Appartement kopen in Zwolle  -  37953

Appartement kopen in Zwolle

Een appartement kopen in Zwolle biedt veel mogelijkheden, want er zijn verschillende keuzes te maken. Ons appartementen aanbod in Zwolle varieert van; nieuwbouw, bestaande bouw, UP Town, de binnenstad en van groot tot klein daar binnen en buiten!

Maar waarschijnlijk heb je al een duidelijk beeld voor ogen. Bij een appartement kopen in Zwolle en omgeving moet je wel rekening houden met een aantal zaken, zoals de kosten van de Vereniging Van Eigenaren, eventuele maandelijkse service kosten en andere afspraken die komen kijken bij het appartementsrecht. Dat vereist deskundigheid en ervaring. Aankoopbegeleiding kan hierbij wenselijk zijn. Rodenburg Makelaars helpt hier graag bij.

Appartement kopen in Zwolle met Rodenburg

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Appartement kopen Zwolle

Appartement kopen in Zwolle

Een nieuwbouw appartement in Zwolle is zeker mogelijk en zijn meerdere projecten gaande in zowel de binnenstad als daar buiten. Rodenburg Makelaars werkt voor de nieuwbouw projecten in Zwolle samen met de Woonfabriek Zwolle. Zij zijn het centrale informatie punt van Zwolle als het om nieuwbouw projecten gaat in Zwolle en omgeving.

De bestaande appartementen die wij aanbieden in Zwolle variëren wekelijks. Een appartement onder de peperbus of in Stadhagen, wij bieden ze aan, maar ze zijn schaars. Het aanmaken van een zoekprofiel is een makkelijk oplossing die wij aanbieden op onze aanbod pagina van de bestaande bouw.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Klanttevredenheid
Patricia

Voor de klantreis zou ik het fijn vinden als er van tevoren een uitgebreide brochure wordt verstuurd. Als vervolgens de bezichtiging plaats vindt, dan zijn er al 'twee contactmonenten" over de woning geweest. Uiteraard zou deze service van tevoren gevraagd kunnen worden niet iedereen stelt dit wellicht op prijs.Mvg Rutger van der Graaff en Patricia Nicolay

8,0 10 1
Geschreven op
Van der Kolk

Goede bezichtiging, kennis van zaken, vriendelijk

8,0 10 1
Geschreven op
Han Cornelissen

De makelaar leefde onze situatie goed in en verschafte relevante informatie op maat.

10 10 1
Geschreven op
P. Hoogkamer

Het bijgevoegde formulier kwam niet geheel overeen met de waarheid zoals asbest dak.Ook de oorzaak van de (enorme) scheuren te weten door verzakking konden wij niet echt terug vinden anders dan door bezichtiging en vragen aan makelaar.Verder was de algehele rondleiding naar wens en de antwoorden waren duidelijk.

8,0 10 1
Geschreven op
Y. Jans

Vier jaar geleden zijn wij vanuit twee kanten van het land gaan samenwonen in Zwolle, in een woning via de leegstandswet. Echter moesten wij er al snel uit, maar konden geen huurwoning vinden. Rodenburg hielp ons uit de brand en bood ons een woning aan. Daar hebben we de afgelopen jaren fijn gewoond. Na vele bezichtigingen en teleurstellingen is het opnieuw Rodenburg die ons mocht feliciteren met het geaccepteerde bod, wij kijken uit naar de verder procedure en

9,0 10 1
Geschreven op
Janette Van ‘t Veen

Oscar was erg vriendelijk en heeft ons op verschillende vlakken goed geholpen en ook gerustgesteld.

9,0 10 1
Geschreven op
Patrick

Prettige rondleiding gehad met fijne en rustige makelaar.

8,0 10 1
Geschreven op
Henk Lip

In een woord GOED

10 10 1
Geschreven op
Noëlle

Wij zijn zeer tevreden over Rodenburg Zwolle, de makelaar Oscar. De service was top, alles verliep heel vlot en de makelaar heeft ons erg goed geadviseerd.

10 10 1
Geschreven op
De Witte

Vriendelijk en alle tijd.

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9 Op basis van 14 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,3 Op basis van 219 reviews
Rodenburg Makelaars
8.4 10 1 617

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie