Park Marialust, Apeldoorn
7316 CM, Apeldoorn

Park Marialust, 7316 CM, Apeldoorn

€ 593.500 - € 1.290.000

Kenmerken

Woonoppervlakte 129 m² - 217 m²
Perceel 271 m² - 605 m²
Meer kenmerken

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Locatie
Plaats Apeldoorn
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 441 m³ - 852 m³
Perceeloppervlakte 271 m² - 605 m²
Woonoppervlakte 129 m² - 217 m²

Uitgebreide omschrijving

De inschrijftermijn is reeds verstreken, u kunt zich als reservekandidaat inschrijven via de projectwebsite.

In Park Marialust voelt u zich direct thuis. Niet alleen door de hoogwaardige leefomgeving, maar ook door de gunstige ligging in de stad Apeldoorn. Een levendige stad waar natuur en cultuur, winkelen en uitgaan, beleven en recreëren hand in hand gaan. Apeldoorn heeft werkelijk alles. En daar kunt u volop van genieten wanneer u in Park Marialust woont. Deze toplocatie in Apeldoorn grenst aan de wijk De Parken en ligt in de ‘achtertuin’ van Parksociëteit Marialust.

Locatie de Kwekerij
Bij het ontwerp van de woningen en het appartementengebouw op locatie De Kwekerij wordt goed gekeken naar de historische rechthoekige structuur van het gebied. De woningen en het appartementengebouw op De Kwekerij doen kubistisch aan en vertonen qua architectuur een grote samenhang met elkaar.

De Villa's
De 25 villa's ogen groot, stevig en kubistisch. Doordat de Kwekerijweg een recht wegverloop heeft, is het van belang dat de woningen van elkaar verspringen om zo diversiteit te benadrukken. De geschakelde woningen worden als één totaal vormgegeven en brede beukenhagen vormen de erfafscheiding naar het openbaar gebied en naar de Grift en de Molenbeek.

Het appartementengebouw
Het appartementengebouw is duidelijk familie van de woningen op locatie De Kwekerij. Het gebouw bestaat uit drie bouwlagen en een vierde laag met een teruggelegen penthouse met riant dakterras. De 10 appartementen krijgen grote buitenruimten van deels inpandige loggia’s en deels uitstekende balkons.

Start verkoop fase 1a en 1b - 25 maart 2021
De verkoop van Fase 1A en 1B (De Kwekerij) start op 25 maart 2021 om 12.00 uur. Wij hebben een stappenplan gemaakt zodat u dadelijk ‘stap voor stap’ weet wat u moet doen om uw officiële inschrijving voor Park Marialust te laten slagen.

Stappenplan Start Verkoop
Stap 1: Ga naar de website www.parkmarialust.nl.
Stap 2: Klik op de button ‘Start Verkoop schrijf u hier in’ die op de homepage staat OF klik op ‘Schrijf u in’ in de menubalk.
Stap 3: Staat u al ingeschreven voor de nieuwsbrief en heeft u al een account? Log dan in. Stond u nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief dan heeft u nog geen account. Meld u aan door uw gegevens in te vullen. U ontvangt dan ter bevestiging een mail met uw inloggegevens.
Stap 4: Als u ingelogd bent op uw account, dan verschijnt er links een menu. Klik op ‘digitaal inschrijfformulier’.
Stap 5: Het digitale inschrijfformulier is geopend. Lees eerst goed de verkoop- en inschrijfprocedure door die in de introtekst van het inschrijfformulier staat.
Stap 6: Na het lezen van de verkoop- en inschrijfprocedure kunt u klikken op ‘ga verder met het inschrijfformulier’. Het inschrijfformulier bestaat uit 4 onderdelen. Vul alle 4 de onderdelen zo volledig mogelijk en naar waarheid in. In het laatste onderdeel kunt u met uw muis een handtekening zetten op het formulier en aanvinken dat u akkoord gaat met de voorwaarden.
Stap 7: Heeft u het inschrijfformulier helemaal volledig en naar wens ingevuld? Dan kunt u het inschrijfformulier verzenden. Als de inschrijving gelukt is, krijgt u automatisch een mail toegestuurd met een bevestiging dat de inschrijving gelukt is.
Stap 8: Mocht u na het inleveren van het formulier toch nog iets willen wijzigen, dan is dit mogelijk tot vrijdag 2 april 12.00 uur. U logt dan opnieuw in op uw account en kunt het inschrijfformulier wijzigen en opnieuw versturen.

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  6.060
 • Vrouwelijke inwoners

  6.490
 • Inwoners Apeldoorn

  79.491
 • Inwoners Apeldoorn

  80.556
 • Auto('s)

  1,1 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 236.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Bouwtypes

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie