Het kopen van een huis doe je niet elke dag, daarom wordt aankoopbegeleiding van een aankoopmakelaar in Zwolle als erg fijn en helpend ervaren.

Wij inventariseren samen de woonwensen, de gewenste woon wijken en natuurlijk het budget. Als makelaars zitten wij dichterop het aanbod en hebben wij full-time de tijd om de woning markt in de gaten te houden. Hierdoor kunnen wij sneller schakelen, dan wanneer dit naast een al druk leven moet gebeuren. Daardoor wordt de aankoop tijd met aankoopbegeleiding korter en als prettiger ervaren in deze woning krapte.

Daarbij zijn wij als aankoopmakelaar gericht op het behartigen van jou belangen als koper, en niet zoals de verkoopmakelaar van de verkoper. Aankoopbegeleiding kost dus niet alleen geld, maar bespaart ook geld.

Hieronder staat het overzicht van de belangrijkste stappen die binnen de aankoopbegeleiding horen.

Voor een afspraak bij ons op kantoor kunt u het formulier invullen, wij nemen dan contact op voor het maken van de afspraak.

Aankoopbegeleiding in Zwolle met Rodenburg

Wanneer ben je van plan te verhuizen?

Door een vinkje te plaatsen ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Aankoopbegeleiding in Zwolle

PUNTSGEWIJS OVERZICHT VAN ONZE AANKOOPBEGELEIDING IN ZWOLLE:

1. We nodigen u graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor om uw wensen door te spreken. Deze zijn grotendeels al in kaart gebracht.

2. Dagelijks wordt u per mail op de hoogte gebracht van het nieuwe woningaanbod als er iets binnen uw woonwensen in verkoop komt. Tevens inventariseren wij het woningaanbod van niet NVM makelaars, houden wij contact in ons netwerk en attenderen u op geschikte woningen.

3. Indien wij zelf een woning in de verkoop krijgen die aantrekkelijk is voor u, zullen wij u uiteraard informeren.

4. De bezichtigingen zullen door ons voor u worden ingepland. Eén van onze ervaren makelaars gaat met u mee. Uiteraard zijn wij experts in het beoordelen van de bouwkundige staat, vraagprijs van de gewenste woning en de omgeving.

5. Wij adviseren u om aan te kopen tegen de meest gunstige condities (koopsom en voorwaarden) en doen wij de onderhandelingen voor u.

6. Wanneer de woning is aangekocht, zorgen wij ervoor dat de juiste gegevens naar de verkopend makelaar worden gezonden zodat de koopovereenkomst kan worden gemaakt.

7. De concept koopovereenkomst die wij van de verkopend makelaar ontvangen, controleren wij en nemen wij met u door. Door ons wordt er onderzoek gedaan naar de eventuele privaat- en publiekrechtelijke beperkingen bij een pand (verplichtingen vanuit de gemeente bijvoorbeeld).

8. Als de concept overeenkomst akkoord is, zal verkoper eerst tekenen. Wanneer wij de originele overeenkomst daarna bij ons op kantoor ontvangen, nemen wij de overeenkomst en bijlagen nogmaals helemaal met u door en kunt u deze ondertekenen.

9. Indien door u gewenst kunnen wij ook de taxatie van de aangekochte woning en de eventuele bouwkundige keuring bij de juiste partijen voor u regelen.

10. Tevens werken wij nauw samen met diverse betrouwbare en onafhankelijke hypotheekadviseurs naar wie wij u indien gewenst kunnen verwijzen.

11. Na het tekenen van de overeenkomst, zorgen wij ervoor dat deze bij de notaris van uw keuze terecht komt. Zij bereiden de overdracht van de woning voor. Als u vragen heeft in deze voorbereidingen, kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies.

12. Voor de datum van overdracht bij de notaris, stemmen wij met u en de verkopend makelaar een laatste inspectie van de woning af. Wij zullen deze inspectie samen met u uitvoeren. Wij bekijken of de woning in de staat is zoals u deze gekocht heeft en nemen met u en de verkopend makelaar de meterstanden op.

13. Bij het notarieel transport zullen wij aanwezig zijn om ook de sleuteloverdracht tot een goed einde te brengen.

14. Uiteraard kan het in enkele gevallen voorkomen dat zich na de overdracht nog een defect of gebrek openbaart, wij staan u uiteraard bij in een goede afhandeling van deze zaken.

aan- en verkoop makelaar

Bundel de aan- en verkoop opdracht van je huis

In de huidige markt kan het aankopen van je nieuwe huis moeizamer gaan, dan de verkoop van je huis. Dit wil je dus goed op elkaar afstemmen. Handig is dan om de aan- en verkoopdienstverlening te bundelen. Wij behartigen in beide gevallen jou belangen, voor een ander doel dus er is geen belangenverstrengeling.

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en dan berekenen wij je voordeel.