Nieuwe voorzitter NVM Business

Geschreven door Redactie Rodenburg op 20 september 2019

Tijdens de ledenvergadering van NVM Business op 14 november 2019 is Sander Heidinga van het kantoor Kuijs Reinder Kakes gekozen als nieuwe voorzitter van de vakgroep. Hij volgt Marcel de Boer op die sinds mei 2014 voorzitter was.

Sander Heidinga neemt tevens zitting in het Algemeen Bestuur van de NVM. Hij is een aansprekend boegbeeld met een grote ervaring op het gebied van commercieel vastgoed en heeft veel bestuurlijke ervaring.

Sander Heidinga: ,,Hoe beter ik de NVM en de deelnemingen leer kennen, hoe enthousiaster ik ben geworden. De functie is een eer en een uitdaging, waarop het ledenbelang voorop staat. Ik heb er veel zin in.”

Tijdens de ledenvergadering werd Marcel de Boer bedankt voor zijn enorme inzet de afgelopen jaren. Hij heeft NVM Business op een uitstekende manier geleid en extern een prominent profiel gegeven. Belangrijke werkzaamheden uit zijn bestuursperiode zijn de toetreding van de corporates, de totstandkoming van een heldere innovatie-, IT- en taxatievisie. Daarnaast is een belangrijke drijfveer van hem altijd geweest de autonomie van de vakgroep te versterken.

Nieuw bestuurslid Sjoerd Meijers

Sjoerd Meijers treedt eveneens toe tot het bestuur van NVM Business. Hij is bij Cushman & Wakefield verantwoordelijk voor het Valuation & Advisory team in Zuid-Nederland. Hij heeft ruime ervaring op gebied van taxaties en advisering en is member of de RICS.

Bestuurssamenstelling

De huidige bestuurssamenstelling van NVM Business is als volgt;

  • Sander Heidinga – voorzitter
  • Robert Kok
  • Patrick Haavekost
  • Henri Boers
  • Sjoerd Meijers

Bron: NVM

Nieuwe voorzitter NVM Business
Redactie Rodenburg
Neem contact op met Redactie

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Winkelmarkt rapport, de feiten, trends & analyses van 2023

Winkelmarkt rapport, de feiten, trends & analyses van 2023

Voor het sectorrapport van NVM Business is Eva Olde Rikkert namens Rodenburg Bedrijfsmakelaars aan het woord. Eva deelt haar ervaringen en verwachtingen met betrekking tot de winkelruimtemarkt,...
Sponsoring Hockeyclub Zwolle

Sponsoring Hockeyclub Zwolle

Bardienst vrijwilligers herkenbaar in de Rodenburg Makelaars...
Bekijk overzicht