Asselsestraat 135 , 7311 EJ, Apeldoorn

  € 995.000 k.k.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.

  Omschrijving

  Lokale beleggingskans in de Asselsestraat in Apeldoorn. Namens onze opdrachtgever bieden wij het object aan de Asselsestraat 135, 137 en 137-2 te koop aan. De belegging bestaat uit een mix van verhuurde winkels op de begane grond en verhuurde woningen (deels...

  Toon meer

  Kenmerken

  Downloads

  Lokale beleggingskans in de Asselsestraat in Apeldoorn. Namens onze opdrachtgever bieden wij het object aan de Asselsestraat 135, 137 en 137-2 te koop aan. De belegging bestaat uit een mix van verhuurde winkels op de begane grond en verhuurde woningen (deels kamerverhuur) op de verdiepingen met eigen of zelfstandige voorzieningen (keuken, badkamer, toilet en/of wasruimte). Het object beschikt over eigen parkeergelegenheid aan de achterzijde van het gebouw.

  De Asselsestraat is een drukke langgerekte winkelstraat en is te beschouwen als één van de belangrijkste aanvoerroutes van en naar het centrum van Apeldoorn. De straat kent een diversiteit aan winkels en bedrijven. Naast supermarkten zoals de AH en Boni en andere landelijke ketens zijn er ook leuke gespecialiseerde lokale winkels en voorzieningen aanwezig.

  Indeling en metrage
  Per gebouw ziet de indeling/situatie er als volgt uit:

  Asselsestraat 135
  BG: Winkelruimte
  1e verdieping: zelfstandig appartement met eigen voorzieningen en terras. Toegang via de achterzijde. De woning is verhuurd aan 1 huurder.

  Asselsestraat 137
  BG: Winkelruimte
  1e verdieping en zolderverdieping: In de basis een zelfstandig appartement met eigen voorzieningen. Toegang via de voorzijde van het gebouw (straatkant). Het appartement is momenteel als onzelfstandige woonruimte verhuurd aan twee verschillende huurders en de voorzieningen worden gedeeld.

  Asselsestraat 137-2
  BG (voorzijde): Winkelruimte met pantry.
  BG (achterzijde): Gezamenlijke keuken badkamer bewoners. Gezamenlijk toilet bewoners en winkelruimte.
  1e verdieping: Twee onzelfstandige woonruimtes met gedeelde voorzieningen.
  2e verdieping: Twee onzelfstandige woonruimtes met gedeelde voorzieningen.

  Kadastrale informatie
  Gemeente: Apeldoorn
  Sectie: U
  Nummer: 3403, 3424, 6311, 7009, 7010.
  Grootte: totaal groot 635 m²

  Bestemming
  Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Brink en Orden. De bestemming van het perceel is: Gemengd - 1. U kunt het bestemmingsplan inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl of u kunt het bestemmingsplan desgewenst bij ons kantoor opvragen.

  Opleveringsniveau
  Het geheel wordt in de huidige, verhuurde staat aangeboden.

  De winkels zijn casco verhuurd. Alle zaken die niet tot het casco behoren zijn eigendom van huurder en onderhoud en vervanging van zaken die niet tot het casco behoren zijn voor rekening van huurder.

  De woningen worden in de huidige (verhuurde) staat opgeleverd. Met betrekking tot onderhoud en vervanging van zaken aan het gehuurde gelden de algemene bepalingen woonruimte.

  Parkeergelegenheid
  Voldoende parkeergelegenheid aan de achterzijde op eigen terrein.

  Koopprijs
  € 995.000,- kosten koper

  Energielabel
  Volgt.

  Huurbetaling
  Per maand/kwartaal, vooruit te betalen.

  Aanvaarding
  In overleg, snelle aanvaarding is mogelijk.

  Zekerheidsstelling
  Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen uiterlijk 4 weken na koopovereenstemming te voldoen op derdengeldrekening van praktiserend notaris.

  Huurgegevens
  Het object heeft in totaal 10 huurders. Een overzicht hiervan is op te vragen bij ons kantoor.

  Bijzonderheden 
  - In geval van gedeeltelijk verkoop zal aan de hand van de situatie die ontstaat zullen er erfdienstbaarheden gevestigd dienen te worden.
  - Wij verkopen het geheel, maar een gedeeltelijk verkoop (echter alleen 137 & 137-2 separaat) is bespreekbaar.
  - Het dak van de Asselsestraat 135 is onlangs vernieuwd. De voorzijde in 2022 en de achterzijde in 2023.

  Omzetbelasting
  Er is geen sprake van een BTW-belaste verkoop.

  Huurprijsaanpassing
  De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast overeenkomstig de maandprijsindexering volgens de CBS-cijfers ‘’alle huishoudens’’, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

  Zekerheidsstelling
  Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen uiterlijk 4 weken na koopovereenstemming te voldoen op derdengeldrekening van praktiserend notaris.

  Voorbehoud
  Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

  Bijzondere bepalingen
  Aan verkoper niet bekend is, dat de onroerende zaak enige verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het normale gebruik door de koper of die heeft geleid of naar redelijke verwachting zou kunnen leiden tot een verplichting tot schoning van de onroerende zaak, dan wel het nemen van andere maatregelen. Indien na eigendomsoverdracht blijkt dat er wel sprake is van enige vervuiling, dan aanvaardt verkoper hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

  Aan verkoper niet bekend is, dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt. De onbekendheid van eigenaar met de aanwezigheid van asbest in de onroerende zaak houdt uitdrukkelijk geen garantie in van eigenaar dat er geen asbest aanwezig is. Indien na eigendomsoverdracht blijkt dat er wel sprake is van de aanwezigheid van asbest, dan aanvaardt verkoper hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

  Disclaimer
  Aan deze objectinformatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd maar geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 995.000 k.k.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie belegging
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Asselsestraat 135
  Plaats Apeldoorn
  Provincie Gelderland
  Land Nederland
  Ligging
  • Wijkwinkelcentrum

  Belegging

  Soort belegging winkelruimte
  Aantal huurders 10

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Ontdek het object

  Asselsestraat 135, 7311 EJ, Apeldoorn
  Asselsestraat 135, 7311 EJ, Apeldoorn

  Locatie

  Asselsestraat 135, 7311 EJ, Apeldoorn

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.