Appartement kopen in Zwolle  -  37953

Appartement kopen in Zwolle

Een appartement kopen in Zwolle biedt veel mogelijkheden, want er zijn verschillende keuzes te maken. Ons appartementen aanbod in Zwolle varieert van; nieuwbouw, bestaande bouw, UP Town, de binnenstad en van groot tot klein daar binnen en buiten!

Maar waarschijnlijk heb je al een duidelijk beeld voor ogen. Bij een appartement kopen in Zwolle en omgeving moet je wel rekening houden met een aantal zaken, zoals de kosten van de Vereniging Van Eigenaren, eventuele maandelijkse service kosten en andere afspraken die komen kijken bij het appartementsrecht. Dat vereist deskundigheid en ervaring. Aankoopbegeleiding kan hierbij wenselijk zijn. Rodenburg Makelaars helpt hier graag bij.

Appartement kopen in Zwolle met Rodenburg

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Appartement kopen Zwolle

Appartement kopen in Zwolle

Een nieuwbouw appartement in Zwolle is zeker mogelijk er zijn meerdere projecten gaande in zowel de binnenstad als daar buiten. Rodenburg Makelaars werkt voor de nieuwbouw projecten in Zwolle samen met de Woonfabriek Zwolle. Zij zijn het centrale informatie punt van Zwolle als het om nieuwbouw projecten gaat in Zwolle en omgeving.

De bestaande appartementen die wij aanbieden in Zwolle variëren wekelijks. Een appartement onder de peperbus of in Stadhagen, wij bieden ze aan, maar ze zijn schaars. Het aanmaken van een zoekprofiel is een makkelijk oplossing die wij aanbieden op onze aanbod pagina van de bestaande bouw.

Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 18 reviews
aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Klanttevredenheid
Beltman

Een helder beeld gekregen van het object. Vooral toelichting van huidige bewoner is redenom af te zien van verdere aktie inzake dit pand.

8,0 10 1
Geschreven op
Manja Hamel

Prima rondleiding gekregen. Makelaar kon al onze vragen beantwoorden. We hebben een goede indruk van het huis gekregen!

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Eerlijk en enthousiast

8,0 10 1
Geschreven op
Rienstra

Helaas bleken er significante tekortkomingen (o.a. scheur in badkamer en verzakkende muren en dak van Ooievaarsnest) niet geduid te zijn in de brochure/beschrijving op Funda. Hierover had daar al beter gecommuniceerd kunnen worden, zeker omdat dit bij aankomst direct zichtbaar is en ook duidelijk door Laurens werd verteld.

8,0 10 1
Geschreven op
Zorgdrager W

Mijn achternaam is niet goed gespeld en ook het doorgegeven mail-adres was niet juist genoteerd tijdens ons telefoongesprek. Dit kan zorgvuldiger. Rondleiding prima!

8,0 10 1
Geschreven op
Jacobine L. Moerkercken van der Meulen

Geachte Heer van Schaverbeke,Wij zijn nog steeds enthousiast over het Ooievaarsnest. We zien natuurlijk wel allerlei beren op de weg en hopen dat uw makelaarskantoor ons hierbij een beetje kan helpen. a U heeft een offerte voor vernieuwen van het dak van het hoofdgebouw genoemd. Is het mogelijk die offerte in kopie aan ons te sturen? b kunt u ons aan een aannemer helpen die een voorlopige raming zou kunnen maken van de kosten voor het opknappen/verbouwen van

9,0 10 1
Geschreven op
JE Heeg

Prima! Helaas het huis niet gekregen ondanks redelijk goed bod

10 10 1
Geschreven op
Barbara

Rustige benadering, weet de routing van het te bezichtigen object.

8,0 10 1
Geschreven op
Hantzen

Fijne rondleiding door het huis. Rustig en open. Allen vragen beantwoord

9,0 10 1
Geschreven op
Wouter de Reus

Plattegrond op internet klopte niet Rondleiding zeer goed

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 18 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,2 Op basis van 239 reviews
Rodenburg Makelaars
8.4 10 1 647

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie