Nieuwbouw woningen in Zwolle zijn er in alle varianten. Zoek je een eengezinswoning, vrijstaand huis of een appartement? Rodenburg Makelaars biedt verschillende nieuwbouwwoningen in Zwolle aan. Ook bieden wij regelmatig bouwkavels aan om zelf te kunnen bouwen.

Voor zowel de bestaande nieuwbouw woningen als voor nieuwbouw projecten die nog in het verschiet zijn, werken wij samen met de Woonfabriek Zwolle. Zij zijn het centrale informatiepunt van Zwolle betreffende nieuwbouw projecten in Zwolle en de omgeving hiervan. Bij Rodenburg Makelaars kunt u terecht voor zowel de koop als voor het huren van nieuwbouw woningen.

Nieuwbouw woningen in Zwolle en omgeving

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Nieuwbouwwoningen Zwolle

Nieuwbouw of bestaande bouw?

Het kopen van een nieuwbouwwoning of een bestaande woning, beide hebben hun voors en tegens. We zetten de belangrijkste voor je op een rij:

Voordelen bestaande bouw

  • Bestaande bouw kun je zien, voelen en ervaren - nieuwbouw koop je ‘van een tekening’.
  • Je kunt nog onderhandelen over de prijs - bij nieuwbouw staat de prijs vast.
  • Je kunt er meestal snel in - bij nieuwbouw zit er vaak een lange tijd tussen aankoop en oplevering.

Voordelen nieuwbouw

  • Alles is nieuw en vraagt voorlopig geen onderhoud - een bestaande woning kan (achterstallig) onderhoud hebben.
  • Je kiest je keuken, vloeren, badkamer, toilet en afwerking zelf - bij bestaande bouw zijn die keuzes al gemaakt.
  • De indeling van de woning kun je vaak nog veranderen - bij een bestaande woning vraagt dat om een verbouwing.
Bouwkavels in Zwolle

Bouwkavels in de gemeente Zwolle

“Oude Mars, een droom om in te wonen”
Droomt u van royaal en exclusief wonen in een unieke landgoedsfeer, omringd door rust groen en ruimte? Genieten van het goede leven in uw droomhuis in uw eigen stijl, van aangenaam klassiek tot onderscheidend modern.

Het authentieke, landelijke buitengebied de Oude Mars, grenzend aan het landgoed Zandhove, voorziet in het fraaie decor voor wonen op niveau, terwijl de stadse levendigheid vlakbij is. Een plek om van te dromen, een plek om te wonen!

Meer weten over nieuwbouwwoningen?

Waarderapport

Een waarderapport door Rodenburg Makelaars is iets anders dan een taxatie of een waardebepaling van uw huis. Een waarderapport genereren wij automastisch en geeft u een indicatie over de waarde van jouw huis. misschien helpt dit u om te beslissen of u wel of niet gaat verkopen.