen. In deze gevallen wil de geldverstrekker weten wat het onderpand waard is. Onze taxateurs zijn allemaal bevoegd en gecertificeerd om diverse soorten taxatierapporten op te stellen.

Een woning taxatie in Zwolle ziet er als volgt uit:

Wanneer men akkoord gaat met de opdrachtbevestiging zullen wij een afspraak in plannen voor de inspectie van de woning. Hier moeten recente foto's door ons genomen worden. Wij inspecteren de woning op onderhoud, afwerking, ligging en luxe. Hierna doen wij onderzoek op verontreiniging, het bestemmingsplan en kadastrale gegevens. Maar ook het woonoppervlak wordt berekend volgens de huidige normen.

Woning taxatie in Zwolle

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Woning taxatie Zwolle

Woning taxeren in Zwolle

Rodenburg makelaars heeft zijn wortels diep in Zwolle genesteld en kent de Zwolse woningmarkt dan ook goed. Wij hebben al 90 jaar ervaring met taxeren en in de makelaardij. Met onze vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Zwolle hebben wij een ruim werkgebied en kennen wij de hele omgeving van Zwolle. Een taxatie in Zwolle wordt dan ook gedaan door een medewerker uit Zwolle die de plaatselijk markt per wijk kent. Want wij weten heel goed dat een woning taxeren in Assendorp anders is dan een woning in bijvoorbeeld Westenholte. Wij leveren uniform gecertificeerde taxatierapporten als lid van het NWWI.

Woning taxatie Zwolle

Het verschil tussen waardebepaling en taxatie

Een waardebepaling door Rodenburg Makelaars is iets anders dan een taxatie van jouw huis. Bij een taxatie maakt een van onze makelaars een uitgebreid schriftelijk rapport op, waar een geldverstrekker een hypotheek op baseert. Bij onze gratis en vrijblijvende waardebepaling gaat het om het bepalen van een eventuele verkoopprijs van je woning.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie