Jouw huis taxeren -  42022

Jouw huis taxeren

De actuele waarde van jouw huis

Onafhankelijke taxatie met een helder rapport over de waarde van je huis.

Hypotheek? Taxatierapport verplicht!

Voor elke hypotheek is een taxatie verplicht. Je nieuwe huis is daar namelijk onderpand voor en de bank wil zeker weten dat de tegenwaarde minimaal gelijk is aan de hoogte van de hypotheek. Daarom moet je voor een hypotheek altijd jouw huis of appartement laten taxeren door een onafhankelijk taxateur.

Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Taxatierapport nodig?

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Jouw huis taxeren

De actuele waarde van je huis

Onze taxateurs voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van het NWWI en Taxateurs Unie.

Over Taxateurs Unie

Taxateurs Unie hecht grote waarde aan kwaliteit. Wij zijn van mening dat kwaliteitshandelen en -denken binnen een taxatie-validatie-instituut in ‘optima forma’ aanwezig dient te zijn. Vanaf onze start is het ons streven een traditie van herkenbaarheid op te bouwen op basis van kwaliteit. Voor ons betekent kwaliteit simpelweg: Voldoen aan de verwachtingen van onze relaties. Taxateurs Unie is een dynamische organisatie: zij anticipeert, onderkent behoeften, bedenkt en bouwt oplossingen voordat het probleem zich daadwerkelijk manifesteert. Vanuit haar dynamisch denken heeft Taxateurs Unie aan de wieg gestaan van de huidige taxatie-validatie-methodiek.

Over het NWWI

Het NWWI heeft als belangrijk doel het verhogen van de deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie van woningtaxaties. Het biedt betrokkenen inzicht in hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen en draagt hierdoor bij aan het voorkomen van taxatiefraude.

NWWI is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk en geaccepteerd door het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW), uitvoerder van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). NWWI voldoet aan de strenge eisen die het WEW stelt en zijn ISO gecertificeerd. Bij het NWWI worden de rapporten gevalideerd door uitsluitend goed opgeleide en ervaren taxateurs.

Het NWWI levert een gevalideerd rapport waar geldverstrekker en consument op kunnen bouwen en waarmee taxateurs die staan voor hun vak hun aanzien en imago als professional kunnen verbeteren.

Weten wat jouw huis waard is?

Wil je een gratis waardeindicatie ontvangen van jouw huis?

Opvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie