Lage Brink 120 , 7317 BD, Apeldoorn

  huurprijs op aanvraag
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.

  Omschrijving

  Object/ligging Nieuwbouw bedrijfsunit in de verhuur op bedrijventerrein Stadhoudersmolen (Apeldoorn Noord). De bedrijfsunit is gelegen in het bedrijfscomplex op de hoek van de Lage Brink/Stadhoudersmolenweg. De Stadhoudersmolenweg is een drukke doorgaande weg en ligt...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 100 m²

  Downloads

  Object/ligging
  Nieuwbouw bedrijfsunit in de verhuur op bedrijventerrein Stadhoudersmolen (Apeldoorn Noord). De bedrijfsunit is gelegen in het bedrijfscomplex op de hoek van de Lage Brink/Stadhoudersmolenweg. De Stadhoudersmolenweg is een drukke doorgaande weg en ligt nabij het knooppunt van de rijkswegen A50 en A1.

  Het adres van de unit die wij verhuren is Lage Brink 120. Het betreft een fraaie hoekunit, gelegen aan de achterzijde van het gebouw. De bedrijfsunit beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen. De bedrijfsunit wordt in de basis casco verhuurd met een pantry en een toilet. De verhuurder staat open om met een huurder mee te denken met een opleveringsniveau op maat die past bij het gebruik van huurder.

  Oppervlakte
  De unit heeft een totale oppervlakte van ca. 100 m², onder te verdelen in de begane grond en verdiepingsvloer.
  - Begane grond: ca. 50 m²
  - Verdiepingsvloer: ca. 50 m²

  Bestemming
  Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Noordoostpoort. De bestemming van het perceel is: Bedrijfsdoeleinden met functieaanduiding tot en met categorie 3.3. U kunt het bestemmingsplan inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl of u kunt het bestemmingsplan desgewenst bij ons kantoor opvragen.

  Opleveringsniveau
  In de huidige staat, met o.a. de navolgende voorzieningen:
  - Meterkast;
  - Betonvloer op de begane grond en verdieping;
  - Elektrische overheaddeur (300 cm x 320 cm) (b x h);
  - Pantry;
  - Toilet;
  - Aansluitpunten t.b.v. verlichting;
  - Raampartijen op de verdieping;
  - Houten trap naar de verdieping.

  Verdere opleveringswensen zijn op maat bespreekbaar in overleg met verhuurder. Verhuurder staat open om mee te denken in een opleverniveau (met eventueel duurzame) voorzieningen. E.e.a. is afhankelijk van het gebruik en de wensen van huurder. Een maatwerk oplevering kan gevolgen hebben voor de huurprijs.

  Parkeergelegenheid
  De unit beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen zijn per unit toegewezen (zie situatietekening in de brochure).

  Huurprijs
  Huurprijs op aanvraag/in overleg. BTW van toepassing op de huurprijs.

  Servicekosten
  Niet van toepassing, het gehuurde is voorzien van eigen verbruiksmeters ten behoeve van water en elektra.

  Energielabel
  Nader te bepalen.

  Aanvaarding
  In overleg.

  Huurbetaling
  Per maand/kwartaal, vooruit te betalen.

  Huurtermijn
  5+5 jaar. Een kortere huurtermijn is in overleg bespreekbaar.

  Omzetbelasting
  Er is sprake van een BTW-belaste verhuur.

  Huurprijsaanpassing
  De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast overeenkomstig de maandprijsindexering volgens de CBScijfers ‘’alle huishoudens’’, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

  VVE
  Er is een huishoudelijk reglement van toepassing welke voor eigenaren en gebruikers geldt en onlosmakelijk verbonden is met de huurovereenkomst. Een exemplaar van het huishoudelijk reglement is op verzoek beschikbaar ter inzage.

  Zekerheidsstelling
  Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

  Huurovereenkomst
  De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 is vastgesteld en op 17-2-2015 is gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20 tevens gepubliceerd op de website www.roz.nl, met aanvullende bepalingen door verhuurder.

  Voorbehoud
  Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

  Disclaimer
  Aan deze objectinformatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd maar geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs huurprijs op aanvraag
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie bedrijfsruimte
  Bouwjaar 2024
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Lage Brink 120
  Plaats Apeldoorn
  Provincie Gelderland
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein

  Parkeerplaatsen

  Niet-overdekt aantal 2

  Bedrijfsruimte

  Bedrijfshal oppervlakte 100 m²
  Oppervlakte in units vanaf 100 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Uitstekend
  Onderhoud buiten Uitstekend

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de bedrijfsruimte

  Lage Brink 120, 7317 BD, Apeldoorn
  Lage Brink 120, 7317 BD, Apeldoorn

  Locatie

  Lage Brink 120, 7317 BD, Apeldoorn

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.