Een woning taxatie Zwolle heb je meestal nodig wanneer je een huis hebt gekocht of omdat je de woning wilt verbouwen. In deze gevallen wil de geldverstrekker weten wat het onderpand waard is. Onze taxateurs zijn allemaal bevoegd en gecertificeerd om diverse soorten taxatierapporten op te stellen.

Een woning taxeren Zwolle ziet er als volgt uit:

Wanneer men akkoord gaat met de opdrachtbevestiging voor een taxatierapport woning Zwolle zullen wij een afspraak in plannen voor de inspectie van de woning. Hier moeten recente foto's door ons genomen worden. Wij inspecteren de woning op onderhoud, afwerking, ligging en luxe. Hierna doen wij onderzoek op verontreiniging, het bestemmingsplan en kadastrale gegevens. Maar ook het woonoppervlak wordt berekend volgens de huidige normen.

Vraag een offerte aan.

Woning taxatie Zwolle

Word u gefinancierd door een bank? Indien ja, vernemen wij graag bij welke bank.
Vul hier het te taxeren object in:
Opmerkingen
Woning taxatie Zwolle

Woning taxeren in Zwolle

Rodenburg makelaars heeft zijn wortels diep in Zwolle genesteld en kent de Zwolse woningmarkt dan ook goed. Wij hebben al 90 jaar ervaring met taxeren en in de makelaardij. Met onze vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Zwolle hebben wij een ruim werkgebied en kennen wij de hele omgeving van Zwolle. Een taxatie in Zwolle wordt dan ook gedaan door een medewerker uit Zwolle die de plaatselijk markt per wijk kent. Want wij weten heel goed dat een woning taxeren in Assendorp anders is dan een woning in bijvoorbeeld Westenholte. Wij leveren uniform gecertificeerde taxatierapporten als lid van het NWWI.

Woning taxatie Zwolle

Het verschil tussen waardebepaling en taxatie

Een waardebepaling door Rodenburg Makelaars is iets anders dan een taxatie van jouw huis. Bij een taxatie maakt een van onze makelaars een uitgebreid schriftelijk rapport op, waar een geldverstrekker een hypotheek op baseert. Bij onze gratis en vrijblijvende waardebepaling gaat het om het bepalen van een eventuele verkoopprijs van je woning.

Woning taxeren in Zwolle

Jouw (nieuwe) huis taxeren

Onafhankelijke taxatie met een helder rapport over de waarde van jouw huis

Hypotheek? Taxatierapport verplicht!

Voor elke hypotheek is een taxatie verplicht. Jouw nieuwe huis is daar namelijk onderpand voor en de bank wil zeker weten dat de tegenwaarde minimaal gelijk is aan de hoogte van de hypotheek. Daarom moet je voor een hypotheek altijd uw huis of appartement laten taxeren door een onafhankelijk taxateur.

Meer informatie

Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Onze taxateurs voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van het NWWI.

Dynamis Taxaties Nederland

Rodenburg en Dynamis Taxaties Nederland

Dynamis Taxaties Nederland is een samenwerkingsverband van 13 prominente taxatiekantoren in Nederland. Met landelijk 50 vestigingen kan Dynamis Taxaties elke taxatie voor u uitvoeren. Regionale expertise, gecombineerd met landelijk volume.
Dit kunnen woningtaxaties zijn, maar ook commerciële taxaties waaronder bedrijfsruimte-, winkel-, kantoor- en zorgvastgoedtaxaties.

Onze taxateurs hebben veel ervaring en kennen de markt als geen ander. Daarnaast zijn wij gecertificeerd om voor nagenoeg alle banken een taxatie uit te voeren waaronder ING, Rabobank, ABN Amro, SNS, NIBC, RNHB, Volksbank, Nestr etcetera!

Onze gecertificeerde taxateurs zijn thuis in de actualiteit en hebben kennis van de huidige veranderingen en regelgeving op taxatiegebied.

Meer informatie? Neem contact op met onze taxateurs!