Maling aan Corona!

Geschreven door Eva Olde Rikkert op 8 januari 2021

De beste wensen voor 2021, maar wat een jaar was 2020!

Van een normale start naar een lockdown; licht herstel in de zomerperiode en uiteindelijk naar een complete lockdown eind van het jaar. Dat was 2020 in een notendop.

Voor de non-food retail is 2020 een heel moeilijk jaar geweest en weinig nieuwe winkels hebben de deuren durven openen. Toch zijn er een aantal die de sprong hebben gewaagd. Zo ook Trek Bicycle in Zwolle.

Begin 2020 komen Dynamis en Trek Bicycle met elkaar in contact voor een vestiging van Trek Bicycle in Zwolle. Medio februari heeft Trek Bicycle al een passende winkel gevonden en worden de huuronderhandelingen gestart. Langzamerhand wordt Corona onderwerp van gesprek en krijgt het grip op ieders leven. In maart is de eerste lockdown een feit. Zowel verhuurder als huurder drukken op de ‘pauze’knop en maken een pas op de plaats. Na een week of 4 worden de onderhandelingen langzamerhand weer opgestart. In de zomer van 2020 worden de contracten voor een langdurige huurperiode getekend en is de huurder gestart om de winkel af te gaan bouwen. Inmiddels staat er een prachtige winkel en ondanks dat Trek Bicycle al na een paar maanden de verkoopafdeling volledig heeft moeten sluiten, zijn ze erg blij dat ze via Dynamis nu ook in Zwolle gevestigd zijn.

Wat een lef Trek Bicycle!

https://rodenburg.nl/

https://www.trekbikes.com/

Maling aan Corona!
Eva Olde Rikkert
Neem contact op met Eva

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
De bedrijfsmakelaar en het winkelgebied; ''Actief zoeken naar goede winkelinvulling essentieel voor de stad.''

De bedrijfsmakelaar en het winkelgebied; ''Actief zoeken naar goede winkelinvulling essentieel voor de stad.''

Tijdens de coronacrisis vroegen velen zich af of het winkelpubliek in het post-pandemische tijdperk zou terugkeren naar de steden. Nu de wereld haar deuren weer heeft opengedaan, blijkt dat...
Alles wordt duurder en toch staan minder winkels leeg - logisch!

Alles wordt duurder en toch staan minder winkels leeg - logisch!

De heftige coronatijd die we achter de rug hebben, zingt (ook) in onze portemonnee nog steeds na. En onze knip heeft het éxtra zwaar nu alles zoveel duurder is geworden. En toch! Toch...
Bekijk overzicht