Onze focus op relaties - 51478

Onze focus op relaties

Professionalisering van de markt en de tendens naar bench marking roepen de behoefte op aan een frequente heroriëntering op onroerend goed. Een juiste interpretatie van uw input en van marktgegevens zijn daarbij van het hoogste belang en vragen om een intensief contact, en daarmee om een heldere en betrouwbare relatie. Dat is precies waar Rodenburg Bedrijfsmakelaars reeds vele jaren in investeert.

Onze focus op relaties maakt dat wij niet alleen veel grote fondsen en investeerders tot onze vaste opdrachtgevers mogen rekenen. Ook nationale en internationale banken, woningbouwcorporaties en bedrijven uit het MKB weten ons steeds weer te vinden. Wij hebben ervaren en gekwalificeerde taxateurs in dienst die voldoen aan de hoogste graad van vakkennis en integriteit.

  Taxatie of consultancy nodig?

  Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

  Taxaties & Consultancy

  Valuation is the backbone of the Real Estate market

  Waarderingen zijn de ruggengraat van een nauwkeurige en betrouwbare vastgoedmarkt. U zoekt een partij die jou tijdens het gehele traject kan ondersteunen en begeleiden - waarbij kwaliteit van essentieel belang is. Wij werken objectief, nauwkeurig en met betrouwbare rekenmodellen. Alleen zo weten we zeker dat we bijdragen aan de solide uitgangspunten op basis waarvan u keuzes wilt maken.

  Onze taxateurs zijn lid van NVM, geregistreerd bij het NRVT, en/of lid van de RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors).

  Wij werken landelijk aan de (balans)waarderingen van portefeuilles en commercieel onroerend goed en zijn onder meer betrokken bij taxaties ten behoeve van financieringen, de ROZ-IPD, onteigening en WOZ. Een voortdurende monitor van de markt legt de basis voor de door ons gebruikte complexe rekenmodellen, die wij voor u vertalen naar heldere presentaties. Zo geven wij u een betrouwbare basis voor gefundeerde beslissingen.

  Valuation is the backbone of the Real Estate market’

  We maken taxatierapportages voor onder meer:

  • Aan- en verkoopbeslissingen
  • Aan- en verhuurbesluiten
  • Fusiebesprekingen
  • Financiering onder hypothecair verband
  • Projectontwikkeling
  • ROZ/IPD-vastgoedindex
  • Jaarrekening
  • Aedex/IPD Corporatie Vastgoedindex
  • Minnelijke waarderingen met de belastingdienst
  • Arbitrage zoals huurgeschillen (303-procedure’s)
  • Grondwaardebepaling bijvoorbeeld ten behoeve van uitgifte in erfpacht
  • Contra-expertise
  • WOZ-geschillen
  • Onteigeningszaken

  Wilt u weten wat onze specialisten voor u kunnen betekenen?

  Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Contact
  Dynamis Taxaties Nederland

  Rodenburg en Dynamis Taxaties Nederland

  Dynamis Taxaties Nederland is een samenwerkingsverband van 13 prominente taxatiekantoren in Nederland. Met landelijk 50 vestigingen kan Dynamis Taxaties elke taxatie voor u uitvoeren. Regionale expertise, gecombineerd met landelijk volume.
  Dit kunnen woningtaxaties zijn, maar ook commerciële taxaties waaronder bedrijfsruimte-, winkel-, kantoor- en zorgvastgoedtaxaties.

  Onze taxateurs hebben veel ervaring en kennen de markt als geen ander. Daarnaast zijn wij gecertificeerd om voor nagenoeg alle banken een taxatie uit te voeren waaronder ING, Rabobank, ABN Amro, SNS, NIBC, RNHB, Volksbank, Nestr etcetera!

  Onze gecertificeerde taxateurs zijn thuis in de actualiteit en hebben kennis van de huidige veranderingen en regelgeving op taxatiegebied.

  Meer informatie? Neem contact op met onze taxateurs!

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie