De taxateur voor jouw commerciƫle vastgoed - 68404

De taxateur voor jouw commerciƫle vastgoed

Heb je een taxatie nodig voor commercieel Vastgoed?

Rodenburg Makelaars voert taxaties uit voor onder andere financiering, beslissingen voor aan- en verkoop en aan- en verhuur, fiscale doeleinden, de jaarrekening en in andere situaties waarin een taxatie nodig is.

Je kunt bij ons terecht voor taxaties van alle typen bedrijfsonroerend goed zoals bedrijfspanden, kantoren, retailpanden, zorgvastgoed, 'buy to let" woningen, grondposities, woningcomplexen, vastgoedportefeuillen etc.

Bij Rodenburg Makelaars krijg je een waardering van een zeer ervaren taxateur. Vraag eenvoudig een offerte aan via het formulier op deze pagina of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

  Vraag nu een taxatie aan

  Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

  Taxaties & Consultancy

  Objectief, nauwkeurig en betrouwbare rekenmodellen

  Waarderingen zijn de ruggengraat van een nauwkeurige en betrouwbare vastgoedmarkt. Je zoekt een partij die jou tijdens het gehele traject kan ondersteunen en begeleiden - waarbij kwaliteit van essentieel belang is. Wij werken objectief, nauwkeurig en met betrouwbare rekenmodellen.

  Gecertificeerde taxateurs
  Onze taxateurs zijn lid van de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM), geregistreerd bij Stichting Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en/of lid van de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).
  We hebben meerdere grootzakelijk taxateurs. Onze taxatierapporten maken we in het softwareprogramma Flux. En omdat Rodenburg Makelaars deel uitmaakt van de overkoepelende landelijke organisatie voor vastgoedmakelaars, adviseurs en taxateurs Dynamis, hebben onze taxateurs inzicht in actuele benchmarks.

  Snel en nauwkeurig
  Taxateurs van Rodenburg Makelaars staan bekend om snelheid en nauwkeurigheid; onze taxatierapporten worden geaccepteerd door 99,9 procent van de banken en financiers in ons land.

   Enkele van onze specialisten

   Herma Harke Herma Harke
   Herma Harke Herma Harke

   Taxateur

   Jorrit Julius Jorrit Julius
   Jorrit Julius Jorrit Julius

   Taxateur

   Rick Wessels Rick Wessels
   Rick Wessels Rick Wessels

   Taxateur

   Wilt u weten wat onze specialisten voor u kunnen betekenen?

   Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

   Dynamis Taxaties Nederland

   Rodenburg en Dynamis Taxaties Nederland

   Dynamis Taxaties Nederland is een samenwerkingsverband van 13 prominente taxatiekantoren in Nederland. Met landelijk 50 vestigingen kan Dynamis Taxaties elke taxatie voor u uitvoeren. Regionale expertise, gecombineerd met landelijk volume.
   Dit kunnen woningtaxaties zijn, maar ook commerciële taxaties waaronder bedrijfsruimte-, winkel-, kantoor- en zorgvastgoedtaxaties.

   Onze taxateurs hebben veel ervaring en kennen de markt als geen ander. Daarnaast zijn wij gecertificeerd om voor nagenoeg alle banken een taxatie uit te voeren waaronder ING, Rabobank, ABN Amro, SNS, NIBC, RNHB, Volksbank, Nestr etcetera!

   Onze gecertificeerde taxateurs zijn thuis in de actualiteit en hebben kennis van de huidige veranderingen en regelgeving op taxatiegebied.

   Meer informatie? Neem contact op met onze taxateurs!