Een taxateur in Deventer heb je meestal nodig wanneer je een huis of bedrijfspand hebt gekocht of omdat je de woning of het kantoor wilt verbouwen. In deze gevallen wil de geldverstrekker weten wat het onderpand waard is. Onze taxateurs zijn allemaal bevoegd en gecertificeerd om diverse soorten taxatierapporten op te stellen.

Een woning of bedrijfspand taxeren in Deventer ziet er als volgt uit:

Wanneer men akkoord gaat met de opdrachtbevestiging voor een taxatierapport zullen wij een afspraak in plannen voor de inspectie van de woning of bedrijfsruimte. Hier moeten recente foto's door ons genomen worden. Wij inspecteren het object op onderhoud, afwerking, ligging en luxe. Hierna doen wij onderzoek op verontreiniging, het bestemmingsplan en kadastrale gegevens. Maar ook het woon- en gebruikoppervlak wordt berekend volgens de huidige NEN normen.

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen voor een taxateur in Deventer

Word u gefinancierd door een bank? Indien ja, vernemen wij graag bij welke bank.
Vul hier het te taxeren object in:
Opmerkingen
taxateur Deventer

Woning- en bedrijfsmatig taxateur Deventer

Rodenburg makelaars en taxaterus hebben de wortels diep in Deventer genesteld en kent de markt in Deventer dan ook goed. Wij hebben al 90 jaar ervaring in de makelaardij en met taxeren. Met onze vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Zwolle hebben wij een ruim werkgebied en kennen wij de hele omgeving van Deventer. Een taxatie in Deventer wordt dan ook gedaan door een medewerker uit Deventer die de plaatselijk markt per wijk kent. Want wij weten heel goed dat een woning taxeren in Bergkwartier anders is dan een woning in bijvoorbeeld Colmschate. Wij leveren uniform gecertificeerde taxatierapporten als lid van het NWWI.

bedrijfsmakelaar Deventer

Op zoek naar een bedrijfsmakelaar in Deventer

Voor het verhuren of verkopen van uw bedrijfsonroerend goed in Deventer wilt u een bedrijfsmakelaar met kennis van zaken. Wij zijn door onze kennis van de regionale markt en het brede netwerk van Dynamis zeer goed op de hoogte van ontwikkelingen in de markt in Deventer en bekijken het graag vanuit een ander perspectief.

Lees meer over verhuur en verkoop van uw bedrijfsonroerend goed

Taxateur Deventer

Uw (nieuwe) pand taxeren

Waarderingen zijn de ruggengraat van een nauwkeurige en betrouwbare vastgoedmarkt. U zoekt een partij die u tijdens het gehele traject kan ondersteunen en begeleiden - waarbij kwaliteit van essentieel belang is. Wij werken objectief, nauwkeurig en met betrouwbare rekenmodellen. Alleen zo weten we zeker dat we bijdragen aan de solide uitgangspunten op basis waarvan u keuzes wilt maken.

Dynamis Taxaties Nederland

Rodenburg en Dynamis Taxaties Nederland

Dynamis Taxaties Nederland is een samenwerkingsverband van 13 prominente taxatiekantoren in Nederland. Met landelijk 50 vestigingen kan Dynamis Taxaties elke taxatie voor u uitvoeren. Regionale expertise, gecombineerd met landelijk volume.
Dit kunnen woningtaxaties zijn, maar ook commerciële taxaties waaronder bedrijfsruimte-, winkel-, kantoor- en zorgvastgoedtaxaties.

Onze taxateurs hebben veel ervaring en kennen de markt als geen ander. Daarnaast zijn wij gecertificeerd om voor nagenoeg alle banken een taxatie uit te voeren waaronder ING, Rabobank, ABN Amro, SNS, NIBC, RNHB, Volksbank, Nestr etcetera!

Onze gecertificeerde taxateurs zijn thuis in de actualiteit en hebben kennis van de huidige veranderingen en regelgeving op taxatiegebied.

Meer informatie? Neem contact op met onze taxateurs!