Een huis verkopen in Nieuwleusen doet u het liefst met de begeleiding van een betrouwbare makelaar. Een makelaar met ruime ervaring, bouwtechnische kennis en deskundigheid. Rodenburg makelaars heeft deze woningkennis én ervaring in huis.

Je wilt je huis verkopen in Olst en uiteraard ben je dan benieuwd wat de huidige woning waarde is. Via de pop-up kun je een indicatie aanvragen op basis van de gegevens die ingevuld worden en al bekend zijn. Maar voor een persoonlijker en concretere waardebepaling komt onze makelaar graag de woning bekijken. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. De makelaar neemt voor de waardebepaling ruim de tijd en beoordeeld de laatste investeringen, zoals de isolatiemaatregelen, staat van onderhoud en eventuele verbouwingen en dergelijke.

Het verkooptraject bestaat uit verschillende stappen. Na het vaststellen van de vraagprijs en jullie zijn zover dan kan de makelaar alles in gang zetten. Wat nodig is voor een vlotte verkoop van de woning zijn professionele foto's, een nieuwe plattegrond, een video en een meetrapport. Wanneer de verkoopbrochure compleet is, delen wij deze via de online verkoop kanalen, social media en in ons aankoopbestand. De makelaar zal de bezichtigingen, net als de onderhandelingen uitvoeren. Wij nemen al het werk uithanden, maar houden jullie goed op de hoogte.

Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op via het formulier.

Huis verkopen in Olst met Rodenburg

Wanneer ben je van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Huis verkopen in Olst

Je huis verkopen in Olst begint met een waardebepaling

Een huis verkopen in Olst is net als andere bestaande woningen maatwerk. En wel net zo belangrijk is persoonlijke benadering. Dat is precies waar Rodenburg Woningmakelaars voor staat.

Voor het uitbrengen van een waardebepaling van de woning in Olst neemt de makelaar ruim de tijd. Belangrijke aspecten voor de waarde zijn staat van onderhoud, helaemaal voor een object als Kasteel groot Hoenlo. De waardebepaling is vrijblijvend en geheel kosteloos. Mochten wij de woning in de verkoop nemen, zullen wij al het werk uit handen nemen en het verkooptraject duidelijk met jullie doornemen.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Wat komt er kijken bij de verkoop van je woning?

Dit begint vrijwel altijd met een gesprek in de woning voor de waardebepaling. De makelaar bekijkt de woning uitvoerig en zal met een inschatting van de vraagprijs komen. Wanneer we tot een opdrachtbevestiging komen zal de vraagprijs uiteraard in overleg concreet worden.

Wij typen een leuke verkoop tekst over de woning, doen kadastraal onderzoek en checken het op juridische beperkingen. Vervolgens begint de professionele woning presentatie. Wij zullen foto’s laten maken, net als 3D- en hoogte foto’s en een video. Daarnaast laten wij de woning helemaal inmeten en plattegronden maken. Wanneer dit alles door jou als verkoper wordt goedgekeurd beginnen de online marketingcampagnes te draaien.

Zodra de bezichtiging aanvragen binnen komen, plannen wij deze in en clusteren dit zoveel mogelijk. Maar wij plannen geen groepsbezichtigingen. Rodenburg gunt ieder minstens een half uur de tijd om rustig rond te kijken met de makelaar.