Dit is het moment om met hulp van onze makelaars een huis te kopen! - 39079

Dit is het moment om met hulp van onze makelaars een huis te kopen!

Aankoopbegeleiding, waarom?

Wat moet je bieden, hoe moet je onderhandelen, wat zijn de valkuilen en hoe zet men vervolgens de afspraken in de definitieve overeenkomst op papier? Het kopen van een woning vereist deskundigheid en ervaring. Voor ons is het dagelijks werk, maar voor de meesten een belangrijke stap die maar twee of drie keer in het leven wordt gemaakt.

Dit is het moment om een huis te kopen. Een aankoopmakelaar kan voor jou een uitstekend onderhandelingsresultaat realiseren.

Koop een huis samen met Rodenburg Makelaars!

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Een huis kopen

Aankoopbegeleiding duur?......Welnee!

Zeker niet wanneer je kiest voor onze aankoopbegeleiding. Simpelweg omdat je het dagelijks zoeken via internet graag zelf doet! De makelaars van Rodenburg worden door jou beloond op basis van het voor jou gerealiseerde onderhandelingsresultaat.

Je zoekt de bekende speld in een hooiberg, hebt geen tijd om -zoals wij dat voor je kunnen doen- alle hoeken en gaten van de woningmarkt in de gaten te houden. Je merkt dat de huizen die je leuk vindt steeds net voor jouw neus verkocht zijn? Kies dan voor de aankoopbegeleiding van Rodenburg Makelaars en wij nemen je alle zorg uit handen......

Meer weten? Informeer naar onze werkwijze en tarieven.

Een huis kopen

De 10 redenen om Rodenburg Makelaars in te schakelen!

 1. Uitstekende kennis van de markt
 2. Zeker en deskundig
 3. Risicobeperking door expertise
 4. Onderhandelen met als doel de laagste koopsom en de beste voorwaarden
 5. Ervaren makelaars met meer dan 10 jaar ervaring
 6. Tijdswinst door uitbesteding
 7. Scherp tarief op basis van een percentage van het gerealiseerde onderhandelingsresultaat
 8. Snellere koop tot stand brengen
 9. Meer woningen om uit te kiezen
 10. Procesbegeleiding van A tot Z
Een huis kopen

Vrijblijvend kennismaken

Vooruitlopend op de Rodenburg Makelaars aankoopbegeleiding kun je uiteraard kennis met ons maken via onze gratis zoekservice. Je kan je vrijblijvend inschrijven. Via e-mail houden wij je graag drie maanden kosteloos op de hoogte van het totale actuele NVM-aanbod.

Tenslotte
De jarenlange ervaring op de lokale en regionale woningmarkt en de inbreng van onze deskundige makelaars staat garant voor succesvolle aankoopbegeleiding. Wij hebben als een van de weinige kantoren aankopen tot specialiteit verheven. Daarom zijn onze makelaars altijd bezig alle informatie met betrekking tot nieuwe woningen in de markt te vergaren. En dat bij voorkeur voordat deze op Funda en andere sites verschijnen. Sla je slag nu de markt er klaar voor is!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie