Beekstraat 5 , 7311 LD, Apeldoorn

  € 18.000 p.j.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.

  Omschrijving

  Object Wij bieden winkelruimte aan de Beekstraat 5 in zijn geheel te huur aan. De oppervlakte van de winkel bedraagt totaal circa 160 m² en is verdeeld over twee verdiepingen (BG: 80 m2, verdieping: 80 m2). De winkel is jarenlang in gebruik geweest bij Ariane Inden...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 160 m²

  Downloads

  Object
  Wij bieden winkelruimte aan de Beekstraat 5 in zijn geheel te huur aan. De oppervlakte van de winkel bedraagt totaal circa 160 m² en is verdeeld over twee verdiepingen (BG: 80 m2, verdieping: 80 m2). De winkel is jarenlang in gebruik geweest bij Ariane Inden Beautystore- en salon. De winkelruimte is momenteel ingedeeld als winkel/salon op de begane grond met achterin behandelkamers (ook te gebruiken als kantoor). Op de verdieping is tevens een keuken aanwezig.

  Door de ruime bestemming van de winkel kan het voor meerdere doeleinden worden gebruikt dan enkel detailhandel. Zo zijn ook horeca, maatschappelijke en publiekgerichte dienstverlening toegestaan.

  Ligging
  Het object is gelegen in het centrum van Apeldoorn. De Beekstraat is een zijstraat van de hoofdwinkelstraat van Apeldoorn, die via de Marktstraat aansluiting vindt op het Marktplein. In de Markstraat/Beekstraat bevinden zich een mix van winkels, horeca- en ambachtenbedrijven.

  De Beekstraat is de afgelopen jaren flink opgeknapt door Gemeente Apeldoorn. Hiermee heeft men het karakter van de oude route Marktstraat/Beekstraat richting het Marktplein nieuw leven ingeblazen. In 2025 wordt aan de achterzijde het stadspark ontwikkeld.

  Oppervlakte
  De totale oppervlakte van de winkelruimte is ca. 160 m2, verdeeld over:
  Begane grond: 80 m²
  1e verdieping: 80 m²

  Het object heeft een frontbreedte van circa 7 meter.

  Bestemming
  Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Binnenstad-West. De bestemming van het perceel is: Centrum Doeleinden-2. Hierbinnen zijn naast detailhandel ook horeca (cat. 1), maatschappelijke dienstverlening en publieksgerichte dienstverlening toegestaan. Voor alle 4 doeleinden geldt dat het uitsluitend op de begane grond is toegestaan.

  U kunt het bestemmingsplan inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl of u kunt het bestemmingsplan desgewenst bij ons kantoor opvragen.

  Opleveringsniveau
  In de staat waarin het zich thans (na oplevering) bevindt, leeg en ontruimd. Alle zaken die achterblijven en niet tot het casco behoren worden eenmalig om niet aan huurder beschikbaar gesteld. Om welke zaken het gaat kan momenteel nog in overleg met verhuurder en vertrekkend huurder worden bepaald.

  Onderhoud en vervanging van zaken die niet tot het casco behoren zijn voor rekening van huurder. Opleveringsniveau bij einde huurtermijn is in principe casco, tenzij verhuurder anders bepaalt.

  Parkeergelegenheid
  Er is parkeergelegenheid achter de winkel. De parkeerplaats achter de winkel kan (tegen betaling) worden gebruikt. Verder is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving, zoals in de nabij gelegen parkeergarage onder het Marktplein of het parkeerterrein aan de Beekstraat (Q-park).

  Huurprijs
  € 18.000,-- per jaar te vermeerderen met btw.

  Servicekosten
  Niet van toepassing, het gehuurde is voorzien van eigen verbruiksmeters ten behoeve van water en elektra.

  Aanvaarding
  Per 1 december 2024.

  Huurbetaling
  Per maand/kwartaal, vooruit te betalen.

  Huurtermijn
  Wettelijke huurtermijn van 5 + 5 optiejaren. Afwijkende termijnen in overleg en eventueel onder aanvullende voorwaarden bespreekbaar.

  Omzetbelasting
  Er is wel sprake van een BTW-belaste verhuur.

  Huurprijsaanpassing
  De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast overeenkomstig de maandprijsindexering volgens de CBS-cijfers ‘’alle huishoudens’’, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

  Zekerheidsstelling
  Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

  Huurovereenkomst
  De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt met als basis het model dat door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) is vastgesteld op 14 december 2022 en op 19 december 2022 met bijbehorende Algemene Bepalingen is gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 2022/36.

  Voorbehoud
  Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar kan het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

  Disclaimer
  Aan deze objectinformatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd maar geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

  Nadere informatie
  Voor nadere informatie en/of bezichtigingen kunt u een afspraak maken met:
  Rodenburg Bedrijfsmakelaars
  Paslaan 20, 7311 AL APELDOORN
  Telefoon: 055 – 5 268 268
  E-mail: apeldoorn@rodenburg.nl
  Internet: www.rodenburg.nl

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 18.000 p.j.
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie winkelruimte
  Bouwjaar 1872
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Beekstraat 5
  Plaats Apeldoorn
  Provincie Gelderland
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

  Winkelruimte

  Oppervlakte 160 m²
  Oppervlakte in units vanaf 160 m²
  Oppervlakte verkoop vloer 160 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de winkelruimte

  Beekstraat 5, 7311 LD, Apeldoorn

  Locatie

  Beekstraat 5, 7311 LD, Apeldoorn

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.