Bedrijfsmatig onroerend goed heeft zich door de jaren heen bewezen als een solide belegging en een gewaardeerd onderdeel van een beleggingsportefeuille. De verwerving of verkoop van beleggingsonroerend goed is een strategische beslissing die vraagt om een grondige kennis van de markt.

Rodenburg Bedrijfsmakelaars is een zeer actieve partner op het gebied van beleggingsmakelaardij. Wij begeleiden zowel institutionele als particuliere beleggers. Door jarenlange ervaring zijn wij in staat succesvolle transacties tot stand te brengen of het nu gaat om kantoren, bedrijfscomplexen of winkelruimten.

Door de nauwe samenwerking tussen de makelaars van de partners in Dynamis hebben wij een uitstekend beeld van de totale onroerend goedmarkt.

Beleggen in vastgoed?

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Beleggingen

Begeleiden en adviseren

Wij begeleiden en adviseren institutionele en particuliere beleggers bij de aan- en verkoop van vastgoedbeleggingen, initiëren en begeleiden verkopen via inschrijving en adviseren onze relaties over de samenstelling van de vastgoedportefeuille. Daarnaast lokaliseren wij (her)ontwikkelingslocaties voor met name onze relaties in de projectontwikkeling en corporatiewereld en taxeren wij de onderliggende waarde van uw beleggingsportefeuille.

Een breed scala van activiteiten die wij u kunnen bieden dankzij onze kennis, ervaring en ons netwerk. Door de nauwe samenwerking tussen alle specialisten binnen Rodenburg Bedrijfsmakelaars en met onze partners inDynamis hebben wij een uitstekend beeld van de totale onroerend goedmarkt zowel nationaal als internationaal. Hierdoor kunnen wij bijdragen aan de optimale performance van uw vastgoedportefeuille.