Een huis kopen, samen met Rodenburg Makelaars -  51529

Een huis kopen, samen met Rodenburg Makelaars

Wil je een (ander) huis kopen? Dit is het moment om een huis te kopen. De hypotheekrente is laag en wij staan voor je klaar!

Bij het kopen van een huis komt een heleboel kijken: het bezichtigen van woningen, het bepalen van je eerste bod, de onderhandeling, het maken van de juiste afspraken met de verkoper en nog veel meer. Dat vereist tijd, aandacht, deskundigheid en ervaring. Daarom is het fijn om terug te kunnen vallen op makelaars die zich hier dagelijks mee bezighouden.

Maar het begint natuurlijk al bij de zoektocht naar jouw droomhuis. Op dit moment staan er niet heel veel woningen te koop en vaak worden woningen binnen een paar dagen verkocht. Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen, maak dan gebruik van een aankoopmakelaar. Wil je hier meer informatie over, aarzel dan niet en neem contact met ons op via het formulier op deze pagina.

De jarenlange ervaring op de lokale en regionale woningmarkt en de inbreng van onze deskundige makelaars staan garant voor succesvolle aankoopbegeleiding. Rodenburg Makelaars heeft als een van de weinige kantoren aankopen tot specialiteit verheven. Onze makelaars zijn altijd bezig alle informatie met betrekking tot nieuwe woningen op de markt te vergaren. Vaak al voordat deze op Funda verschijnen.

Koop een huis samen met Rodenburg Makelaars!

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement

Een huis kopen

Aankoopbegeleiding duur?......Welnee!

Zeker niet wanneer je kiest voor onze aankoopbegeleiding. Simpelweg omdat je het dagelijks zoeken via internet graag zelf doet! De makelaars van Rodenburg worden door jou beloond op basis van het voor jou gerealiseerde onderhandelingsresultaat.

Je zoekt de bekende speld in een hooiberg, hebt geen tijd om -zoals wij dat voor je kunnen doen- alle hoeken en gaten van de woningmarkt in de gaten te houden. Je merkt dat de huizen die je leuk vindt steeds net voor jouw neus verkocht zijn? Kies dan voor de aankoopbegeleiding van Rodenburg Makelaars en wij nemen je alle zorg uit handen......

Meer weten? Informeer naar onze werkwijze en tarieven.

Een huis kopen

5 redenen voor Rodenburg Makelaars als aankoopmakelaar

  1. Persoonlijke begeleiding en advies van de aankoopmakelaar. Van zoektocht naar je droomhuis, tot overdacht bij de notaris
  2. Wat je zelf kunt, doe je zelf. Dat scheelt geld
  3. IJzersterke onderhandelingen door de aankoopmakelaar, met als doel de laagste aankoopprijs
  4. Kennis van Apeldoorn, Zwolle, Deventer en omgeving
  5. Als één van de eersten op de hoogte van nieuw aanbod
Een huis kopen

Vrijblijvend kennismaken

Vooruitlopend op de Rodenburg Makelaars aankoopbegeleiding kun je uiteraard kennis met ons maken via onze gratis zoekservice. Je kan je vrijblijvend inschrijven. Via e-mail houden wij je graag drie maanden kosteloos op de hoogte van het totale actuele NVM-aanbod.

Tenslotte
De jarenlange ervaring op de lokale en regionale woningmarkt en de inbreng van onze deskundige makelaars staat garant voor succesvolle aankoopbegeleiding. Wij hebben als een van de weinige kantoren aankopen tot specialiteit verheven. Daarom zijn onze makelaars altijd bezig alle informatie met betrekking tot nieuwe woningen in de markt te vergaren. En dat bij voorkeur voordat deze op Funda en andere sites verschijnen. Sla je slag nu de markt er klaar voor is!

Neem nu contact op

Neem nu contact op

Wij zijn je graag van dienst met onze aankoopbegeleiding