Rodenburg Makelaars doneert

Geschreven door Julia Ubbink op 23 december 2021

-- Deze actie is inmiddels afgelopen --

Bij elke like doneert Rodenburg Makelaars €1,-* aan een drietal stichtingen, te weten Stichting Beat Batten, Zwerfjongeren Apeldoorn en Stichting Kinderen in Beeld. Dus LIKE deze post! ?

Beat Batten heeft steun nodig in de strijd tegen de kinderziekte Batten. Zonder onderzoek en medicijnen maken kinderen met deze ziekte geen kans. Batten is een zeer zeldzame stofwisselingsziekte die het lichaam van een kind langzaam maar zeker kapot maakt.
Stichting Beat Batten heeft als doel geld in te zamelen voor onderzoek naar therapie voor genezing of behandeling van deze vorm van kinderdementie.
Wil je weten hoe jij ook kan helpen? Bekijk de website van Stichting Beat Batten.

Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn komt in actie om een kwetsbare groep iets extra’s te geven. Vaak gaat het om jongeren die uit complexe situaties komen, zij hebben een onveilige thuissituatie.
Van alle fondsen, subsidies, sponsorgelden, giften en vergoedingen worden activiteiten/initiatieven georganiseerd door de stichting.

Wil je weten hoe jij ook kan helpen? Bekijk de website van Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn.

De Stichting Kind in Beeld stelt zich een Zwolse samenleving voor waarin alle kinderen in de gelegenheid zijn om regelmatig deel te nemen aan plezierige activiteiten. Aangezien dit voor kinderen uit Zwolse gezinnen met een laag inkomen vaak om financiële redenen niet mogelijk is, wil de stichting met behulp van giften, fondsen en sponsoring e.d. dit voor deze kinderen wel mogelijk maken.

Wil je weten hoe jij ook kan helpen? Bekijk de website van Stichting Kinderen in Beeld

Be safe, stay healthy and enjoy the holidays!

* Met een maximum van € 500,-

#goeddoel #charity #rodenburgmakelaars #makelaarinapeldoorn #makelaarindeventer #makelaarinzwolle #deleukstemakelaar #like