Aankoopmakelaar Zwolle

Je zoekt een aankoopmakelaar in Zwolle?

Een huis kopen is een spannende aangelegenheid, of het nu je eerste woning is of de tweede of derde. Je doet het niet elke dag! De oriënteerde fase wordt langzaam concreter, maar zie je geen belangrijke factoren over het hoofd?

Een aankoopmakelaar in Zwolle kan hierbij helpen. Rodenburg makelaars heeft al 90 jaar ervaring en is gespecialiseerd in de omgeving Zwolle en Apeldoorn, waardoor wij goed op de hoogte zijn van de woningmarkt. Wanneer wij een lijstje van de wensen en eisen van jullie droomwoning ontvangen kunnen wij gericht helpen zoeken naar huizen die hierbij aansluiten.

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling van het huidige koophuis om een goede indicatie te kunnen maken en we kunnen dan meteen al uw wensen doornemen.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar begeleidt en ondersteunen bij de aankoop van een nieuwe woning. Wanneer er een woning gevonden is, die aan de wensen voldoet kunnen wij als aankoopmakelaar in Zwolle helpen in de onderhandelingen, maar daarvoor ook al in de prijswaardering en de woning checken op een aantal belangrijke punten. Zodra er een koopoverkomst is gesloten met de verkopende partij helpen wij bij de afhandeling van de aankoop. Te denken valt aan het doornemen van koopakte, de afspraak bij de notaris en de sleuteloverdracht. Als aankoopmakelaar in Zwolle weten wij als geen ander wat er speelt op de Zwolse woningmarkt. Welke woningen er te koop komen en voor welke prijs. Dit is een van de voordelen van een aankoopmakelaar in Zwolle.

Een huis kopen, samen met Rodenburg Makelaars -  39079

Een huis kopen, samen met Rodenburg Makelaars

Wil je een (ander) huis kopen? Je treft het. Dit is het moment om een huis te kopen. De economie is gunstig: er is veel keus en de hypotheekrente is relatief laag.

Bij het kopen van een huis komt een heleboel kijken: het bezichtigen van woningen, het bepalen van je eerste bod, de onderhandeling, het maken van de juiste afspraken met de verkoper en nog veel meer. Dat vereist tijd, aandacht, deskundigheid en ervaring. Daarom is het fijn om terug te kunnen vallen op makelaars die zich hier dagelijks mee bezighouden.
De jarenlange ervaring op de lokale en regionale woningmarkt en de inbreng van onze deskundige makelaars staan garant voor succesvolle aankoopbegeleiding. Rodenburg Makelaars heeft als een van de weinige kantoren aankopen tot specialiteit verheven. Onze makelaars zijn altijd bezig alle informatie met betrekking tot nieuwe woningen op de markt te vergaren. Vaak al voordat deze op Funda verschijnen.

Koop een huis samen met Rodenburg Makelaars!

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie