Deventerstraat 550 B , 7325 XZ, Apeldoorn

  € 725.000 k.k.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.

  Omschrijving

  Bent u zoek naar een bedrijfshal met ruim buitenterrein voor stalling en/of parkeren? Dan hebben wij een unieke kans voor u. Samen met Oranjepark Makelaars bieden wij de bestaande bedrijfshal op het terrein van "De Braamhof” (voormalige aspergekwekerij) te koop...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 535 m²

  Downloads

  Bent u zoek naar een bedrijfshal met ruim buitenterrein voor stalling en/of parkeren? Dan hebben wij een unieke kans voor u. Samen met Oranjepark Makelaars bieden wij de bestaande bedrijfshal op het terrein van "De Braamhof” (voormalige aspergekwekerij) te koop aan.

  Object
  Het betreft de bedrijfshal aan de Deventerstraat 550b. De bedrijfshal heeft een oppervlak van ca. 535 m² en beschikt over een ruim buitenterrein aan de voorzijde voor parkeren en/of stalling. De vrije hoogte van de bedrijfshal is ca. 5 meter met een nokhoogte van ca. 5.5 meter. Verder is de ruimte voorzien van een sanitaire ruimte, twee elektrisch bedienbare overheaddeuren en twee loopdeuren aan de voorzijde (enkel en dubbel). De ruimte is verder vrij indeelbaar. Het buitenterrein is aangelegd met klinkers. Er bestaat een mogelijkheid om een entresolvloer in te bouwen.

  Ligging
  De bedrijfsunit bevindt zich op de voormalige aspergekwekerij “De Braamhof” aan de Deventerstraat. De bedrijfshal ligt voorop het (bedrijven) terrein en heeft hierdoor een goede ontsluiting op de Deventerstraat. De achterzijde van deze locatie wordt momenteel ontwikkelt naar een nieuw bedrijventerrein geschikt voor MKB-bedrijven. Voor de ontsluiting van het nieuw te realiseren bedrijventerrein wordt een nieuwe separate ontsluiting gerealiseerd ter hoogte van de rijksweg A50. Deze ontsluiting zal aansluiten op de Deventerstraat op een nieuw te realiseren rotonde.

  Oppervlakte
  De bedrijfshal heeft een totale oppervlakte van circa 535 m², op een nader af te splitsen en in te meten perceel, met eigen stalling/parkeerruimte op eigen terrein. De huidige splitsing van het perceel is in de brochure opgenomen.

  Bestemming
  Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Osseveld-Woudhuis. De bestemming van het perceel is: Bedrijventerrein, functieaanduiding tot categorie 2.2 / 3. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

  Kadastrale informatie
  Gemeente: Apeldoorn (APD04)
  Sectie: AF, Nummer: 7968
  Grootte: te bepalen na kadastrale inmeting

  De kadastrale splitsing van het verkochte zal door verkoper worden verzorgd.

  Koper dient rekening te houden met het vestigen van een erfdienstbaarheid op het perceel voor de gedeelte toe- en uitrit naar de Deventerstraat vanaf het verkochte. Daarnaast dient koper rekening te houden met het dulden van bouwverkeer over de huidige inrit, tijdens de ontwikkeling van het achtergelegen nieuwe bedrijventerrein.

  Opleveringsniveau
  In de huidige staat, met o.a. de navolgende voorzieningen:
  - Meterkast (met een nieuw te realiseren aansluiting). Gelet op het tekort aan energie zal de huidige aansluiting tijdelijk gezamenlijk worden gebruikt en de kosten worden gedeeld op basis van werkelijk verbruik;
  - Twee elektrisch bedienbare overheaddeuren;
  - Twee loopdeuren v.v. glas aan de voorzijde (één met enkele deur, één met dubbele deuren);
  - Eén (nood)loopdeur aan de achterzijde;
  - Betonnen vloer;
  - Toiletvoorziening;
  - Verlichting.

  Parkeergelegenheid
  Voldoende parkeren op eigen terrein aan de voorzijde van de hal.

  Vraagprijs
  € 725.000,-- k.k.

  Bijzonderheden:
  Het linkerdeel van de bedrijfshal (550a) is verhuurd aan een derde. De bedrijfshal is ook te koop incl. dit verhuurde gedeelte. Prijs n.o.t.k.

  Voorbehoud
  Eventuele transacties dienen ten alle tijden ter goedkeuring te worden voorgelegd bij de ontwikkelaar/verkoper. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

  Disclaimer
  Aan deze objectinformatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie en kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd maar geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden.
  Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 725.000 k.k.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie bedrijfsruimte
  Bouwjaar 1998
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Deventerstraat 550 B
  Plaats Apeldoorn
  Provincie Gelderland
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein

  Bedrijfsruimte

  Bedrijfshal oppervlakte 535 m²
  Oppervlakte in units vanaf 535 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de bedrijfsruimte

  Deventerstraat 550 B, 7325 XZ, Apeldoorn
  Deventerstraat 550 B, 7325 XZ, Apeldoorn

  Locatie

  Deventerstraat 550 B, 7325 XZ, Apeldoorn

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.