Je wilt jouw huis verkopen in Wijhe en bent op zoek naar een makelaar. Rodenburg makelaars heeft vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer waardoor onze makelaars allemaal uit deze omgeving komen en de dorpen goed kennen. Momenteel ervaren wij een migratie van Zwollenaren naar de dorpen er omheen, net zoals Zwolle deze ervaart vanuit de Randstad. Het is daardoor zeer interessant om een makelaar in de hand te nemen met een regionaal en landelijk netwerk.

Je overweegt je huis in Wijhe te verkopen en uiteraard ben je dan benieuwd wat de huidige woning waarde is. Onze makelaar komt graag de woning bekijken. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. De makelaar neemt voor de waardebepaling ruim de tijd en beoordeld de laatste investeringen, zoals de isolatiemaatregelen en dergelijke. Een waardebepaling is daardoor concreter dan de waarde indicatie via de pop-up.

Het begeleiden van het verkooptraject bestaat uit verschillende stappen. Na het vaststellen van de eventuele vraagprijs, kan de makelaar alles in gang zetten. Wat nodig is voor een vlotte verkoop van de woning zijn professionele foto's, een actuele plattegrond, een video en een meetrapport. Wanneer de verkoopbrochure compleet is, delen wij deze via de online verkoop kanalen, zowel regionaal en landelijk. De makelaar zal de bezichtigingen en de onderhandelingen uitvoeren. Wij nemen zo al het werk uithanden, maar houden jou goed op de hoogte.

Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op via het formulier.

Jouw huis verkopen in Wijhe samen met Rodenburg

Wanneer ben je van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Huis verkopen in Wijhe

Een huis verkopen in Wijhe begint met een waardebepaling

Een huis verkopen in Wijhe is net als andere woningen maatwerk. En wel net zo belangrijk is een persoonlijke benadering. Dat is precies waar Rodenburg Woningmakelaars voor staat.

Voor het uitbrengen van een waardebepaling van de woning in Wijhe neemt de makelaar ruim de tijd. Dit is uiteraard vrijblijvend en geheel kosteloos. Mochten wij de woning in de verkoop nemen, zullen wij al het werk uit handen nemen en het verkooptraject duidelijk met u doornemen.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Woningmakelaardij in Zwolle en Apeldoorn

Het verkopen of aankopen van een huis is een belangrijk moment in je leven. Wij staan voor je klaar om je erbij te helpen. Wij kennen de woningmarkt in Zwolle en Apeldoorn als onze broekzak; we kopen en verkopen in deze regio’s dagelijks woningen voor onze klanten. Uiteraard zijn wij ook thuis in de dorpen er omheen, zoals Twello, Warnsveld, Hattem, Dalfsen, Nieuwleusen, Wezep, Teuge, Wenum Wiesel en Vaassen.

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod van woningen, we helpen je met het selecteren van woningen of juist met het presenteren van je eigen woning. We taxeren woningen en berekenen hoeveel het huis in kwestie kan opbrengen. De onderhandelingen nemen we je graag uit handen.